Web Analytics Made Easy - Statcounter

 قاچاق پوشاک در کشور طی سالیان اخیر به اندازه ای زیاد شده که صنعت پوشاک کشور را هدف گرفته و در این بین بسیاری از واحد‌های تولیدی به دلیل هجوم پوشاک قاچاق ناچار به تعطیلی شدند و آرام آرام صنعت پوشاک و نساجی کشور هر روز به نابودی نزدیک‌تر شد.

سالانه حدود سه میلیارد دلار پوشاک از مرز‌های مختلف کشور به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود که این حجم از قاچاق به معضل بزرگی برای واحد‌های تولیدی تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدت‌ها بود که زمزمه‌هایی برخورد و جمع آوری پوشاک محرز قاچاق در سطح شهر به گوش می‌رسید و بسیاری از متولیان تولید زمان زیادی را منتظر اجرای این موضوع بودند تا سرانجام این طرح اجرایی شد.

طرح برخورد با پوشاک قاچاق در سطح عرضه پس از دو سال کار کارشناسی توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین به پشتوانه دستورالعمل ثبت نمایندگی برند‌های خارجی و دستورالعمل کد‌های شناسایی کالا، سرانجام از ابتدای دی ماه اجرایی شد اما، واکنش‌های زیادی را در این باره برانگیخت و حتی خبر‌هایی مبنی بر توقف این طرح نیز مطرح شد.

بهرام شهریاری نایب‌رئیس اتحادیه تولید و صادرات صنعت نساجی و پوشاک ایران در باره این طرح گفته بود: با اجرای این طرح سرشاخه‌های واردات پوشاک قاچاق منافع خود را در خطر دیدند و برای متوقف کردن طرح، رایزنی‌های خود را آغاز کردند و به دنبال این اقدامات عده‌ای از بدنه اتحادیه‌های صنفی، بدنه اتاق اصناف و بدنه وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کردند که اجرای این طرح منجر به به‌هم‌ریختگی بازار می‌شود.

شهریاری گفته بود: انبار‌های تولید‌کنندگان پوشاک داخلی مملو از کالا است و با خروج برند‌های محرز عرضه‌کننده قاچاق هیچ مشکلی برای تأمین پوشاک موردنیاز مردم حتی در شب عید هم ایجاد نمی‌شود.

همچنین سعید قدیری دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان درباره واکنش‌ها به این طرح اظهار کرد: بیشتر این عرضه کنندگان خود واردکننده و سرشاخه هستند به همین دلیل سرو صدای زیادی در باره این طرح به وجود آمده است.

قدیری خاطرنشان کرد: این طرح واحد‌های صنفی کوچک سطح شهر را هدف نگرفته بلکه نقاط اصلی قاچاق پوشاک را هدف گرفته و واکنش‌ها نیز به همین دلیل است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قاچاق صنعت نساجی دلار کارشناسی مبارزه با قاچاق کالا و ارز دی ماه ایران واردات معدن و تجارت شب عید قاچاق نساجی پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیرمحمد رضایی از طراحان بازی رویداد ملی بازی آرا  گفت: رویداد ملی بازی آرا که با هدف تولید و رشد بازی‌های محتوایی برگزار می‌شود، کمک به صنعت تولید بازی فاخر ایرانی اسلامی است.

رضایی افزود: بازی سازان خوبی داریم که به محتوا خوب پرداختند، اما حمایتی از آنها نشده و فکر می‌کنم مثل سینما که سه نوع سینما داریم ما در بازی هم همینطور هستیم بازی تجاری است و نوع دیگر به آنها پرداخته می‌شود و از آنها حمایت می‌شوند و بازی‌های که قرار است فاخر باشند و نشان دهنده فرهنگ و ارزش‌های ایرانی باشند، احتیاج به حمایت‌های بیشتری دارند تا بتوانند شکل بگیرند و امیدوارم شاهد اتفاقات خوبی در زمینه بازی‌های ایرانی باشیم.

رویداد محتوایی بازی آرا از بیست و پنجم تا بیست و هفتم اردیبهشت با معرفی بازی های منتخب در تهران برگزار می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است