Web Analytics Made Easy - Statcounter

واعظی گفت: در این شرایط خاص نوع نگاهی که رئیس جمهور دارند برگرفته از نظرات فعالان بخش اقتصادی است و نمی‎توانیم در اتاق دربسته بنشینیم و برای شما تصمیم‎بگیریم که چکار کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمود واعظی شامگاه  امروز (یکشنبه 23 دی) در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استان گلستان اظهار کرد: اعتقاد داریم اگر از تولید کنندگان حمایت کنیم نتیجه آن اشتغال است و در این شرایط سهت وضعیت ما در داخل و خارج از کشور بهتر می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: رئیس جمهور همواره تاکید داشتند که به بخش خصوصی کمک کنیم و دولت از تصدی‎گری دست بردارد و در این مسیر باید همه کمک کنند.

 

واعظی افزود: در برخی از موارد نیازمندی‎های در بخش خصوصی وجود دارد که باید بر اساس برنامه‎ریزی حل شود، در سفرهایی که به استان‎ها دارم تلاش می‎کنم با فعالان بخش خصوصی صحبت کنم و فضای جلسات را به رئیس جمهور منتقل کنم.

 

وی گفت: در این شرایط خاص نوع نگاهی که رئیس جمهور دارند برگرفته از نظرات شما است و نمی‎توانیم در اتاق دربسته بنشینیم و برای شما تصمیم‎بگیریم که چکار کنیم.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور به ارتباط نزدیک دولت با اتاق بازرگانی در شورای گفتگو تاکید کرد و گفت: این موضوعات سبب می‎شود که مسیر حرکت دولت و همکاری با بخش خصوصی جهت پیدا کند.

 

واعظی یادآور شد: دولت تلاش کرد که وارد مرحله تحریم‎های جدید با آمریکا نشود و می‎دانستیم تحریم می‎تواند مشکلاتی را برای کشور پیش بیاورد ولی برای حفظ استقلال و ایستادگی در برابر زورگویی‎ها مجبور بودیم که اقدامات اساسی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه مردم آمریکا فردی را انتخاب کردند که رفتارش نرمال نیست، افزود: ببینید رئیس جمهور آمریکا با مسئولان داخل کشورش چه رفتاری دارد و امروز بیش از 34 روز است که دولت آمریکا تعطیل است و این تعطیلی دولت برای دیوار کشی با یک کشور همسایه است.

 

واعظی گفت: امروز ما به استقبال تحریم نرفتیم ولی در برابر دیکته زورگویی‎های آمریکا می‎ایستیم و این ایستادگی تنها وظیفه دولت نیست و باید همه این کار را انجام دهیم.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت به وجود آمده کشور خاص دولت نیست ولی دفاع و صیانت از کشور خاص همه است، متذکر شد: قطعا دوره تحریم دوره طولانی نخواهد بود استکبار انتظار داشتند که در دوره دوم تحریم در 13 آبان در کشور اتفاق‎های عجیب غریبی بیفتد ولی با درایت رهبری و هوشیاری مردم 13 آبان یک روز معمولی مثل روزهای دیگر بود.

 

واعظی گفت: اگر برخی از محدودیت‌ها برای ما به وجود آمده برخی از مزیت‌ها نیز شکل گرفته و یکی از این موارد صادرات است و باید بتوانیم توان تولید داخل کشور را افزایش دهیم.

 

وی با بیان اینکه استان گلستان ظرفیت خوبی در حوزه گردشگری دارد، افزود: برای گردشگری این استان باید همت گذاشته شود و باید بسترهای آن فراهم شود و اعتقاد دارم این استان به راحتی می‌تواند از کشورهای دیگر و دیگر استان‌های کشور توریست جذب کند.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: مردم باهوشی در کشور داریم و مردم ما می‌توانند با شرایط جدید خود را وفق دهند و برای مشکلات برنامه‌ریزی کنند.

 

واعظی با بیان اینکه برخی از محدودیت‌ها در گذشته سبب شده آن چه حق مردم استان است این استان نرسد، افزود: اگر گپ تاریخی به استانی تحمیل می‌شود در یک مدت کوتاه نمی‌تواند جهش پیدا کند و نیاز به یک دوره بلند مدت دارد.

 

وی به سفر قبلی رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: ۶۳۱ میلیون تومان تعهد رئیس جمهور به استان گلستان در سفر قبلی بود و تا به امروز ۷۵۴ میلیارد تومان یعنی ۱۱۹ درصد پرداخت شده است و این در حالی است که در دیگر استان‌ها این اعتبارات ۷۰ درصد بوده است و بنا شد ۸۵ میلیارد تومان دیگر نیز پرداخت شود تا پروژه‌های باقی مانده به اتمام برسد.

 

واعظی با بیان اینکه ۷۴ پروژه که رئیس جمهور قول داده بودند به مردم استان تمام شده است، افزود: ۵ پروژه رشد بالای ۹۰ درصدی داشته و ۳۲ پروژه بین ۶۰ تا ۹۰ درصد رشد داشته و تنها یک پروژه باقی مانده است.

 

وی تاکید کرد: یک سری وعده‌ها نیز از سوی رئیس جمهور به مردم استان بیان شده بود و در شورای اداری رئیس جمهور بیان خواهند کرد که چه میزان بودجه غیر از بودجه استان گذاشتند و  این وعده‌های داده شده را پیگیری خواهیم کرد.

 

واعظی استان را از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۳۹۷ نسبت به ۱۳۸۸ تا سال ۱۳۹۱ مقایسه کرد و افزود: سالانه ۴۷۵ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۲ به بعد به استان بودجه اختصاص داده شده که ۲.۳ برابر بودجه سال ۱۳۸۸ تا سال ۱۳۹۱ بوده است.

 

وی با بیان اینکه مسئله راه آهن را دنبال می‌کنیم تا مشکل بوژی حل شود، افزود: مشکلاتی با کشور ترکمنستان داریم و تلاش می‌کنیم بدهی ۲ تا ۳ میلیارد تومانی که به ترکمنستان داریم پرداخت کنیم تا این مشکل حل شود.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان تربت حیدریه سفر رئیس جمهور کارگران خبرگزاری شبستان بیرجند افتتاح پروژه عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش محمود واعظی سفر رئیس جمهور به گلستان واعظی اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر است
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی