Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@05:54:38 GMT

کلاهبرداری تلفنی از ۵۰ نفر در یکی از شهرها

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۶۰۹۸

به گزارش ایلنا، جواد جوادی‌‌نیا در همایش تخصصی پیگیری موثر و کارآمد جرایم سایبری در حوزه بانکداری الکترونیکی گفت: بحث جرایم مالی در فضای مجازی گسترش زیادی داشته است. با توجه به اینکه معاملات مالی مردم به سمت بانکداری الکترونیک پیش می‌‌‌‌رود و مردم روزبه‌‌‌‌روز به این فضا نیازمندی بیشتری پیدا می‌‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر سبب شده است که مجرمان نقطه هدف خود را در این فضا انتخاب کنند.

وی با اشاره به گسترش استارت‌‌آپ‌‌ها اظهار داشت: گسترش استارت‌‌آپ‌‌ها باعث می‌‌شود مردم به استفاده از بانکداری الکترونیکی روی بیاورند بنابراین مهمترین موضوع در حال حاضر تامین امنیت معاملات الکترونیکی است.

این مقام قضایی با اشاره به سامانه کاشف تصریح کرد: سامانه کاشف اگرچه کارایی بالایی دارد اما اقداماتی که از طریق این سامانه انجام می‌‌شود، پس از وقوع جرم است. متاسفانه هنوز این سازمانه باعث نشده که همه وجوه مردم که از طریق مجرمان کلاهبرداری شده است، بازگشت داده شود.

جوادی‌نیا با بیان اینکه نکته اساسی آن است که باید به فکر پیشگیری از جرایم در فضای مجازی باشیم، خاطرنشان کرد: بانک‌ها امروز در دنیا به سمت سویی می‌‌روند که از مکانیزم‌‌های مختلف برای جلوگیری از خسارت کمتر به مشتریان استفاده می‌‌کنند. در کشور نیز باید فرآیند اتفاقات این باشد که هر بانکی بتواند امنیت بانکداری الکترونیکی بیشتری داشته باشد و بانک‌هایی که در این زمینه بهتر عمل می‌‌کنند نیز قطعا حرف اول را می‌‌زنند و می‌‌‌توانند مانع از گسترش کلاهبرداری‌‌ها شوند.

وی ادامه داد: یکی از مصادیق بارز کلاهبرداری‌‌‌ها که حجم زیادی را به خود اختصاص داده، یک موضوع خنده‌‌‌‌‌دار است اما ما می‌‌بینیم که همین موضوع باعث شده مبالغ کلانی از افراد کلاهبرداری شود. حتی در روزهای اخیر نیز در یکی از شهرها از طریق کلاهبرداری تلفنی ۵۰ نفر مورد سوءاستفاده قرار گرفتند.

معاون دادستان کل کشور با تاکید بر ضرورت سخت‌گیری بیشتر بانک‌ها ابراز داشت: در این خصوص باید مباحث قانونی ایجاد شود، مجلس نیز قوانین سخت‌‌گیرانه‌‌‌‌تری بگذارد. همچنین مقررات بانک‌‌ها باید بیشتر شود اما بانک‌‌ها نیز باید تلاششان را برای تامین امنیت بانکداری الکترونیک بیشتر کنند. از بانک‌ها درخواست می‌‌کنیم تا در تامین امنیت معاملات بانکی بیشتر تلاش کرده و این مطالبه به حق مردم را جدی بگیرند. ما و پلیس فتا نیز راهکارهای ساده‌‌ای نیز داریم که در اختیار بانک‌ها قرار دهیم. 

جوادی‌نیا با اشاره به آمار بالای کلاهبرداری در سایت دیوار نیز بیان کرد: در سایت دیوار با آمار بالایی با کلاهبرداری مواجه هستیم اما آیا باید همه اقدامات را خود مسئولان این سایت انجام دهند؟ درست است که ما از آنها خواسته‌‌ایم تا میزان دقت و امنیت خود را بالا ببرند اما تا کجا؟ باید بخش خصوصی را مسئولان جلوگیری از کلاهبرداری از مردم بدانیم. ما به بانک مرکزی اعلام کرده‌‌ایم بانک‌ها نه تنها در حوزه بانکداری الکترونیکی باید از رمز یکبار مصرف استفاده کنند، بلکه در هنگام خرید از دستگاه خودپرداز نیز بانک باید رمزهای یک بار مصرف در اختیار مردم قرار دهد.

وی اضافه کرد: چنانچه بانک‌ها درخصوص وضعیت امنیتی‌‌شان اقدامات مناسبی را انجام ندهند ما به ناچار بانک‌ها را از نظر رده‌‌‌بندی امنیتی به مردم اعلام می‌‌کنیم. نکته حائز اهمیت، دیگر این است که بانک‌‌‌ها باید به تراکنش‌‌ها دقت داشته باشند و تراکنش‌‌های مشکوک را به مراجع قضایی اطلاع دهند. این امر می‌‌تواند نقش بسزایی در جلوگیری از گسترش جرایم از جمله پولشویی و قمار داشته باشد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۶۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در شهرستان زیرکوه

استاندار خراسان جنوبی گفت: با پیگیری تلفنی صورت گرفته از طریق رئیس سازمان سنجش کشور قرار شد برای داوطلبان بازمانده از سیل در زیرکوه تصمیم جدید اتخاذ شده و مساعدت لازم صورت گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، جواد قناعت روز پنجشنبه درباره پیگیری انجام شده برای بازماندگان از کنکور در شهرستان مرزی زیرکوه به دلیل وقوع سیل افزود: امروز برگزاری کنکور سراسری را در سطح کشور داشتیم و چندین مسیر اصلی و فرعی شهرستان زیرکوه به دلیل شدت بارندگی و سیلاب مسدود شد و برخی از داوطلبان کنکور به محل حوزه‌های آزمون نرسیدند.

وی افزود: این موضوع نگرانی‌هایی برای خود داوطلبان و والدین آنان ایجاد کرده، لذا طی تماس تلفنی با دکتر پورعباس، رئیس سازمان سنجش کشور، اوضاع امروز شهرستان زیرکوه تشریح شد تا برای داوطلبان چاره‌اندیشی صورت گیرد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در این تماس تلفنی، قرار شد برای دانش آموزانی که به دلیل وقوع سیل و مسدودی راه‌ها به حوزه‌های آزمون نرسیدند مساعدت لازم و تصمیم گیری جدیدی صورت بگیرد تا این بزرگواران از نگرانی دربیایند.

قناعت بیان کرد: با این وجود اگر دانش آموزی نتوانسته به کنکنور برسد نگران نباشد، جبران خواهد شد و تصمیم خوب و جدیدی را سازمان سنجش کشور برای آنها خواهد گرفت.

وی با اشاره به بارش‌های رگباری و سیل آسا در خراسان جنوبی، گفت: تمام دستگاه‌های متولی و تیم‌های امدادی در سطح استان در حالت آماده باش هستند تا کمترین آسیب ناشی از سیل به مردم برسد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در شهرستان زیرکوه
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس
  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • ثبت بیش از ۲۰۰۰ مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال‌وبختیاری
  • ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال‌وبختیاری
  • ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال و بختیاری
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد
  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها