Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@23:02:20 GMT

شهدای فرهنگی آبروی نظام تعلیم و تربیت هستند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۶۲۷۴۷

شهدای فرهنگی آبروی نظام تعلیم و تربیت هستند

به گزارش ایرنا ، محمد صیدلو روز شنبه در مراسم تجلیل از خانواده شهدای فرهنگی شهرستان پیشوا گفت: خانواده معظم شهدا برای حفاظت از آب و خاک مقدس ایران اسلامی، عزیزترین داشته های خود را فدا کرده اند و مسئولان موظفند تا برای جبران ایثار و از خودگذشتگی آنان، باید بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند.
وی گفت: در شرایطی که برخی از مردم به واسطه بعضی مشکلات جامعه، لب به گلایه می گشایند ولی خانواده معظم شهدا و ایثارگران که بیشترین حق و صلاحیت را نسبت به نقد اشکالات جامعه دارند، تنها با مسئولان همراهی کرده و از آنان فقط خدمت رسانی به مردم را طلب می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تأکید کرد: مسئولان همواره شرمنده روح بزرگ خانواده معظم شهدا در همراهی با خادمان خود دارند و باید برای جبران این همراهی، در مسیر شهدا گام برداشته و مردم را از خدمات نظام برخوردار سازند.
صیدلو گفت: دشت ورامین با قیام خونین 15 خرداد سال 42 بیش از سایر مناطق کشور، در پیروزی انقلاب اسلامی سهم داشتند و با خون پاک و مطهر خویش، جرأت و جسارت رخ دادن اتفاقات بزرگ تا پیروزی انقلاب را به سایر مردم ایران بخشیدند.
وی افزود: مردم شهرستان پیشوا 15 سال پیش از آن که واژه شهادت به واسطه پیروزی انقلاب اسلامی در جامعه نهادینه شود، با تقدیم جوانان خود در 15 خرداد سال 42 با ایثار و از خودگذشتگی در راه اسلام آشنا بودند، کسانی که با وجود خفقان دوران ستم شاهی در راه حمایت از ولی فقیه و مرجعیت شیعه قیام کرده و جان خود را تقدیم اسلام کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران تصریح کرد: شهیدان دشت ورامین، حماسه ای روشن در تاریخ سراسر افتخار ایران اسلامی آفریدند و یکی از عوامل موثر در پیروزی انقلاب اسلامی شدند.
شهید محمد جنیدی، مرتضی شیرازی ، منصور آجرلو، علی هداوند میرزایی، محمد انصاری ، محمد حسین جنیدی و عابدین هداوند خانی از شهدای فرهنگی شهرستان پیشوا در طول دوران هشت سال دفاع مقدس می باشند.
شهرستان پیشوا 337 شهید تقدیم اسلام کرده از این تعداد 5 شهید مربوط به قیام خونین 15 خرداد است.
پیشوا با 80 هزار نفر جمعیت در 45 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
تهرام/7254//1348
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 آموزش و پرورش شهرستان استان تهران انقلاب تعلیم و تربیت هشت سال دفاع مقدس 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۲۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ محمدحسین رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس روز معلم را نقطه عطفی در تاریخ کشور اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: تعلیم و تربیت مهم‌ترین رکن تعالی و پیشرفت جوامع و ابزار جدی برای ارتقای سرمایه‌های انسانی و اجتماعی کشور بوده و نباید فقط در یک روز یا یک هفته خلاصه شود؛ بلکه این روز باید پیش درآمدی بر حرکت‌های نوین فرهنگی در حوزه تعلیم، تربیت و آموزش باشد.

وی  با تأکید بر نقش تعلیم و تربیت در اسلام و تحقق آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی در سایه آموزه‌های دینی افزود: نقش تعلیم تربیت به‌عنوان احیاکننده تمدن عظیم اسلامی باید به‌عنوان اصل در اولویت دانشگاه‌ها قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  شهید مطهری را نمونه بارز انسان تعلیم یافته و تربیت‌شده در حوزه مبانی دینی معرفی کرد و گفت: تفکرات و اندیشه‌های بی‌نظیر این شهید فرهیخته؛ راهگشای حرکت‌های بزرگ فرهنگی در زمان خود شد، توانست تغییرات شگرفی را در حوزه تعلیم و تربیت و شناخت مبانی دینی و اخلاقی در اختیار ما قرار دهد و حرکت جامعه را به این سمت‌وسو رقم بزند.

رنجبر، تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و توانمند را از اهداف حرکت‌های نوین دانشگاه آزاد خواند و اضافه کرد: رویکرد تحولی هم در مبانی نظری و اهداف و هم در ساختارها، روند‌ها و فرآیند‌ها و روش‌ها باید مبتنی بر ارزش‌های اسلامی به سرعت جامه عمل بپوشد و با سرعت در راستای تحولات سریع اجتماعی، فناورانه و متأثر از تحولات جهانی به‌منظور بقا، خلق و آفرینش آینده مطلوب باشد.

وی مسئولیت خطیر دانشگاهیان دانشگاه آزاد را در تحقق سیاست‌های کلی نظام، گام دوم انقلاب و نقشه مهندسی فرهنگی و علمی کشور به‌ویژه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی را مهم و حیاتی برشمرد و عنوان کرد: بالا رفتن بصیرت انقلابی، انگیزه جهادی و تبیین عملکرد و انسجام بخشیدن و تقویت شبکه‌های ارتباطی و هم‌افزایی در بهره‌گیری از خلاقیت‌ها و نوآوری همکاران دانشگاهی می‌تواند در عملیاتی ساختن بسیاری از این برنامه و تحقق اهداف دانشگاه نتایج خوبی حاصل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • معلم میراث‌ دار انبیا در تعلیم و تربیت و انسان‌سازی
  • غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای مهاباد
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • عزاداری کردستانی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)