Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: مدرسه محور کردن فعالیت‌های پرورشی، بدون سرانه و منابع مالی میسر نیست.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در همایش گرامیداشت هفته تربیت اسلامی، روز امور تربیتی و گرامیداشت روز زن گفت: امور تربیتی طی ۴۰ سال گذشته با نگاه خلاقانه و مدبرانه شهیدان رجایی و باهنر برای جلوگیری از تفکرات انحرافی در آموزش و پرورش و برای حفظ و ترویج آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی شکل گرفت و فراز و فرودهای متفاوتی را پشت سر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با بررسی گذشته، نقاط قوت و ضعفی را مشاهده می‌کنیم اما مجموعه دستاوردهای حوزه فعالیت‌های پرورشی قابل توجه و تقدیر است، خاطرنشان کرد: بررسی پیشینه امور تربیتی نشان می‌دهد که علی رغم اینکه حوزه امور تربیتی هم در ساختار و هم در محتوا فراز و فرودهایی را پشت سر گذاشته است اما سربازان عاشق خدمت در سنگر امور تربیتی، برای انجام مأموریت‌ها در زمینه شناسایی، پرورش و هدایت استعدادها، خلاقیت‌ها و مهارت‌های دانش آموزان و تربیت دینی، ترسیم چهره واقعی دشمنان، تبیین دستاوردهای انقلاب، بازخوانی هشت سال دفاع مقدس، ترویج فرهنگ قرآن، عترت و نماز تلاش‌های گسترده‌ای از خود نشان داده‌اند که حجم بار برنامه‌ها گواه بر این ادعاست.
کاظمی ادامه داد: تأمل و تعمق درباره سیاست‌های امور تربیتی و اهداف سند تحول بنیادین و تأمل در فرمایشات مکرر مقام معظم رهبری در این حوزه، حاکی از اهمیت و اثربخشی این حوزه و بیانگر رویکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در راستای تعلیم و تربیت متوازن دانش‌آموزان است.
وی با اشاره به اینکه در دهه پنجم انقلاب اسلامی متناسب با شرایط روز و نیازهای دانش‌آموزان، پیچیده‌تر شدن فضای تعلیم و تربیت، ما نیز به تحول در برنامه‌ها و تغییر مربیان از مجری فعالیت‌ها به راهبری تربیتی، توسعه مشارکت دانش‌آموزان و خانواده‌ها در برنامه‌های پرورشی، حذف فعالیت‌های کم بازده و باز تعریف فعالیت‌های جدید و فعالیت‌های مدرسه محور داریم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش خطاب به دکتر بطحائی گفت: ما نیز در راستای تحقق سیاست‌های حضرت عالی، رویکرد مدرسه محوری، توسعه فرهنگ اقامه نماز و مهارت‌های ارتباطی، توسعه فضائل اخلاقی، تعلیم و تربیت تمام ساحتی در فعالیت‌های فرهنگی و هنری و تلاش برای ایجاد روحیه امید و نشاط در قالب تقویت و ارتقای فعالیت‌های گروهی و اردویی و توسعه ضریب نفوذ تشکل‌ها و تمرکز بر مسائل فرهنگی و دینی فراموش شده و گسترش فرهنگ ترویج عفاف و حجاب را سرلوحه کار خود قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: ما به عنوان سربازان ولایت بیانیه گام دوم انقلاب را به عنوان منشور تربیتی و فرهنگی چراغ راه خود قرار خواهیم داد تا در کنار برنامه‌های تحول آفرین سند تحول بنیادین بتوانیم مسیر انقلاب و ارمانهای ان را پرشتاب‌تر از گذشته در دهه پنجم انقلاب طی کرده و تحقق بخش فرمایشات مقام معظم رهبری باشیم.

کاظمی با بیان اینکه ما به عنوان سربازان انقلاب و میراث‌دار شهیدان رجایی و باهنر در خدمت پیاده‌سازی سیاست‌های فرهنگی تربیتی وزیر آموزش و پرورش هستیم گفت: اگر چه اقدامات وزیر آموزش و پرورش در راستای افزایش سهم فعالیت‌های پرورشی، حذف گزارش‌های زائد، کنترل دستورالعمل‌ها، تخصیص برنامه ویژه مدرسه، حذف کتب کمک آموزشی، تشکیل شورای عالی اقامه نماز و… بیانگر حرکت سریع نظام تعلیم و تربیت به سمت تحقق سند تحول بنیادین در فرایندهای آموزشی و پرورشی است به نظر می‌رسد باید گام‌های اساسی‌تر و بنیادی‌تری در این حوزه برداریم.
وی ادامه داد: انتظار داریم و امیدواریم تا در راستای انجام رسالت و مأموریت حوزه تربیتی بخش‌های ذیل را مورد اهتمام جدی قرار دهید. ساختار حوزه پرورشی با تمام کوچک‌سازی‌هایی که در سیاست‌های دولت است تقویت شود و آسیبی به این حوزه به ویژه در استان‌ها وارد نشود. همچنین قانون احیای معاونت امور تربیتی در گزینش، آموزش و نگهداشت نیروی انسانی مؤمن متخصص اجرا شود. همچنین با توجه به اهمیت و جایگاه مشاور، نظام جامع مشاوره و راهنمایی پیاده‌سازی شود و چه در حوزه منابع مالی و انسانی مورد توجه و حمایت عملی و جدی باشد.
وی خاطرنشان کرد: منابع مورد نیاز فعالیت‌های ما باید در حداکثر سقف تأمین شود. برای فعالیت‌هایی از جمله توسعه، بازسازی و شاداب سازی فضاهای فراموش شده پرورشی دوباره در دستور کار قرار گیرند؛ سال‌هاست کانون‌ها دارالقرآن‌ها، اردوگاه‌ها و کانون‌ها مورد غفلت قرار گرفته است.

کاظمی ادامه داد: مدرسه محور کردن فعالیت‌های پرورشی، بدون سرانه و منابع مالی میسر نیست لذا سرانه پرورشی مدارس را برای مدرسه محور کردن فعالیت‌های پرورشی مشخص و تخصیص کنید.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش هفته تربیت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه متفاوتی دارند و شهریه مدارس با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، تعیین می‌شود. - اخبار استانها -

رضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در سراسر کشور بیش از 18 هزار مدرسه غیردولتی و بیش از 20 هزار آموزشگاه وجود دارد، گفت: در استان کرمان قریب هزار و 100 مدرسه غیردولتی وجود دارد که در امر آموزش دانش آموزان به کمک آموزش و پرورش آمده‌اند.

وی با بیان اینکه شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، متفاوت است، افزود: نیروی انسانی، فضا، تجهیزات و امکانات از جمله عوامل سهیم در تعیین شهریه مدارس غیردولتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، ادامه داد: شهریه این مدارس با توجه به آیین‌نامه و موادی چون محل مدرسه، اجاره مدرسه، امکانات مدرسه، هوشمند بودن، استفاده از سالن‌های ورزشی و فوق برنامه‌ها مشخص می‌شود.

وی با اشاره به روند تصویب نرخ شهریه مدارس غیردولتی، بیان کرد: شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که به دانش آموزان ارائه می‌شود از سوی مؤسس تعیین شده و ادارات آموزش و پرورش شهریه پیشنهادی را بررسی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه ممکن است آموزش و پرورش رقم شهریه پیشنهادی از سوی مؤسس را تایید یا تعدیل کند، افزود: در ادامه نرخ شهریه به شورای سیاست‌گذاری مدارس و مراکز غیر‌دولتی ارجاع می‌شود و در آنجا برای نرخ شهریه تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال تمام مدارس غیردولتی ما شهریه متفاوتی دارند، گفت: اولیا می‌توانند از سایت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به آدرس https://mosharekatha.ir/  مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر خود را مشاهده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه والدین می‌توانند با وارد کردن نام یا کد مدرسه در سامانه مشارکت‌ها از مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر مطلع شوند، ادامه داد: با جمع ارقامی که در بخش استعلام شهریه وجود دارد مانند شهریه فوق برنامه درسی، شهریه مکمل و شهریه تابستانی رقم کلی شهریه مدرسه مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اداره مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش به همراه اداره بازرسی، حراست و آموزش‌ها بر مدارس غیردولتی نظارت دارند، گفت: در سایت شهریه آموزش و پرورش شهریه تمام مدارس مشخص است؛ همچنین میزان شهریه با فوق برنامه‌ها باید روی دیوار حسابداری مدرسه نصب شده باشد.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند