Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالامیر عریضاوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیشترین بازدید کنندگان خارجی از موزه خرمشهر را از کشورهای عراق، آلمان، سوئد، سوئیس، هلند، نیوزلند، استرالیا، روسیه، ایتالیا، آمریکا، ترکیه، فرانسه بیان کرد و افزود: برخی گردشگران خارجی ضمن حضور در یادمان های شهدای شلمچه و علقمه، از مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر نیز دیدن کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی آمار کل بازدید کنندگان امسال از مرکز فرهنگی دفاع مقدس را 452 هزار و 717 نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد 347 هزار و 28 نفر خانوادگی، 34 هزار و 635 نفر دانش آموز ،17 هزار و 779 نفر دانشجو، 49 هزار و 743 نفر کارکنان ادارات و ارگان های دولتی و 326 نفر مقام های کشوری و لشکری بوده اند.
عریضاوی، اوج بازدید کنندگان خارجی را در ماه های اسفند و فروردین بیان کرد و گفت: پارسال بیش از 2 میلیون نفر بازدید کننده اعم از کاروان های راهیان نور دانش آموزی، دانشجویی و خانوادگی از مرکز فرهنگی دفاع مقدس دیدن کردند که از این تعداد پنج هزار نفر گردشگر خارجی بودند.
وی در بخش دیگری ضمن اشاره به فعالیت های مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر گفت: فعالیت مرکز فرهنگی در بخش تاریخ شفاهی از جمله ثبت وقایع، خاطرات و اقدامات رزمندگان و ارگانهای درگیر جنگ در دوران دفاع مقدس در حال انجام است.
عریضاوی افزود: همچنین شناسایی، ثبت و تملک آثار و اماکن تاثیر گذار در دوران دفاع مقدس به عنوان موزه طبیعی دفاع مقدس با کاربری نسل جدید به همت اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر در حال پیگیری و اقدام است.
وی اظهار داشت: در این راستا 20 نقطه شناسایی و در یک جلد کتاب به نام باز زنده سازی بناهای باقی مانده از جنگ تحمیلی گردآوری شده ولی متاسفانه به دلیل کمبود اعتبار و بی مهری مسئولان به چاپ انبوه نرسیده و در اختیار عموم قرار نگرفته است.
به گزارش ایرنا ساختمان فعلی موزه جنگ و مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر در سال 1309ساخته شد و تا قبل از شروع جنگ تحمیلی به عنوان بخش اداری شرکت نفت استفاده می شد.
در دوران جنگ تحمیلی این ساختمان به عنوان محل دیده بانی نیروهای عراقی مورد استفاده قرار گرفت.
با بازسازی گوشه ای از ساختمان اداری شرکت نفت، در سال 1375 این مکان به عنوان مرکز فرهنگی دفاع مقدس گشایش یافت.
مرکز فرهنگی دفاع مقدس در مساحتی به وسعت 2 هزار و 400 متر مربع، دارای کتابخانه تخصصی دفاع مقدس با حدود سه هزار جلد کتاب، سرسرای نمایش فیلم، آرامگاه سه شهید گمنام که در نوروز سال 85 در این مکان دفن شدند، است.
با توجه به اینکه این مرکز محل دیده بانی دشمن در دوران جنگ تحمیلی بوده، دست نوشته های اشغالگران عراقی بر روی دیوارهای ساختمان به جای مانده است، که یکی از دست نوشته ها، جمله آمده ایم تا بمانیم بوده که در این مرکز، خودنمایی می کند.
مرکز فرهنگی خرمشهر دارای چهار سرسرای مقاومت، اشغال، آزادسازی و بازسازی خرمشهر است ، که هر بخش گوشه هایی از حماسه آن دوران را نشان می دهد.
همچنین در این مرکز فرهنگی، آثار به جامانده از سرداران شهید حماسه مقاومت خرمشهر همچون سیدمحمدعلی جهان آرا و سیدعبدالرضا موسوی از فرماندهان سپاه خرمشهر و دیگر شهدای ارتش و سپاه و نیز ادوات نظامی به نمایش گذاشته شده است.
هر ساله شمار زیادی از هموطنان در ایام نوروز از این مرکز فرهنگی دیدن می کنند.
7100/6068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها دفاع مقدس روسیه کاروان های راهیان نور موزه هلند جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مرحوم حاج احمد راستگوی قلعه جوقی امروز در سن ۹۶ سالگی به دلیل بیماری و کهولت سنی دارفانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

شهید کریم راستگوی قلعه جوقی در دهم فروردین ماه ۱۳۴۶ در شهر روستای قلعه جوق از توابع بخش مرکزی شهرستان سراب در یک خانواده مذهبی چشم به جهان گشود و در ۲۱ تیرماه ۱۳۶۷ در منطقه موسیان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

دیگر خبرها

  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • اشتیاق برای دیدن رئیس‌جمهور و ابراز احساسات شدید به رهبری در سفر خارجی رئیسی
  • بازدید رایگان از موزه های سنندج در روز سنه