Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام شریفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دستاورد حضور شهرستان دماوند در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته، اظهار داشت: در طی مدت برپایی نمایشگاه، بیش از 10 هزار نفر از علاقه مندان به حوزه گردشگری از غرفه دماوند بازدید کردند.
وی با بیان اینکه جلسات متعددی را با سرمایه گذاران بخش خصوصی انجام شد، افزود: با بیش از 50 گروه سرمایه گذار مذاکره و گفت و گو شد که تمایل آنان بیشتر در بخش توسعه زیر ساخت های گردشگری، ساخت هتل، اقامتگاه بوم گردی، مراکز اقامتی، تفریحی، مجتمع های گردشگری و همچنین دفاتر خدمات مسافرتی به منظور هماهنگی برای ورود گردشگر به شهرستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسئول با اشاره به پتانسیل ها و قابلیت های ارزشمند شهرستان در عرصه گردشگری و تاریخی، گفت: در این مدت، سرمایه گذاران به آثار و پتانسیل گردشگری شهرستان علاقه مند شدند که با توجه به اهمیت حضور در اینگونه نمایشگاه ها، امید است شاهد توسعه بخش گردشگری در منطقه باشیم.
شریفی با بیان اینکه قطعا میزان بازدید علاقه مندان از غرفه شهرستان دماوند و همچنین تعداد گروه های سرمایه گذار مذاکره کننده تا پایان نمایشگاه افزایش خواهد یافت، ادامه داد: در این بازدیدها شاهد حضور مسئولان کشوری و استانی نیز بودیم که با پتانسیل و ظرفیت های موجود در حوزه گردشگری منطقه آشنا شدند و از عدم تبلیغات وسیع در خصوص ظرفیت های گردشگری منطقه گلایه مند بودند که مقرر شد موضوعات گردشگری شهرستان به صورت ویژه بررسی شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دماوند با اشاره به اینکه در شهرستان دماوند 160 اثر تاریخی شناسایی شده است، افزود: تاکنون 73 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهر دماوند نخستین شهر ثبت شده در آثار ملی ایران و خاورمیانه در 24 شهریورماه 1310 به شماره 56 ثبت ملی شده است، ادامه داد: ثبت 4 اثر به عنوان میراث ناملموس، مرمت مداوم آثار تاریخی و تهیه 2 جلد پژوهش نامه از آثار، تألیف 3 جلد کتاب و همچنین تهیه نقشه باستان شناسی، معرفی 5 روستا به عنوان روستای هدف گردشگری و 7 منطقه به عنوان منطقه نمونه گردشگری و همچنین معرفی 30 نقطه گردشگری در شهر و 60 نقطه در روستاهای شهرستان از جمله اقدامات صورت گرفته به صورت شاخص در این حوزه است.
دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته از 23 تا 26 بهمن ماه در محل نمایشگاه دائمی بین المللی برپا است که شهرستان دماوند برای نخستین بار به میزبانی استان تهران در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری حضور یافته است.
غرفه دماوند در ، سالن 38 اصلی، غرفه 47 و 48 واقع شده است.
تهرام/7246/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 باستان شناسی تبلیغات دماوند سرمایه گردشگری جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استان لرستان همواره به دلیل تنوع آب‎ و ‎هوایی بی‌نظیر، آثار تاریخی و باستانی فراوان و جاذبه‌های بی‌نظیر و بکر گردشگری موردتوجه گردشگران بوده و به علت قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های خوزستان و کرمانشاه در فصول گردشگری به ویژه ایام نوروز پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
شهرستان سلسله نیز با قرار گرفتن در شمال استان و به دلیل جوشش بیش از ۴۰۰ چشمه و سراب دارای آب و هوایی دلپذیر و طبیعتی دل‌انگیز و فرح‌بخش است به‌گونه‌ای که زیبایی‌های دل‌فریب و آثار تاریخی بسیار این شهرستان هرسال در ایام گردشگری، گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط استان و کشور به این شهرستان که به بهشت لرستان معروف است می‌کشاند و بی‌شک این شهرستان می‎تواند در سایه‌سار توجه بیشتر مسئولان به یکی از شهرستان‎های پربازدید برای گردشگران تبدیل شود.
سراب هنام یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای شهرستان سلسله است که در۱۵ کیلومتری شرق شهر الشتر واقع شده است و به علت قرارگرفتن در کنار خانه تاریخی رحمتی پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
آنچه سبب وجه تمایز این سراب با دیگر سراب‎های منطقه شده، سرچشمه گرفتن آن از دل بنایی تاریخی خانه رحمتی است.
خانه‌ای تاریخی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران پهلوی اول توسط شخصی بنام مردان رحمتی ساخته شده و به همین دلیل این بنای تاریخی خانه رحمتی نام گرفته است.
مساحت این بنای ارزشمند در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و گویا توسط دو معمار الشتری با مصالحی از سنگ و چوب ساخته شده، این اثر در سال ۱۳۸۵ از طرف مالک آن به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذارشده و با شماره ۱۶۰۷۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرداری الشتر نیز  باهدف جذب بیشتر گردشگر اقداماتی در جهت زیباسازی محیط اطراف این سراب کرده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • ۱۲ زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور ۲۷ واحد تولید در اکسپو
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • معرفی دو زنجیره ارزش در غرفه استانداری خوزستان در نمایشگاه اکسپو
  • تلاش برای جذب سرمایه گذار برای ساخت شهربازی در بوستان جوان قم
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر