Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران با معاون وزیر صنایع اولیه مالزی و هیات همراه دیدار و در خصوص ابعاد مختلف توسعه همکاری‌ها دوجانبه گفت‌وگو کرد.

محمدرضا مودودی در این دیدار ابراز امیدواری کرد که روابط خوب ایران و مالزی با توجه به تغییر قدرت در این کشور احیا شده و توسعه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به استقامت اقتصاد ایران در برابر تحریم‌های ظالمانۀ آمریکا اظهار کرد: در شرایط فعلی گرچه آمریکا تلاش دارد رابطه تجاری ایران با دنیا را محدود و خدشه دار کند، اما به دلیل گستردگی و تنوع همسایگان ایران این نقشۀ آمریکا عملی نخواهد شد.

وی افزود: رشد صادراتی خوبی را در ۹ ماهه امسال که مصادف با تحریم‌ها بود، تجربه کردیم و بطور حتم اگر اهمیت مدیریت منابع ارزی و دیگر محدودیت‌ها نبود، رقم صادرات از مقدار کنونی فراتر می‌رفت.

مودودی در خصوص برقراری رابطۀ تعرفۀ ترجیحی میان ایران و مالزی گفت: پیش‌تر و در مذاکرات دور قبل مقرر شده بود که دو کشور حداقل ۱۰۰ قلم کالا را برای مذاکره در لیست تجارت ترجیحی ارائه دهند، اما معتقدیم مهم‌تر از تعداد اقلام آن است که بتوانیم تراز پرداخت را به گونه‌ای مدیریت کرده و در تجارت ترجیحی بگنجانیم که شکل تهاتر به خود بگیرد و نیاز اتکا به روابط بانکی را که در شرایط فعلی دشوار شده برطرف کنیم.

سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران افزود: در این خصوص می‌توانیم خط اعتباری از سوی دو کشور برای ایجاد این ارتباط تعریف کنیم و آن را در قالب تهاتر دنبال کنیم.

وی با اشاره به روغن پالم به عنوان اصلی‌ترین محصول صادراتی مالزی بیان کرد: این محصول سالانه میلیارد‌ها دلار به کشور‌های دنیا، حتی کشور‌های توسعه یافته، صادر می‌شود، اما متاسفانه در ایران تصویر ذهنی نامناسبی در خصوص روغن پالم ایجاد شده و ضرورت دارد برای برقراری صادرات این کالا به کشور ابتدا اطمینان و امنیت روانی به مردم داده شود که پالم روغن سالمی بوده و استفاده از آن برای تولید برخی محصولات ضروری است.

مودودی تغییر تفکر جامعه نسبت به این روغن را مستلزم کار کارشناسی، علمی، تحقیق و انتشار پژووهش‌هایی دانست که برای تغییر رویکرد موجود مؤثر خواهد بود.

شمس الاسکندر، معاون وزیر صنایع اولیه مالزی، نیز در این نشست گفت: به ظرفیت تجاری ایران اعتقاد داریم و آمادۀ انجام مذاکرات هدفمند در راستای رسیدن به توافق به منظور برقراری تعرفه ترجیحی هستیم.

وی باتاکید بر تقویت و اصلاح تجارت دو طرف، افزود: با تحریم یا بدون تحریم ما با ایران همکاری می‌کنیم و برای این هدف باید راهکاری برای تجارت بدون روابط بانکی پیدا کنیم که می‌توان روی تجارت متقابل، خط اعتباری یا ترکیبی از این دو به تفاهم رسید.
انتهای پیام/

تقویت روابط تجاری ایران و مالزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۴۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدار‌های خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مذاکرات وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند تحولات منطقه بویژه تحولات غزه، همچنین تبادل نظر در خصوص آخرین تلاش‌ها و تحرکات برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه تهران و آنکارا بویژه بر نتایج سفر دکتر رئیسی به آنکارا متمرکز بود.

آقای امیرعبداللهیان ضمن قدردانی از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال‌تر کشور‌های اسلامی به خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این دیدار مواضع کشورمان را در روند عملیات مقتدرانه وعده صادق در چارچوب دفاع مشروع نیرو‌های مسلح ایران و در تنبیه رژیم صهیونیستی تبیین کرد.

آقای امیرعبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات و پیگیری‌های صورت گرفته مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات محقق شود.

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین دیدگاه مشترکی در مورد لزوم پیگیری مستمر توافقات سفر دکتر رئیسی به ترکیه داشتند و بر لزوم فعال‌تر شدن کمیته‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفقیت آمیز دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را حائز اهمیت دانست و از نتایج آن ابراز خرسندی کرد.

هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را از اولویت‌های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری‌های دو کشور در مجامع منطقه‌ای و بین المللی استقبال نمود.

وزیر خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین بعنوان مهم‌ترین مساله جهان اسلام، موضع همتای ایرانی خود مبنی بر ضرورت ایفای نقش فعال و پویاتر کشور‌های اسلامی به خصوص ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راه‌های پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟