Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@00:10:25 GMT

افزایش رشد اقتصادی فرانسه

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۱۵۷۸

بانک مرکزی فرانسه پیش‌بینی کرد: نرخ رشد اقتصاد این کشور در سه ماهه نخست سال افزایش یابد. ناطقان: به نقل از رویترز، بانک مرکزی فرانسه در گزارشی پیش‌بینی کرد نرخ رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۱۹ با ۰.۱ درصد افزایش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ۰.۴ درصد افزایش یابد. نرخ رشد دومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو به دلیل تظاهرات خیابانی اخیر در این کشور که به جنبش جلیقه زردها معروف شده است، آهسته تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در گزارش دیگری که چندی پیش توسط وزارت دارایی فرانسه منتشر شد، نرخ رشد این کشور برای سال ۲۰۱۹ معادل ۱.۷ درصد پیش بینی شده بود.

رشد اقتصاد فرانسه در سال گذشته و به دنبال اعتراضات خیابانی، مساله برگزیت و افزایش اختلافات تجاری بین اروپا و آمریکا که یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان محصولات اروپا در جهان است، کاهش محسوسی یافته بود به گونه‌ای که طبق اعلام مرکز آمار فرانسه، دومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۸ رشد اقتصادی ۰.۳ درصدی را تجربه کرد که ۰.۱ درصد کمتر از رشد سه ماهه سوم سال بود.

با این حال به نظر می‌رسد امسال سال سختی برای اقتصاد فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی باشد. اقتصاددانان انتظار دارند با توجه به کاهش رشد اقتصادی فرانسه و آلمان و هم چنین چین که یکی از شرکای تجاری مهم اتحادیه اروپا است، رشد اقتصادی منطقه یورو امسال به ۱.۵ درصد کاهش یابد که ضعیف‌ترین سطح رشد منطقه یورو از سال ۲۰۱۴ محسوب می‌شود. لوران کلاول، مدیر مرکز تحقیقات مؤسسه " اکسا اینوستمنت منیجرز" گفت: فرانسه در وضعیتی قرار گرفته است که یک شوک کوچک می‌تواند اقتصاد آن را به سمت رکود سوق دهد.

کسری بودجه فرانسه نیز که در حال حاضر با جنبش جلیقه زردها و درگیری لفظی با مقامات ایتالیا دست به گریبان است، هنوز بالاتر از سطح سه درصدی تولید ناخالص داخلی است که توسط کمیسیون اروپا به عنوان سقف کسری در نظر گرفته شده و یکی دیگر از مشکلات اصلی اقتصاد فرانسه به شمار می‌رود. منبع: افتاب برچسب ها: افزایش ، رشد اقتصادی ، فرانسه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: افزایش رشد اقتصادی فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۱۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند