Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ نشست خبری رئیس پارک ملی علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی به منظور اعلام برنامه‌ها و فعالیت‌های جاری و برنامه‌های پارک برای سال آینده و ارائه گزارش نهایی جایزه ملی تعالی گردشگری امروز دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه، با حضور محمدحسین ایمانی خوشخو، سرپرست این پارک در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمانی خوشخو در آغاز با بیان اینکه طبق فرمایش رهبری اقتصاد فناوری می‌تواند در چهل سال دوم انقلاب اقدامی راهبردی باشد، اظهار کرد: فرهنگ منبعی است که می‌تواند در اشتغال نقش ایفا کند و کشور با کمک این منبع می‌تواند بدون وابستگی به منابع خارجی و با تکیه بر نیروهای داخلی فعالیت کند.

وی در ادامه به ارائه توضیحاتی پیرامون جایزه ملی تعالی گردشگری پرداخت و گفت: چیزی به نام تعالی گردشگری در کشور نداشتیم. ایده‌ای در دانشگاه علم و فرهنگ مطرح شد و با همکاری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی این ایده دنبال شد.

ایمانی خوشخو گفت: این جایزه داوطلبانه است و در ابتدا حدود ۵۰ موسسه برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کردند. پس از ارزیابی‌های انجام شده حدود ۲۳ موسسه انتخاب شدند که ظرفیت لازم برای کار را داشته باشند. اکنون مرحله نهایی ارزشیابی در حال انجام است و روز یکشنبه هفته آینده از ساعت ۱۵ تا ۱۸ در همین دانشگاه طی مراسمی با حضور مسئولان جهاد و صنعت گردشگری این جوایز اعطا می‌شود.

وی درباره جوایز این دوره گفت: در سه رده این جوایز اعطا می‌شود، نخست رده تعهد به تعالی است و کسانی که علاقه مند به رشد سازمان خود هستند به این مرحله راه پیدا کردند. رده دوم جایزه اشتهار به تعالی است و شامل آنهایی است که به نحوی در این عرصه شهرت دارند و رده اول را طی کرده‌اند و به این مرحله راه یافته‌اند.

رئیس پارک علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی افزود: رده سوم جایزه تندیس تعالی است که به موسساتی که دو مرحله نخست را سپری کرده‌اند اعطا می‌شود. خود این جوایز به لحاظ معنوی برای موسسات مهم است. همچنین برای بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای این موسسات که در دوره های ارزیابی حضور داشتند، ۴۰ ساعت دوره آموزشی برگزار شد.

وی گفت: در این جایزه کمیته علمی و ارزیابی داشتیم و دامنه سطوح مختلف جایزه را تعریف کردیم و جلسات برگزار شد و هفته آینده شاهد اولین اتفاق در شروع چهل ساله دوم انقلاب اسلامی خواهیم بود.

ایمانی خوشخو با بیان اینکه صنعت گردشگری می‌تواند جایگزین درآمدهای حاصل از نفتی شود، ادامه داد: امروز جریان درآمدزایی صنایع خلاق در دنیا بسیار بالاست. از فرهنگ است که خلاقیت بیرون می‌آید و حوزه‌های دیگر این قابلیت را ندارند.

وی در ادامه به برگزاری جشنواره دیگری از سوی این پارک اشاره کرد و افزود: کم و بیش تولیدات فرهنگی در کشور عرضه می‌شود اما همواره یکی از مشکلات در کشور ما بسته بندی محصول است که در این زمینه بسیار ضعف داریم و کشورهای دیگر از این ضعف ما استفاده می‌کنند. در صنایع خلاق به این موضوع توجه کرده‌ایم و به همین منظور جشنواره ملی طراحی بسته بندی خلاق و فرهنگی را به منظور رسیدن به راه حل‌های نو برگزار خواهیم کرد. طراحان خوبی داریم اما این‌ها در جریان اقتصاد کشور گم می‌شوند و این جشنواره فرصت خوبی است.

ایمانی خوشخو گفت: از جمله اهداف این جشنواره می‌توان به ایجاد انگیزه در میان تولید کنندگان به منظور بهره گیری از ایده های خلاقانه در بسته بندی محصول، پیدا کردن راه ورود به عرصه صنایع فرهنگی، گسترش فضای نوآوری و خلاقیت و نوآوری، رونق بخشیدن به کسب و کار اشاره کرد.

وی افزود: مخاطبان ما در این جشنواره مجموعه‌ای از مخاطبان شامل طراحان صنعتی، تولید کنندگان محصولات فرهنگی، هنرمندان و‌خلق کنندگان آثار فرهنگی توزیع کنندگان عمده محصولات فرهنگی و مصرف کنندگان عمده محصولات فرهنگی است. در این راستا دو بخش محصول و ایده های نو در جشنواره داریم که در این دو زمینه وارد کار شده‌ایم و ‌نتایج اعلام خواهد شد. این جشنواره از آذرماه کلید خورده و سال آینده اختتامیه آن برگزار خواهد شد.

ایمانی خوشخو گفت: محدودیتی برای حضور در این جشنواره نیست و ‌همه شرکت‌ها و موسسات که در صنعت گردشگری فعالیت می‌کنند می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

در ادامه این نشست مهدی عباسی، معاون پارک علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی اظهار کرد: پارک ملی علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی سعی داشته برنامه‌های نو و جدیدی در سال جدید داشته باشد تا موازی کاری هم نباشد. سعی می‌شود برنامه‌ها به صورت سالانه برگزار شود. تنظیم آیین‌نامه و مقررات کلی جشنواره تدوین شده و در اسفندماه کارهای تبلیغ جشنواره را خواهیم داشت. هر ساله در مردادماه جشنواره طراحی بسته بندی فرهنگی را برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: دانشگاه علم و فرهنگ ایکنا ایمانی خوشخو فناوری های نرم و صنایع فرهنگی جایزه تندیس تعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمد اسماعیل زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد:در سال گذشته نیز برخی پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.
وی افزود:  ساخت پارک‌های محلی، احداث میدان «نماز» و یادمان شهید گمنام، اصلاح هندسی برخی معابر، لکه‌گیری و آسفالت و بهسازی شماری از مسیرها از جمله این طرح‌هاست.
شهردار محمدآباد تصریح کرد:بهره برداری از پارک کوهستانی، اصلاح و تعبیه روشنایی میدان ورودی شهر از سمت اصفهان، احداث میدان خروجی شهر به سمت شهرضا و تکمیل آزادسازی برخی خیابان‌ها از جمله دیگر پروژه‌های مورد اشاره محسوب می‌شود. 
وی اضافه کرد: مرمت آثار تاریخی و گردشگری، تکمیل پد(محل استقرار و پرواز) بالگرد و تکمیل استخر ذخیره آب‌های سطحی از جمله پروژه‌هایی دیگری است که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 
اسماعیل زاده با بیان اینکه سومین نمایشگاه گردشگری، صنایع دستی و مشاغل خانگی را در ارگ تاریخی این شهر افتتاح کردیم، گفت: بالغ بر ۳۰ غرفه از برخی شهرهای استان‌ اصفهان و مناطق دیگر مانند آذربایجان شرقی و کرمان در این نمایشگاه حضور دارند. 
وی با اشاره به اینکه گردشگری از جمله مباحث با اهمیت این خطه به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: هرچه بتوانیم زیرساخت‌های مرتبط با این صنعت را ارتقا بخشیم می‌توانیم محمدآباد را به خطه‌ای مسافرپذیر تبدیل کنیم. 
اسماعیل‌زاده گفت: نمایشگاه نامبرده از لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال‌های قبل بهبود یافته است و امیدواریم این روند رو به رشد در سال‌های آینده نیز تداوم یابد. 
وی اضافه کرد: شهر محمدآباد و به طور کلی شهرستان جرقویه از منابع طبیعی و محیط زیست زیبا و بکر سود می‌برد و بی‌شک گردشگری طبیعی بویژه با توجه به مجاورت آن با پارک ملی کلاه قاضی قابلیت پیشرفت دارد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد