Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@05:17:07 GMT

دو محصول دانش‌ بنیان در مشهد رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۰۷۹۷

دارنده مدال طلای فدراسیون جهانی مخترعان، از دو اختراع جدید خود با حضور مسئولان شورای اسلامی شهر مشهد رونمایی کرد. دو محصول دانش‌ بنیان در مشهد رونمایی شد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازروابط عمومی شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد، سید علیرضا موسوی مخترع 37 ساله اصفهانی که در گذشته موفق به کسب مدال طلای فدراسیون جهانی مخترعین در جشنواره IENA2016 آلمان شده بود این بار دو محصول کاربردی خود با نام ‌های ظرف نگهدارنده روغن و ژامبون و سوسیس ساز مکانیکی را رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس این گزارش موسوی علاوه بر این محصولات پیشتر موفق به ثبت و تجاری سازی محصول ربی و ظرف نگهدارنده رب آنتی باکتریال شده بود. این مخترع جوان تلاش دارد در راستای حفظ سلامت خانواده ها محصولات و اختراعات جدیدی را تجاری سازی کرده و به بازار عرضه نماید. در سابقه فعالیت های وی مدیر عاملی شرکت زینوین، مدیر منتخب شایسته ملی و همچنین کارآفرین برتر ایرانی به چشم می‌خورد. گروه شرکت های زینوین مجموعه ‌ای از شرکت‌ های جدید با فن‌ آوری‌های نوین، در چهار حوزه صنایع غذایی و لوازم خانه و آشپزخانه و آرایشی بهداشتی و داروسازی می‌ باشد که با کمک تعدادی از نخبگان و نیروهای متخصص ایرانی و با تکیه بر صنعت و دانش ملی و همچنین استفاده از ماشین آلات پیشرفته توانسته است اختراعات بسیاری را در این صنایع به تولید انبوه برساند. از جمله این اختراعات، ظرف نگهدارنده رب (ربی)، دستگاه کبابساز حرفه ای نیمه اتومات، دستگاه هسته گیر آلبالو و گیلاس بوژان، بند رخت چتری راژان، دستگاه مخلوط کن خانگی مکانیکی شبه سیالات با RPM بالا، انواع پودر و مکمل های غذایی ، انواع روغن های خوراکی سلامت محور، اولین داروی جلوگیری از ریزش مو به روش تقویت سیستم ایمنی بدن را می‌ توان نام برد. از دیگر دستاوردهای این گروه شرکت ‌ها ، مدال طلای مسابقات مخترعین جهان – نورمبرگ IENA 2015 ، جایزه ویژه مسابقات مخترعین جهان – پیتسبورگ INPEX2017 ، جایزه ویژه انجمن مخترعین کشور تایوان، مدال نقره المپیاد جوانان دانشگاه کارآفرینی کره WWIEA 2017 و مدال طلای مسابقات اختراعات و نوآوری های کشور کرواسی – زاگرب ARCA می باشد. این شرکت با دارا بودن گواهی های ثبت اختراع ، گواهینامه های ایزو 9001، 10004، OHSAS ، استاندارد CE اروپا، چندین مدال جهانی IFIA، تندیس طلایی ارتقای سلامت و تندیس طلایی یکصد برند ملی محصولات پر کاربرد و جدید این صنایع را به هموطنان عرضه می کند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۰۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد