Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر خوی گفت : باتوجه به درخواست های شهروندان، احداث آمفی تئاتر با ظرفیت بیش از ۵۰۰۰ نفری در تفرجگاه فنایی در برنامه بودجه سال ۹۸ شهرداری قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مجید مقدم در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز ، اظهار داشت: همانطور که در آغاز بکار دوره پنجم شورای اسلامی شهر خوی به شهروندان عزیز توسعه و آبادانیِ همه جانبه شهر خوی را نوید داده بودیم، اکنون با افتخار عرض میکنیم اعضای شورای شهر با همدلی و هماهنگی با مجموعه شهرداری خوی، گام های بزرگ و اساسی را در این راستا برداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پروژه های فاخر عمرانی، فرهنگی و رفاهی در سطح شهر خوی گفت: باتوجه به برگزاری جشنواره ها و برنامه های مختلف فرهنگی، اجتماعی در آمفی تئاتر پارک ملت و استقبال پرشور شهروندان عزیز که به کمبود جا و محل تماشای برنامه ها مواجه شدیم، لذا با درخواست شهروندان جهت افزایش ظرفیت صندلی های آمفی تئاتر پارک ملت مطالعاتی را در این خصوص آغاز کردیم.

مقدم ادامه داد : پس از بررسی ها و مطالعات کارشناسی، به دلیل موقعیت آمفی تئاتر در فضای شهری و مجاورت با مناطق مسکونی، امکان افزایش مساحت وجود نداشت لذا به این نتیجه رسیدیم؛ محل مناسبتری را برای احداث آمفی تئاتر روباز با ظرفیت بالا جهت برگزاری مراسمات فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و… انتخاب کنیم.

رئیس شورای شهر خوی با اعلام خبر احداث آمفی تئاتر روباز جدید با ظرفیت بیش از ۵۰۰۰ نفر در محل تفرجگاه فنایی، افزود : در کنار آمفی تئاتر، احداث مجموعه ای دلنشین و شادی بخش برای خانواده ها و همچنین مرکزی برای تفریح و تخلیه انرژی جوانان تحت عنوان شهربازی مدرن رو باز نیز از برنامه های اجرایی سال ۱۳۹۸ مدیریت شهری خوی می باشد.

مقدم در ادامه به ساماندهی پارکینگ شهرداری با مساحت ۶۷۰۰ متر مربع واقع در خیابان طالقانی اشاره کرد و ادامه داد : در راستای رفاه حال همشهریان عزیز و گرامی و همچنین جهت کاهش ترافیک هسته مرکزی شهر خوی و افزایش فضای شهری و توجه به منظر و مبلمان شهری، شورای شهر و شهرداری خوی اقدامات مهمی را در دستورکار خود قرار داده است.

وی افزود : احداث پارکینگ در ۲ طبقه ( ۱- و ۲-) با مساحت ۴۶۵۰ متر مربع برای هر طبقه و در مجموع ۹۳۰۰ متر مربع پارکینگ با ظرفیت حدود ۶۰۰ اتومبیل ، احداث اعیانی شیک و سنتی فرهنگی و رفاهی در نقطه مرکزی محوطه در ۲ طبقه جهت استفاده عموم، احداث سرویس بهداشتی عمومی، احداث تعدادی غرفه و مغازه در محل مذکور جهت درآمد زایی برای شهرداری و توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال، و همچنین احداث و نصب مبلمان سنتی از اهم برنامه های مدنظر شورای شهر و شهرداری خوی برای سال ۹۸ است.

رئیس شورای اسلامی شهر خوی درخصوص تاثیرات مهم ساماندهی پارکینگ شهرداری در کاهش ترافیک و ارتقای منظر و مبلمان شهری تاکید کرد : در این راستا؛ محل ورود و خروج اتومبیل به پارکینگ از سمت خیابان عطار نیشابوری (فرمانداری) در نظر گرفته شده است و ورودی از سمت خیابان طالقانی صرفا بصورت پیاده راه خواهد بود که با تجمیع مدرسه استوار شهرکی و ایجاد بَر حدود ۵۴ متری جلوه باشکوهی به منظر و مبلمان شهریِ شهر خوی خواهد داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۹۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بودجه عمرانی شهرداری قم در سال جاری، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱,۷۰۰ میلیارد تومان به طور خالص به معاونت عمرانی اختصاص دارد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این مقدار ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ماهیت عمرانی دارد.

وی افزود: بخشی از این بودجه در معاونت عمرانی به صورت صفر تا صد راهبری می‌شود و بخش دیگری مناطق نظارت مقیم را بر عهده دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه تمام بودجه‌ای که در معاونت عمرانی تعریف می‌شود بهره‌بردارهایی در مجموعه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: مناطق هشت‌گانه، معاونت‌های شهرداری قم، حوزه سرمایه‌گذاری، حوزه قطار شهری، روابط عمومی و مدیریت اجرایی از جمله بهره‌برداران پروژه‌ها هستند.

حلوایی‌زاده با بیان اینکه بخشی از پروژه‌ها از صفر تا صد بر عهده معاونت عمرانی است اما در بودجه مناطق تعریف شده است، تصریح کرد: در بخشی از پروژه‌ها نیز به دلیل سقف معاملات، انجام مسائل قراردادی و نظارت عالی بر عهده معاونت فنی و عمرانی است، اما نظارت بر مبنای مناطق شهرداری قم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس سقف معاملات متوسط سال ۱۴۰۲ در پروژه‌های بالای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، باید مناقصه عمومی برگزار شود و نظارت عالی با معاونت عمرانی اتفاق افتد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بر این اساس، سه برابر بودجه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی، طراحی و نظارت در مجموعه معاونت عمرانی انجام می‌شود.

کد خبر 747282

دیگر خبرها

  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • احداث گلخانه در جهت خودکفایی شهرداری در تولید انواع گل + فیلم
  • سهم ۶۴ درصدی طرحهای عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه
  •  خودکفایی شهرداری شهرکرد با احداث گلخانه
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر