Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@16:19:53 GMT

«تجمل» بزرگترین چالش ازدواج‎های امروزی

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۱۷۶۸

«تجمل» بزرگترین چالش ازدواج‎های امروزی

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، به نقل از روابط عمومی ستاد ازدواج دانشجویی کشور، دکتر فاطمی، روانشناس و استاد دانشگاه هاروارد آمریکا در حاشیه ویژه برنامه آشیانه از مجموعه برنامه‎های بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی همسفر تا بهشت اظهار کرد: یکی از مهم ترین عواملی که می‎تواند ریسک ازدواج را گسترش داده و آن را با مشکلاتی عدیده‎ای همراه کند، تکلف‎ها، تجمل پرستی و ظاهر پرستی ا‎ست که به عنوان بزرگترین چالش ازدواج‎های امروزی مطرح هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در راستای تأیید شعار بیست دومین دوره ازدواج دانشجویی مبنی بر ازدواج ساده و پایدار، افزود: وقتی والدین و جوانان، سادگی را به معنای تکلف‎زدایی، بازگشت به اصالت‎ها در نظر بگیرند، می‎توانند تکلف‎ها را به راحتی از زندگی کنار زده و رابطه‎ زناشویی را عمیق‎تر سازند، لازم به ذکر است در کنار این صمیمیت‎ و اصالت‎ها، پویایی رابطه زناشویی می‎تواند در رشد و بالندگی زندگی نقش به سزایی داشته باشد. این روانشناس ایرانی و عضو انجمن روانشناسی آمریکا در خصوص ضرورت صمیمیت در زندگی زناشویی عنوان کرد: یکی از مهمترین شاخصه‎های زندگی پایدار، صمیمت می‎باشد که به هر میزان رابطه صمیمی‎تر باشد، زندگی از شکوه بیشتری برخوردار است و در واقع آرامش که هدف اصلی ازدواج است زمانی تحقق می یابد که صمیمت در رابطه زوجین به درستی نهادینه شده باشد. فاطمی در تبیین شاخصه‎های دیگر یک زندگی پایدار بیان کرد: در کنار صمیمت، همراهی، همدلی، افزایش جاذبه‎های ظاهری، رفتاری و معنوی، دوری از تحقیر و استهزاء از دیگر مؤلفه‎های زندگی پایدار بوده و می‎توانند سلامت خانواده را تضمین کند. دکتر سید محسن فاطمی در خصوص بهبود سلامت روان خانواده عنوان کرد: برای بهبود سلامت روان زندگی زناشویی باید جوانان مهارت‎های لازم جهت توجه عمیق به روابط زناشویی را کسب کرده و قادر باشند بعد از کسب مهارت، کیفیت روابط خود را مدیریت کنند، کیفیت روابط بخش‎های مختلفی از جمله بلوغ عاطفی، معنوی و ارتباطی دارد که در این ارتباط دوری از اختلال شخصیت می‎تواند اثرگذاری بالایی در بهبود کیفیت روابط داشته باشد. انتهای پیام/ 283 / 167 دکتر محسن فاطمی سلامت روان ستاد دانشجویی کشور زندگی زناشویی همسفر تا بهشت جوانان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سلامت روان ستاد دانشجویی کشور زندگی زناشویی همسفر تا بهشت جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت از کاهش فاصله ازدواج و فرزندآوری در کشور خبر داد و ثبت احوال نیز آمار مرتبط با سن فرزندآوری را اعلام کرد.

‌به گزارش همشهری‌آنلاین، صابر جباری، رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا ۲ سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

میانگین سن پدر‌ها و مادر‌ها در اولین فرزندآوری

آمار‌های سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

دیگر خبرها

  • سمینار تخصصی «هوش مصنوعی مولد در روابط عمومی» در اتاق تبریز برگزار شد
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران
  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • قدرتنمایی بزرگترین عضو خانواده تیگو در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴ /عکس
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • افشاگری جنجالی مهناز افشار از ازدواج‌ها و روابط قبل از ازدواجش با رامین + ویدئو
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • بزرگ نمایی تحریم، چالش حوزه روابط مالی نفت و دولت