Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر «spv» اجرا نشود قطعاً مجلس متناسب با پاسخ‌ها و راهکار‌های اروپایی‌ها تصمیم لازم را اتخاذ می‌کند.به گزارش بلاغ،محمدابراهیم رضایی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه پس از خروج آمریکا از برجام اتحادیه اروپا برای ادامه تبادل با ایران پیشنهاد سازو‌کاری مالی موسوم به «SPV» را مطرح کرد،گفت: متأسفانه تاکنون این سازوکار اجرایی نشده و اروپایی‌ها در این زمینه بدعهدی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اروپایی‌ها در یک سناریو حساب شده به همراه آمریکا نقش بازی می‌کنند و ما را فریب می‌دهند، افزود: کشورهای اتحادیه اروپا به‌دلیل وابستگی به آمریکا و فشار‌های سیاسی این  کشور به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس اضافه کرد: به وضوح مشخص است که مواضع اروپایی‌ها تغییر کرده و آنها بیشتر به سمت سیاست‌های آمریکا گرایش دارند.

رضایی با اشاره به اظهارات مسئولان اروپایی تصریح کرد: اروپاییها می‌خواهند  ما هم در برجام بمانیم و تصمیم نگیریم که از آن خارج شویم و هم می‌خواهند که به مرور زمان عزم و اراده‌ها ضعیف شود و قدرت تصمیم‌گیری مسئولان برای اقدامات بزرگ کاهش یابد.

نماینده مردم خمین در مجلس تصریح کرد: بسته اقدام مالی اروپا یا همان SPV اجرایی نشده و دیگر نیز قابل اجرا نخواهد بود، چرا که آخرین مهلت تعیین شده اروپایی‌ها تا اوایل ژانویه بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با یادآوری اینکه وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت‌ ملی مجلس قول داده که با مذاکره موضوع سازو‌کار مالی «spv» تعیین تکلیف شود، تأکید کرد: مجلس منتظر است که به‌ نوعی قول‌هایی که وزارت خارجه در این باره داده، محقق شود؛ اگر این اقدام صورت نگیرد قطعاً مجلس متناسب با پاسخ‌ها و راهکار‌های اروپایی‌ها تصمیم لازم را اتخاذ می‌کند و سناریو‌هایی را در این زمینه آماده کرده است.

انتهای‌ پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزینی بیش از ۲ کیلومتر نیوجرسی جای گاردریل در جاده‌های مازندران

محسن یمینی رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: عملیات جایگزینی نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های این استان ادامه دارد و تاکنون عملیات جایگزینی نیوجرسی به جای گاردریل در برخی از محور‌های استان از جمله محور‌های فریدونکنار - آمل، ساری-قائمشهر، ساری-لاریم و ساری - نکا به طول ۲ کیلومتر در یک ماه گذشته اجرایی شد.

او ارتقاء امنیت جاده‌ها را مهم‌ترین دلیل جایگزین کردن نیوجرسی دانست و افزود: با توجه به تردد سالانه میلیون‌ها مسافر و گردشگر در جاده‌های مازندران و بالا بودن میزان تصادفات، یکی از راه‌های کاهش خسارات ناشی از تصادفات و افزایش امنیت جاده‌ها جایگزینی نیوجرسی به جای گاردریل است.

رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: عملیات خط کشی، نصب تابلو و علائم، آشکار سازی نقاط پر تصادف، جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز و همچنین احداث روشنایی نقطه‌ای از دیگر برنامه‌های اجرایی این اداره بوده که با جدیت در دست اجراست.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • فرانسه: بدترین سناریو در لبنان یعنی جنگ را رد می‌کنیم
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • جایگزینی بیش از ۲ کیلومتر نیوجرسی جای گاردریل در جاده‌های مازندران
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه