Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمد کهوند اظهار داشت: سهم تکنولوژی و حوزه علم در اکانت های متعدد شبکه اینستاگرام تقریبا نزدیک به صفر است.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع بررسی اینستاگرام و آسیب‌ های امنیتی فنی و بسترسازی عملیات‌ های تروریستی، با حضور حجت الاسلام محمد کهوند (مدرس، پژوهشگر و نویسنده فضای مجازی و عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای دفتر تبلیغات قم) و ابوذر منتظرقائم (کارشناس فضای مجازی) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه حجت الاسلام محمد کهوند با اشاره به مالکیت شبکه اینستاگرام در اختیار شرکت فیس بوک است، گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از سهام شرکت فیس بوک را مارک زاکربرگ و همکارانش در فیس بوک در اختیار دارند.

وی با بیان این که امروزه ۷۰ درصد از سهام شرکت فیس بوک در اختیار ۷ شرکت یهودی است، اظهار داشت: بسیاری از سهامداران شرکت فیس بوک به صورت همزمان سهامدار و مالک شرکت لاکین مارتین نیز هستند که موشک های این شرکت در یمن به زمین برخورد می کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای دفتر تبلیغات قم با اشاره به این که سهامداران شرکت فیس بوک اکثر شبکه های اجتماعی را در اختیار دارند، عنوان کرد: بسیاری از سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری دنیا در حال حاضر توسط اشخاصی مدیریت و کنترل می شوند که بخش عمده ای از سهام شرکت فیس بوک را در دست دارند.

وی در ادامه اضافه کرد: اشخاص و شرکت های سهامدار فیس بوک از چهار محور جنگ های سخت، نیمه سخت، نرم و هوشمند برای دستیابی به ایدئولوژی های خود بهره می برند.

حجت الاسلام محمد کهوند با اشاره به این که بسیاری از اکانت های فعال در اینستاگرام توسط سلبریتی ها ایجاد شده و مدیریت می شوند، تصریح کرد: سهم تکنولوژی و حوزه علم در اکانت های متعدد شبکه اینستاگرام تقریبا نزدیک به صفر است.

وی در ادامه اضافه کرد: در حال حاضر هزاران اکانت نامتناسب با موضوعات اخلاقی در اینستاگرام مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: تمامی اکانت ها و محتواهای موجود در شبکه اینستاگرام در سراسر دنیا با یک روش و الگوی ثابت رشد کرده و فعالیت می کنند.

عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای دفتر تبلیغات قم با اشاره به این که ۹۰ درصد از جستجوهای مردم ایران در گوگل تشابه زیادی با مردم آمریکا دارد، عنوان کرد: اولین جستجوهای موجود در گوگل در بخش وب و تصویر ارتباطی به سلبریتی ها ندارد.

وی با اشاره به این که اصول اولیه حوزه رسانه همیشه باید مورد توجه و اهمیت قرار بگیرند، تصریح کرد: شبکه اینستاگرام در حال حاضر با توجه به اصول اولیه حوزه رسانه افکار خود را در بهترین شکل ممکن پیش می برد، بر همین اساس کشور ما هم باید با توجه به اصول مختلف در مسیر رسانه ای به بهترین شکل ممکن فعالیت کند.

در ادامه برنامه گفت و گوی اجتماعی از شبکه رادیویی گفت و گو ابوذر منتظرقائم با اشاره به این که بسیاری از افراد مشهور در اینستاگرام در سطح جامعه برای مردم قابل شناسایی نیستند، گفت: تحقیقات مختلف مشخص می کنند که برترین جستجوهای موجود در اینستاگرام در اکثر کشورهای دنیا یکسان هستند، در حالی که مردم کشورها و استان های مختلف تفاوت های عمده ای دارند.

وی با اشاره به این که اینستاگرام بازخوردهای مردم در صفحه های مختلف را کنترل می کند، عنوان کرد: در بسیاری از مواقع اینستاگرام با هدایت نظرها و لایک های مردم کاربران این شبکه را به سمتی هدایت می کند که دوست دارد.

این کارشناس فضای مجازی در ادامه اضافه کرد: هر شخصی که بر خلاف افکار اینستاگرام حرکت کند به راحتی از این شبکه حذف می شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اینستاگرام فیس بوک یهودیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای گذشته اختلاف بین باشگاه تراکتور و چند برنامه تلویزیونی در شبکه استانی تبریز موسوم به تلویزیون سهند، بالا گرفته و حالا باشگاه تراکتور پاسخ این تلویزیون را داده و مدعی شده باتوجه به اینکه این شبکه در مورد سه مسئله «کیفیت پخش بازیهای تراکتور، حق پخش تلویزیونی و پخش سراسری بازیهای تراکتور» تلاش و پیگیری انجام نداده، نمی‌تواند مدعی دلسوزی برای این تیم باشد.

بیانیه تراکتور را بخوانید:

تراکتور ایامی سخت و گذری دشوار را گذراند و طبیعی است که همراه بودن مدعیان دلسوزی، در این مقاطع عیان می‌شوند. با عِلم به انتقادها و گلایه‌های به حقی که از سوی هواداران، رسانه‌ها و صفحات مجازی مطرح شد، باشگاه تراکتور همواره در مقابل تمامی آنان سر به احترام خم می‌کند؛ امّا رویکرد و رفتار رسانه ‌ملی (شعبه استانی) تأسف‌بار است.

سال‌هاست که حربه موج‌سواری برای بالا رفتن از دیوار هواداران پرشمار تراکتور دیگر کارساز نیست و بهتر است که عزیزان رسانه ملی (شعبه استانی) راه دیگری را برای پوشش ضعف‌های خود برگزینند.

مطالبه‌گری صرفاً به شعار نیست که عزیزان با دستاویز قرار دادن آن، از مسئولیت و تعهد بگریزند! حال که رسانه ملی(شعبه استانی) با دستاویز قرار دادن مطالبه‌ هواداران و از راه نخ نمای مزه‌ پراکنی مجریان و گزارشگران که صرفاً با تقلید کورکورانه‌ای از همتایان خود در رسانه ملی (شعبه مرکزی) کمر به تضعیف باشگاه تراکتور بسته‌اند، یکبار برای همیشه به سه مطالبه دیرین و مشترک باشگاه و هواداران تراکتور از رسانه ملی پاسخی روشن دهند!

- چه زمانی کیفیت پخش بازی‌های خانگی تراکتور، حداقل به سطح شعبه مرکز خواهد رسید و هواداران پیگیری بازی از طریق پخش زنده یک شبکه اجتماعی را به تماشای آن از شبکه سهند ترجیح نخواهند داد؟

- چرا بازی‌های تراکتور که هواداران فراوانی در اقصی نقاط کشور و دنیا دارد و به استناد آمارهای بین‌المللی جزو پُر هوادارترین تیم‌های آسیا است، از شبکه سراسری پخش نمی‌شود تا اکثریت آنان از تماشای بازی‌ تیم محبوب‌شان محروم نباشند؟

- و در نهایت مسئله حق پخش باشگاه‌ها چه زمانی حل خواهد شد؟ عایدی و درآمدی که بابت تبلیغات قبل و بعد از مسابقه فوتبال دریافت می‌کنید، کجاست؟ مگر روال آن نیست که ابتدا «حق» محقق گردد و سپس «مطالبه‌گری» صورت گیرد؟

چنین به نظر می‌رسد که رسانه شما بهترین دفاع را در حمله می‌بیند و با بهره‌گیری از عنوان نماینده افکار عمومی، در پی ورود به جزیی‌ترین تصمیمات باشگاه‌ها بوده و به بیانی سعی در پاکسازی از پایین دست دارد؛ از جمله این موارد، شفاف‌‌سازی در خصوص مسئله حق پخش است که طی سالیان متمادی ناقض اصول حرفه‌ای فوتبال کشورمان و همچنین موضوع بهبود کیفیت پخش مسابقات که عامل سرافکندگی است، اشاره کرد.

باشگاه تراکتور به پشتوانه هواداران میلیونی خود، رسانه‌ای فراگیرتر و پُرمخاطب‌تر در اختیار دارد و همه ما با هواداران زندگی می‌کنیم و در همین راستا کاملاً به مطالبه‌ آنان آگاهیم و باور داریم انتقاد و خواسته هواداران همواره حق مطلق است و ما به عنوان خادم، اهتمام بی‌دریغ در جهت بهبود شرایط موجود و برآورده ساختن خواسته هواداران در تمامی زمینه‌ها به کار خواهیم گرفت.

در پایان از مسئولان دور اندیش رسانه ملی دعوت می‌کنیم که ضمن جلوگیری از ماهیگیری برخی مجریان و گزارشگرانش از آب گِل‌‌آلود، در رسیدن به آنچه که شایسته و مطلوب هواداران و باشگاه بزرگ تراکتور است، اهتمام ورزند.

دیگر خبرها

  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • حضور ۱۹ شبکه خارجی در آیین روز خلیج‌فارس در بوشهر
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون