Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:21:18 GMT

خروجی آب از سد کرخه کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۴۵۵۴

خروجی آب از سد کرخه کاهش یافت

اهواز - ایرنا - معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با بیان کاهش
خروجی آب از سد کرخه گفت: شرایط رودخانه های خوزستان در کنترل بوده و نگرانی از بابت وقوع سیل وجود ندارد.

حمیدرضا لشکری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: پیش بینی هواشناسی نشان می دهد که میزان بارندگی ها کاهش می یابد و در یک ماه آینده در شرایط نرمال و در بهار بالاتر از نرمال خواهد بود، به همین دلیل فعلا نگرانی از بابت حوضه های آبی استان (به ویژه حوضه کرخه) وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه میزان خروجی آب از سدهای خوزستان کاهش یافته افزود: دبی خروجی از سد کرخه که چهارشنبه گذشته به 450 مترمکعب برثانیه رسیده بود، امروز به 396 مترمکعب برثانیه کاهش یافته و ورودی به این سد نیز 579 مترمکعب برثانیه است.
لشکری اضافه کرد: ورودی به سد دز 516 و خروجی آن 540 مترمکعب برثانیه، ورودی به سد گتوند علیا (حوضه کارون) 520 و خروجی 677 مترمکعب برثانیه و ورودی به سد مارون 181 و خروجی آن 200 مترمکعب برثانیه است.
وی همچنین با اشاره به احتمال وقوع سیلاب های بهاره بیان کرد:آمادگی همه تیم ها تا اردیبهشت آینده در دستور کار این سازمان است.
لشکری افزود: شرایط اکنون در کنترل است و در صورت افزایش خروجی آب سدها، اطلاع رسانی صورت می گیرد.
افزایش خروجی آب از سد کرخه تا 450 مترمکعب برثانیه، از 25 بهمن، نگرانی از وقوع سیلاب در شهرستان های دشت آزادگان و هویزه را افزایش داده بود.
در تاریخ 25 بهمن خروجی سد دز 604 مترمکعب برثانیه، خروجی سد گتوند (حوضه کارون) 460 مترمکعب برثانیه است و خروجی سد مارون 200 مترمکعب برثانیه بود.
جلسه بررسی شرایط منابع آبی حوضه ‌های رودخانه های خوزستان، برای مدیریت سیلاب ها امروز با حضور حاج رسولی ها معاون وزیر نیرو بدون حضور خبرنگار در سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد.
این نشست همچنین 24 بهمن با حضور وزیر نیرو، استاندار خوزستان، رییس سازمان مدیریت بحران کشور، رییس سازمان هواشناسی کشور، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در تهران تشکیل شده بود.
حدود 2 هفته پیش با افزایش خروجی آب از سدهای دز و کرخه، مناطقی از 6 شهرستان در خوزستان در معرض سیلاب قرار گرفتند.
وزارت نیرو امروز اعلام کرد: حجم آب ورودی به مخازن سدهای حوضه کارون بزرگ، کرخه و مارون از ابتدای سال آبی 98-97 تاکنون 15 میلیارد و 258 میلیون متر مکعب بوده که نسبت به سال آبی گذشته 445 درصد (افزایش 4.5 برابر) افزایش داشته است.
حجم آب ورودی به سدهای کارون 4، کارون 3، شهید عباسپور، مسجد سلیمان و گتوند علیا (حوضه کارون) در خوزستان پنج میلیارد و 733 میلیون مترمکعب گزارش شده که نسبت به پارسال در همین مدت از 314 درصد افزایش برخوردار بوده است.
بر این اساس، سد مارون با 883 میلیون مترمکعب ورودی آب، از بیشترین میزان ورودی نسبت به سدهای خوزستان برخوردار بوده که این میزان افزایش، رشد 898 درصدی ورودی را در مقایسه با سال آبی گذشته به ثبت رسانده است.
بر اساس این گزارش، هم اکنون 81 درصد مخازن سدهای حوضه کارون بزرگ، کرخه و مارون پر شده که نسبت به مدت مشابه در پارسال 77 درصد رشد داشته است.
9754/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سيل كرخه ستاد بحران خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۴۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوب گفت: با برنامه‌ریزی و اقدام‌های شاخص در سال ۱۴۰۲، دوره تعمیرات اساسی در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه کاهش یافت و بیش از ۴ میلیارد مترمکعب گاز به تولید این مجموعه افزوده شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت. 

به گزارش شانا، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

دیگر خبرها

  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • وضعیت سد دز استان خوزستان عادی است
  • وضعیت سد دز عادی است
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • سد دز پر شد/ وضعیت سدهای خوزستان چگونه است؟