Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@02:42:16 GMT

راه اندازی 70 هسته علمی در استان گلستان

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۰۹۷۲۴

راه اندازی 70 هسته علمی در استان گلستان

به گزارش خبرگزاری برنا؛ اسماعیل مهدیانی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: حمایت از 150 محصول دانش‌بنیان، راه‌اندازی 70 هسته علمی و تخصصی و راه‌اندازی 39 پایگاه علمی و پژوهشی از جمله این اقدامات بود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گلستان اظهار کرد: اقدامات بسیار خوبی در سال‌های گذشته بعد از راه‌اندازی بسیج علمی، فناوری و پژوهشی استان انجام شده که سبب شناسایی و توانمندسازی نخبگان بسیجی استان و ارائه طرح‌های جدید و کاربردی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدیانی افزود: در این مدت از 150 محصول دانش بنیان مبتکران، مخترعان و محققان بسیجی در قالب مرکز رشد حمایت مالی، مشاوره‌ای و کارگاهی شد، ضمن اینکه خانه نخبگان علمی بسیج و هیئت اندیشه‌ورز با هدف احصاء مسائل و مشکلات استان راه‌اندازی شد.

وی تصریح کرد: تشکیل 3 کارگروه تخصصی در حوزه‌های صنعت، زیست فناوری، عمران، معماری و شهرسازی، آمایش استان و بیان بیش از 50 مسئله علمی استانی، تشکیل جلسات کارگروه‌های علمی و آموزشی نواحی و هم‌اندیشی برای شناسایی مسائل و مشکلات اولویت اول شهرستان‌ها کارهایی بود که انجام شد.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گلستان با اشاره به راه‌اندازی 39 پایگاه علمی و پژوهشی در سراسر استان حتی در نقاط مرزی خاطرنشان کرد: هدف از این رویداد تقویت و توسعه فعالیتهای علمی و آموزشی در سطح پایگاه‌های علمی، توانمندسازی علمی و پژوهشی و مهارتی بسیجیان، تشریح فعالیت‌های علمی و آموزشی در سطح ناحیه با نگاه به ظرفیت‌های پایگاه و ایجاد روحیه شور و نشاط علمی در بین بسیجیان بوده است.

مهدیانی اظهار کرد: برگزاری کارگاه‌های علمی آموزشی روش تحقیق، آموزش و توانمندسازی مدیران علمی مساجد منتخب استان و اجرای بیش از 110 پروژه علمی در سطح ملی و استانی توسط نخبگان بسیجی به همراه برگزاری اردوهای جهادی و پژوهشی با همکاری مراکز علمی و دانشگاهی از جمله اقداماتی است که در 40 سالگی انقلاب اسلامی نویدبخش آینده‌ای روشن برای استان گلستان است.

وی ادامه داد: در سنوات گذشته حضوری جدی در جشنواره‌های علمی کشور و استان داشته‌ایم و محصولات دانش‌بنیان ساخت نخبگان بسیجی را به نمایش گذاشتیم، همچنین با حضور نخبگان بسیجی نشست خبری با اصحاب رسانه برای تشریح اختراعات جدید مورد حمایت سازمان داشتیم.

مهدیانی افزود: تهیه بانک اطلاعاتی از مسئولان، مخترعان و نخبگان استانی داشتیم که می توان به مسئولین علمی بسیج دانشجویی استان(55 نفر) ، روسای دانشگاه ها ( 69 نفر) ، مسئولین استانی ( 320 نفر) ، مخترعین ، مبتکرین و نخبگان (272 نفر) ، اساتید بسیجی ( 733 نفر) ،مدیران علمی پایگاه‌های بسیج سراسر استان ( 1500 نفر) اشاره کرد.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گلستان در پایان از راه اندازی 70 هسته علمی و تخصصی در استان خبر داد و گفت: هدف از این کار شناسایی و سازماندهی افراد تحصیل‌کرده، شناسایی افراد نخبه و ممتاز و بهره‌گیری از آنان در ارتقای فعالیت‌های علمی هسته بوده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گلستان بسیج صنعت مشکلات نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان

هشتمین کنگره علمی‌پژوهشی دانش‌آموزی جشنواره خوارزمی با ارائه دستاوردهای پژوهشی در کاشان برگزار شد.

به گزارش، خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمزه چاوشی، دبیر علمی کنگره ملی خوارزمی، اظهار کرد: هشتمین کنگره علمی-پژوهشی دانش آموزی جشنواره خوارزمی با ارائه دستاوردهای پژوهشی در کاشان برگزار شد.

وی افزود: این کنگره علمی-پژوهشی با حضور بیش از ۱۲۰ دانش‌آموز پسر برگزار شد و از بین ۵۵ طرح ارائه شده، پس از ۲ نوبت داوری، ۳۵ طرح پژوهشی در زمینه‌های مختلف علوم ریاضی-علوم تجربی و علوم انسانی برای حضور در کنگره انتخاب شد.

دبیر علمی کنگره ملی خوارزمی خاطرنشان کرد: این جشنواره با هدف شناسایی علایق و استعدادهای دانش‌آموزان و تقویت روحیه خود باوری و اعتماد به نفس و کار گروهی برگزار شد

چاوشی تصریح کرد: ساخت گلخانه هوشمند، ساخت دستگاه تولید نخ پلاستیکی، ساخت و بررسی دهان‌شویه گیاهی بر ضد باکتری استرپتوکوکوس موتانس، رنگ بری از پساب‌های کارخانجات نساجی کاشان، بررسی گیاه خارمریم بر شاخص‌های کبد چرب، ساخت ماشین هوشمند، تأثیر آموزش تفکر انتقادی بر خودکار آمدی تحصیلی و انگیزشی تحصیلی دانش آموزان متوسطه اول کاشان از جمله طرح‌های ارائه شده در این کنگره است.

وی اضافه کرد: طرح‌های بر گزیده این جشنواره به جشنواره طرح‌های پژوهشی مدارس سمپاد کشور معرفی می‌شوند.

به گزارش ایمنا؛ هشتمین کنگره علمی-پژوهشی خوارزمی با هدف شناسایی علایق و استعدادهای دانش آموزان در دوره اول متوسطه در دانشگاه آزاد اسلامی در دو قسمت سخنرانی و ارائه پوستر برگزار شد.

کد خبر 751106

دیگر خبرها

  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور