Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با وجود توانمندی بالای صنعت پتروشیمی در تولید اتیلن، ضعف در واحد‌های پایین دستی صنعت پتروشیمی به عنوان یکی از دلایل تکمیل نشدن زنجیره تولید بیان می شود. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، اهمیت برخی مواد در صنعت پتروشیمی به دلیل کاربرد فراوان آن در حوزه‌های مختلف تولید بیشتر از سایرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اتیلن یکی از دسته مواد پرکاربرد به حساب می‌آید که در تولید محصولاتی مانند بسته بندی فیلم و اسباب بازی، روکش، سیم کشی، روکش کابل، کیسه زباله، بطری آب و موارد مشابه تاثیر گذار است.

ایران با دارا بودن منابع گازی فراوان در بحث تامین خوراک واحد‌های پتروشیمی نیز توانا ظاهر شده تا جایی که رتبه دوم تولید اتیلن در خاورمیانه را از آن خود کرده است، خط لوله اتیلن غرب برای تامین خوراک واحد‌های پتروشیمی غرب کشور که از آن به عنوان طولانی‌ترین خط انتقال اتیلن جهان یاد می‌شود گواهی بر این قضیه است.

اگر چه تاکنون اقدامات گسترده‌ای در راستای افزایش تولید اتیلن در کشور صورت گرفته، اما همچنان ضرورت توسعه صنعت و تکمیل زنجیره دیده می‌شود.

غلام حسین نجابت در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، در خصوص تولید اتیلن گفت: در حال حاضر تولید اتیلن در کشور ما در سطح رضایت بخشی قرار دارد و اتان مورد نیاز برخی واحد‌ها برای تامین خوراک واحد‌های اتیلن ساز، با توسعه فاز‌های پارس جنوبی و وارد مدار شدن گاز آن‌ها به سطح قابل قبولی رسیده است.

وی افزود: در راستای تکمیل زنجیره اتیلن در صنعت پتروشیمی کشور باید ایجاد واحد‌های پلی اتیلنی، واحد‌های میان دستی و پایین دستی در دستور کار قرار گیرد که هم اکنون در واحد‌های پایین دستی وضعیت مطلوبی نداریم.

این کارشناس صنعت پتروشیمی دلیل ضعف در واحد‌های پایین دستی را نبود پیگیری در این حوزه دانست و گفت: ضعف در این حوزه از سالیان قبل احساس می‌شد و همچنان نیز ادامه دارد.

بدون شک تکمیل نبودن زنجیره تولید بنا به دلایل مختلف تاثیر خود را بر روی میزان تولید، ایجاد ارزش افزوده، اشتغال و در نهایت هدف گذاری‌های اولیه می‌گذارد، به همین خاطر باید با آسیب شناسی نسبت به رفع موانع موجود گام برداشت.  


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پتروشیمی اتیلن صنایع پایین دستی تکمیل زنجیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی