Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@02:42:53 GMT

سبک زندگی فاطمی نجات‌بخش جامعه بشری است

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۰۸۸۵۲

سبک زندگی فاطمی نجات‌بخش جامعه بشری است

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدحسین سیدی‌ثانی، اظهار داشت: تأمل در سیره و سبک زندگی اهل بیت عصمت و طهارت می‌توان انسان را در مواجهه با برخی باورهای غلط و القایی از سوی بدخواهان اسلام نجات دهد.

وی با بیان این‌که فرهنگ مصرف‌گرایی، اسراف، تجمل‌گرایی و اشرافی‌گری رایج در غرب، با فرهنگ اصیل ایران اسلامی فاصله دارد، افزود: سبک زندگی فاطمی و علوی نجات‌بخش جامعه بشری از انبوه مشکلاتی است که گرفتار آن شده و راه حلی پیدا نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام سیدی‌ثانی با اشاره به این‌که بانوان جامعه اسلامی با الگوگیری از سیره حضرت صدیقه طاهره(س) می‌توانند در مواجهه با مشکلات زندگی، معیشتی و اقتصادی فائق آیند، افزود: در شرایطی که اغلب جامعه با مشکلات معیشتی مواجه است؛ الگوپذیری از سیره آن حضرت می‌تواند راهگشای امور باشد.

دبیر سابق ستاد تفسیر قرآن کریم در آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که سیره دخت نبی مکرم اسلام(ص) همان توصیه‌هایی وحیانی در قرآن کریم است، ابراز کرد: اگر به دنبال سعادت در دنیا و آخرت هستیم، راهی جز تمسک به سیره اهل بیت نداریم، چراکه راه نجات در مسیر ولایت ترسیم شده است.

استاد حوزه علمیه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فضائل و مناقب حضرت فاطمه زهرا(س) خاطرنشان کرد: آن بانوی والامقام؛ عالمه و عارفه بودند و طبق روایات معتبر وارده؛ مصحف حضرت که مستقیم از سوی خداوند نازل شده، پس از ظهور آخرین منجی عالم بشریت در دسترس عموم مسلمانان جهان خواهد بود.

حجت الاسلام سیدی‌ثانی با اشاره به این‌که حضرت زهرا(س) نمونه‌ای تمام عیار و الگویی کامل از یک انسان ولایت‌پذیر و ولایت‌مدار بود، افزود: آن بانوی مکرم اسلام در راه دفاع از تمام هستی خود گذشت و با نهایت قدرت، استدلال‌ منطقی و خطبه‌های قدرتمند، به روشنگری، بصیرت‌افزایی و احقاق حق امام زمان خود پرداخت.

وی با اشاره به این‌که زبان قاصر از بیان فضائل حضرت فاطمه(س) است، گفت: القاب آن حضرت هر یک نشان از بعدی از ابعاد شخصیتی آن بزرگوار است؛ اگر به دنبال اصلاح جامعه و فرهنگ عمومی کشور هستیم، باید سیره آن بانوی عالمه را الگو قرار دهیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا "رسول احمدسیوچ" امام جمعه موقت شهربانه در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع نمازگزاران و مومنان شهر بانه با اشاره به مشکل و معضل و بلای خانمان سوز یاس و ناامیدی که متاسفانه سایه خود را بعضا بر جامعه ما گسترانده اظهار داشت: یکی از معضلاتی که متاسفانه موجب ویرانی زندگی خانواده ها و از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی خانواده ها شده است، یاس و ناامیدی در زندگی است؛خداوند متعال در قرآن کریم در شش جا امر فرموده که ای انسانها مایوس نشوید از رحمت و مغفرت پروردگار متعال.

وی گفت: متاسفانه یاس و ناامیدی در زندگی  موجب نابودی زندگی بسیاری از افراد و جوانان شده و بسیاری از خانواده ها را از هم پاشیده است و جوانان به دلیل اینکه از زندگی خود مایوس و ناامید شده اند و رحمت و الطاف خداوند متعال در دل آنها نفوذ نمی کند به زندگی خود پایان می دهند که از نظر شریعت اسلام کاری بسیار ناروا و ناشایست است.

ماموستا احمدسیوچ در ادامه افزود: صفت یاس و ناامیدی صفت انسان مومن و ایماندار نیست بلکه باید بسیار مواظب باشیم که این صفت انسان‌های گمراه و کافر و بی دین است.

وی به آثار یاس و ناامیدی اشاره کرد و اظهار داشت: عواقب و آثار یاس و ناامیدی که از صفات بارز کفار و گمراهان است یکی از آثار یاس و ناامیدی بی ادبی در حق پروردگار است و طبق نظر اجماع علمای اسلام، مایوس بودن عملی حرام است و فرد مرتکب از اسلام بیرون می شود و از جوانان خواست که خدای نکرده با یاس و ناامیدی در دل و درون خود ، خودشان را از اسلام بیرون نکنند و مایوس نشوند و یکی دیگر از آثار یاس این است که خداوند را به درستی نمی شناسند و همچنین یکی از عواقب یاس، زیاده روی از ترس است که نباید از رحمت و الطاف بیکران خداوند غافل شویم.

خطیب نماز جمعه شهرستان بانه تصریح کرد: عامل و مسبب یاس و ناامیدی رفاقت و دوستی با افراد ناباب و ناسالم است و یکی دیگری تعلقات به مسایل دنیوی است که شکرانه خداوند را به جای نمی آورند.

ماموستا احمدسیوچ خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم صبر پیشه کنیم و از خداوند و توکل به او غافل نشویم و در تنگناها و مشکلات از خداوند یاری بخواهیم و دلبستگی به تعلقات زندگی دنیوی یکی دیگر از مشکلات جامعه بشری است که خود از آثار مهم  یاس و ناامیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • اجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد