Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، به نقل از منافن، دو حمله انتحاری مرگبار در هفته گذشته در دو کشور مختلف انجام شد. یکی از این حملهها در ایران در نزدیکی مرز پاکستان اتفاق افتاد که باعث کشته شدن ۲۷ نفر و زحمی شدن ۱۳ تن شد. از سوی دیگر در روز ۱۴ فوریه در استان کشمیر هندوستان یک حمله تروریستی رخ داد که ۴۰ کشته و زخمی بر جای گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدامات تروریستی باعث خشم و درد در میان مردم و دولت‌های ایران و هند شده است.

این حمله‌های تروریستی با سفر شاهزاده سعودی به منطقه هند و پاکستان همزمان شده است. این در حالی است که روابط عربستان و ایران در شرایط پر التهابی قرار دارد.

مقام‌های هر دو کشور تهدیدهایی را علیه هم بیان می‌کنند و حمایت ایران از انصارالله و حزب‌الله باعث نارضایتی سعودی‌ها شده است. از طرفی عربستان سعودی و پاکستان به تقویت روابط خود پرداخته‌اند.

پاکستان به عنوان مظنون اصلی حملات تروریستی اخیر، توسط ایران به عنوان کشوری که به پیشبرد اهداف عربستان کمک می‌کند، شناخته شده‌است.

 با توجه به هم‌مرزی پاکستان و ایران و روابط نزدیک پاکستان و عربستان، تهران تهدید زیادی از سمت پاکستان احساس می‌کند. چرا که این کشور با استان سیستان و بلوچستان ایران هم‌مرز است و این احتمال وجود دارد که تروریست‌های پاکستان در داخل ایران نفوذ کنند.

 علیرغم فشارهای بین‌المللی، اقدامات انتحاری و تروریستی از داخل خاک پاکستان ادامه دارد و باعث نگرانی همسایگان شده‌ است. گروه‌های تروریستی پاکستانی به انجام عملیات انتحاری در داخل هندوستان و پاکستان دست زده‌اند. این در حالی است که نیروهای پاکستانی از سوی عربستان سعودی مورد حمایت مالی قرار گرفته‌اند.

از سوی دیگر ایران کشوری است که به دلیل تحرکات گروه‌های تروریستی در داخل پاکستان طی دو ده گذشته مورد تهدید واقع شده‌است.

 هند نیز کشوری است که طی سال‌ها قربانی حملات تروریستی پاکستان شده‌ است. طی سال‌های ۱۹۴۸ ، ۱۹۶۵ و ۱۹۷۱ درگیری‌های زیادی بین پاکستان و هند اتفاق افتاده‌ است که در بیشتر مواقع پاکستان شکست‌های تحقیرآمیزی از هند متحمل شده‌ است. در سال‌های اخیر تروریست‌های پاکستان برای مقابله با هندوستان دست به اقدامات گسترده‌ای زده‌اند؛ مانند تعلیم و آموزش گروه‌های چریکی و گروه‌های تروریستی که از سوی کشورهای ناتو و ایالات متحده آمریکا مورد حمایت واقع می‌شوند.

اما پاکستان باید متوجه این موضوع باشد که بخت همیشه با اسلام‌آباد یار نیست و اگر ایران و یا هند بخواهند با این اقدامات مقابله کنند نتایج هولناکی در انتظار این کشور خواهد بود. در واقع پاکستان با عدم برخورد جدی با این حملات تروریستی علیه ایران و هند مرتکب اشتباهات زیادی شده‌است.

هم ایران و هم هندوستان از قدرت نظامی بالایی برخوردار هستند و اگر بخواهند علیه پاکستان وارد عمل شوند معلوم نیست چه اتقاقی در انتظار پاکستان خواهد بود. این در حالی است که در هند همه موافق اقدام نظامی علیه پاکستان هستند.

از سوی دیگر این نگرانی وجود دارد که در صورت درگیری میان پاکستان  با هندوستان، اسلام‌آباد به استفاده از سلاح‌های شیمیایی و هسته‌ای دست بزند چرا که هند هم از قدرت نظامی بالایی برخوردار است و هم از سویی دیگر از ثبات اقتصادی برخوردار است. اما پاکستان در جنگ چیزی برای از دست دادن ندارد.

ایران نیز قدرت نظامی قابل توجهی دارد و از سلاح‌های پیشرفته‌ای برخوردار است. بنابراین با توجه به همسایگی پاکستان با ایران و هند بهتر است این کشور به تقویت روابط خود با همسایگانش بپردازد به جای اینکه بخواهد در جهت مقابله و تخریب روابط خود با همسایگانش تلاش کند. پاکستان باید بکوشد تا روابط دوستانه و صمیمی با  کشورهای همسایه برقرار کند و در عین حال به حاکمیت ملی کشورها احترام بگذارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران پاکستان تروریسم هندوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۱۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، پیتر استانو روز جمعه در نشست با خبرنگاران در بروکسل گفت: من فقط می‌توانم آنچه را که بارها اعلام کرده‌ایم تکرار کنم. سپاه پاسداران و اعضای آن تمام توسط اتحادیه اروپا تحریم شده و نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) نیز درباره (موانع) شناسایی این سازمان به‌عنوان نهاد تروریستی توضیح داده است.

وی عنوان کرد که نام سپاه پاسداران زمانی ممکن است در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی اضافه شود که یک دادگاه اروپایی تصمیم مرتبطی را در این زمینه اتخاذ کند. اتفاقی که به گفته این مقام اروپایی تاکنون رخ نداده است.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

در انگلیس مقام‌های این کشور اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. بر اساس گزارش‌ها دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم به تازگی در سفر به سرزمین‌های اشغالی آب پاکی را روی دست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ریخت و اعلام کرد که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

در اروپا هم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اعلام کرده است که چنین اقدامی بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست. جوسپ بورل هفته پیش در نشست با خبرنگاران گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

دیگر خبرها

  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین بر گسترش روابط نظامی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین به گسترش روابط نظامی با ایران
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • رئیسی: خون شهدای حمله تروریستی دمشق موجب ذلت رژیم صهیونیستی شد
  • عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است
  • مناسبات دوجانبه و مهمی میان ایران و پاکستان وجود دارد