Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ سردار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جمعه ۲۶ بهمن‌ماه، در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی جهادگران با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: به لطف خدا مشاهده کردیم که با حضور پررنگ جوانان، راهپیمایی دشمن‌شکن ۲۲ بهمن‌ماه، با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار شد که برای این منظور باید از آحاد مردم به ویژه جوانان قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری برای آغاز دهه پنجم انقلاب گفت: ایشان بارها در این پیام به جوانان و نیروی جوان انقلابی اشاره کرده‌اند، اگر بخواهم در مورد دفاع مقدس صحبت کنم باید تأکید کنم که تقریبا اکثر نیروهای عملیاتی در جبهه‌ها نیروهای جوان داوطلب بودند. سوال این است که چرا امروز در کشور برای مدیریت و بکارگیری ظرفیت عظیم جوانان، عزمی جدی از سوی مسئولان وجود ندارد‌.

جعفری در ادامه گفت: بنی‌صدر در اوایل جنگ با دیدگاه لیبرالی و کلاسیک از حضور نیروهای مردمی جلوگیری کرد. در دی ماه سال 59 وقتی عملیات هویزه به فرماندهی او شکست خورد، گفت ما دیگر باید با عراق مذاکره کنیم. امام(ره) نپذیرفت و عملیات‌های مردمی آغاز شد. بعد از تیرماه ۱۳۶۰، شهید صیاد شیرازی، فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش با همکاری فرمانده وقت کل سپاه، از نیروهای مردمی بهره بردند و پیروزی‌های قاطع در جبهه نصیب انقلاب شد.

فرمانده کل سپاه تأکید کرد: تجربه دفاع مقدس نشان داد نیروهای جوان مؤمن و انقلابی، عامل نجات‌بخش و حل‌کننده بحران‌های کشور است. امام(ره) فرمودند که فتح بستان را تجهیزات نظامی رقم نزد، بلکه حضور جوانان بود. رهبر معظم انقلاب هم امروز به نیروی جوان و نقش‌آفرینی آن در آینده کشور امید دارند. بعد از جنگ، جوانان در عرصه‌های دیگری همچون عرصه امنیتی، نقش‌آفرینی اساسی به خرج دادند. بسیجی‌های جوان در فتنه ۸۸ و فتنه زمستان ۹۶ بسیار هوشیار بودند. همین امروز نیروهایی که در مرز کشور به دفاع مشغولند، جوان هستند.

وی افزود: جهاد فرهنگی که رهبر انقلاب به آن تأکید دارند، به دست جوانان، تقویت و جبهه‌ای تشکیل شده است. حرکت جهادی و سازندگی نیز امروز با حضور جوانان به نقاط مثبتی رسیده ولی کافی نیس و باید تقویت شود. ۴۰ هزار پایگاه بسیج وجود دارد، اما فقط ۱۱ هزار گروه جهادی بسیجی داریم. قابل قبول نیست که کسی بسیجی باشد، از امتیازات بسیج استفاده کند اما به سمت کارهای جهادی نرود.

جعفری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید اعتقاد مدیریتی به استفاده از جوانان به وجود بیاید و برای این منظور، نظامات اداری باید تحول یابد. کاری که در حال حاضر می‌توانیم انجام دهیم، حضور در عرصه‌های مختلف جهادی برای خدمت به مردم است. اگر گروه‌های جهادی پراکنده کار کنند و سازماندهی واحد نداشته باشند، اهداف اصلی کار محقق نمی‌شود. برای این حرکت گسترده باید شبکه‌سازی و هدفمندسازی، محقق شود.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: در مقطع زمانی فعلی، گسترش کمی و کیفی خدمت‌رسانی و رفع محرومیت از مردم، اولویت کشور ماست اما فعالیت‌های جهادی با تخصصی‌شدن کارها پیش برود. عرصه کار جهادی، تمرین مدیریت و زمینه‌سازی برای کسب تجربه است.

جعفری یادآور شد: اولین ویژگی هر کار جهادی طبق سخنان مقام معظم رهبری این است که با نیت خالص همراه باشد، ویژگی دوم این است که با تحمل سختی‌ها همراه شود و ویژگی سوم این است که مخالف پیدا کند؛ حرکتی جهادی است که دشمن پیدا کند، اگر در کار جهادی خود دیدید کسی مخالف شما نیست به کار خود شک کنید.

فرمانده کل سپاه در پایان با انتقاد از بعضی سیاستگذاری‌های اجرایی گفت: به کشتی‌های چینی مجوز صید داده شده است در حالی که خود مردم جاسک فقیرهستند. گروه های جهادی باید با این روحیه‌ها، مفاسد و مشکلات بجنگند. یک گروه جهادی وقتی به محله و روستایی می‌رود، باید با مشکلات اجتماعی که آنجا وجود دارد مقابله کند و این مسئله حتما دشمنانی به وجود می‌آورد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن جهادگران فعالیت های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور

زی‌سان- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به متأثر بودن ۲۱ استان از سیل و آبگرفتگی از امدادرسانی‌ نیروهای عملیاتی هلال احمر به بیش از ۲۶۰۰ نفر خبر داد.

به گزارش زی‌سان، بابک محمودی در این مورد گفت: از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۳۰ ، استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام،بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۱۰۶ مورد عملیات امداد و نجات به دو هزار و ۶۳۶ نفر متأثر از سیل، امدادرسانی کردند، ۲۰۴نفر را به مناطق امن انتقال، از ۱۴۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت و ۷۰ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی ادامه داد: هزار و ۵۰۴ کیلوگرم نایلون، ۶۲۰ تخته پتو، ۳۵۱تخته موکت و ۲۹۷ بسته غذایی، ۲۹۵ قوطی کنسروجات، ۱۰۰ قرص نان، ۱۴۰ ست شستشو، ۴۹ ست بهداشتی، و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع گردید.

بر اساس گزارش روابط سایت هلال احمر، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود:۱۶۹تیم عملیاتی متشکل ۶۰۹نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با تشریح آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده، گفت: ستادهای بحران تشکیل شده و تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس طی دو روز آتی در آمادگی کامل هستند.

حسین ظفری روز شنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته بارش‌های زیادی را در مناطق غربی و جنوبی کشور داشتیم. در شهر دزفول در استان خوزستان بارش زیادی را شاهد بودیم بطوریکه به حدود ۱۲۷ میلیمتر رسیده است. همچنین خسارت‌های جدی به راههای عشایری در مناطقی از استانهای ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری وارد شد.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات دامی هم در بخشی از مناطق داشتیم، اضافه کرد: گزارشی از خسارت جانی در نقاط مختلف به ما نرسیده است اما در حال ارزیابی هستیم.

ظفری با تاکید بر اینکه راههای اصلی در مناطق سیل‌زده باز است، افزود: برق شهر معمولان وصل شده و فعلا مشکلی ندارد. امروز هم آماده باش کاملی را به استان‌های شمالی، غربی و شمال شرق کشور دادیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بخشی از مناطق خوزستان مانند اهواز و بندر امام، آب گرفتگی داشتیم. اطراف و حاشیه شهر ایلام نیز برخی خانه‌ها دچار آب گرفتگی شدند که اهالی این مناطق به جای امن منتقل شدند. در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری هم افرادی که در محاصره سیلاب بودند با کمک نیروهای امدادی به نقاط امن منتقل شدند و مشکل خاصی در آن مناطق وجود ندارد.

ظفری با اشاره به سرکشی خود به اطراف تهران با توجه به بارش‌ها گفت: تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس در آمادگی کامل هستند و فردا هم به طور کامل آماده هستند؛ سرکشی‌ها انجام شده و ستادهای بحران تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته در چهار محال و بختیاری، ستاد بحران با حضور استاندار تشکیل شد و تصمیمات خوبی آنجا گرفته شده است. امیدواریم طی دو روز آتی بتوانیم با ایمنی کامل، فضا را مدیریت کنیم.

tags # سیل سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور