Web Analytics Made Easy - Statcounter

صف شلوغ نانوایی‌ها در استان مازندران شهروندان را کلافه کرده است؛ به طوری که انبوه جمعیت ایستاده در چندین صف مقابل هر نانوایی، توجه هر رهگذری را به خود جلب می‌کند. به گزارش بلاغ، صف شلوغ نانوایی‌ها در استان مازندران شهروندان را کلافه کرده است؛ به طوری که انبوه جمعیت ایستاده در چندین صف مقابل هر نانوایی، توجه هر رهگذری را به خود جلب می‌کند؛ این مشکل به خصوص در مرکز استان زیاد است؛ به گونه‌ای كه شهروندان برای خرید دو قرص نان باید مدت زمان زیادی در صف نانوایی بایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از شهروند در این خصوص به خبرنگار ما گفت: نان قوت لایموت است و باید هر روز خریداری شود و با توجه به فرهنگ ایرانیان مبنی بر این که حتما باید نان در سفره باشد خرید آن اجتناب ناپذیر است.

محمد احمدی افزود: اما متاسفانه در ساری باید برای خرید نان مدت زیادی در صف ایستاد که باعث کلافه شدن افراد می‌شود و این وضعیت اغلب اوقات باعث مشاجره مشتریان با یکدیگر و حتی با نانوا می‌شود که واقعا افراد از خرید نان پشیمان می‌شوند.

وی ادامه داد: این که یک شهروند برای خرید نانی که کیفیت هم ندارد و بعد از یک ساعت خرید نان خمیر و کهنه می‌شود دو ساعت در صف بایستد به دور از انصاف است و مسوولان باید در این زمینه تدبیری بیاندیشند.

احمدی افزود: نان از ارزاق ضروری مردم است و این درست نیست که شهروندان برای خرید آن، با این همه مشکل مواجه باشند و باید مسوولان تدبیری بیندیشند که یک شهروند مجبور نباشد برای خرید نان مدت زیادی از وقتش را در صف نانوایی تلف کند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ درباره کمبود آرد در مازندران، اظهار کرد: هیچ گونه کمبود آرد در استان مازندران نداریم.

محمد جعفری با اعلام اینکه دولت برای ساماندهی عرضه آرد سامانه‌ای برای یکسان‌سازی مصرف آرد در کشور طراحی کرده است، گفت: شناسایی نانوایی‌های آزاد پز و عرصه آرد با سبوس 18 درصد یکی از برنامه‌ریزی‌های دولت در این زمینه است.

وی خاطرنشان کرد: در کشور 20 درصد آرد به صورت آزاد پز و مابقی به صورت یارانه‌ای به تناسب بین نانوایی‌های توزیع می‌شود.

این مسئول با اعلام اینکه در استان مازندران نیاز به 400 تا 500 نانوایی آزاد پز است، گفت: در حال حاضر در استان هزار و 700 نانوایی آزادپز وجود دارد که سه برابر نیاز مازندران نانوایی فعالیت می‌کند.

جعفری یادآور شد: هر نانوایی آزاد پز بین هفت تا هشت کیسه آرد پخت می‌کند که برای ساماندهی این امر ابتدای این سهمیه را بین سه نانوایی تقسیم کردیم و امروز هم 25 درصد به این سهمیه‌ها اضافه کردیم و به زودی این مباحث مطرح شده ساماندهی می‌شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور  در واکنش به این سئوال که چرا این همه سهمیه بدون حساب و کتاب در اختیار متقاضیان قرار گرفته است، گفت: مجوز فعالیت نانوایی‌ها توسط صنعت معدن تجارت و اتحادیه خبازان صادر می‌شود.

جعفری سهمیه مازندران در طول سال را 400 هزار تن گندم با توجه به 3 میلیون و 200 جمعیت عنوان کرد و گفت: ماهانه 30 هزار تن گندم برای تبدیل به آرد کوبیده می‌شود که بستگی به شرایط تغییر می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۵۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اقتصاد و دارایی لرستان گفت: ۳۲ درصد از مجوزهای قدیمی کاغذی استان با کمک دستگاه‌ها تبدیل به مجوز الکترونیکی شده‌اند.

علی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالان اقتصادی لرستان که جواز کسب یا هرگونه مدرک قدیمی و کاغذی دارند تا ۲۶ اردیبهشت فرصت دارند آن را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتا دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ۶۶ هزار و ۵۲۵ مورد مجوز کاغذی در لرستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در صورتی‌که مجوزها الکترونیکی نشوند باطل می شوند و فرد فاقد مجوز لازم برای ادامه فعالیت شناخته می‌شود.

محمدی بیان کرد: بعد از این مهلت مجوزی قانونی است که دارای شناسه یکتا باشد و ارائه خدمات دولتی هم منوط به داشتن مجوز الکترونیکی است و هرگونه تمدید، توسعه و تبدیل مجوزها به صورت الکترونیکی خواهد بود.

او با بیان اینکه از آبان ۱۴۰۲ حدود ۲۱ هزار مجوز کسب و کار کاغذی در لرستان شناسه یکتا گرفته‌اند، افزود: کسانی که نمی‌توانند این کار را خود انجام دهند میز خدمت مرکز ملی کسب و کار در اصناف برقرار است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان ادامه داد: ۳۲ درصد مجوزهای قدیمی و کاغذی استان با کمک دستگاه‌های اجرایی که پای کار آمده‌اند به الکترونیکی تبدیل شده‌اند.

محمدی اضافه کرد: هدف از ایجاد درگاه ملی مجوزها ایجاد شرایط مساوی برای همه هموطنان و فعالان اقتصادی و حذف امضاهای طلایی است.

وی ادامه داد: شفاف سازی در انجام فرآیندها و صرفه‌جویی در زمان وهزینه‌ها ، تسهیل مدارک مورد نیاز و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر مزایای این درگاه است.

این مسئول یادآور شد: صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز ها به نشانیhttp://mojavez.ir  مراجعه کنند، ضمن این که داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرآیند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!