Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه از ظرفیت های علمی کشور استفاده نشده است، گفت: فقدان مهارت مانع بهره وری علم و تبدیل آن به ثروت و قدرت در کشور شد.

«حسین مطیع» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به بخش علمی بیانیه رهبرانقلاب اظهارداشت: فعالیت علمی در کشور صورت گرفته اما به دلیل نبود مهارت برای استفاده از این ظرفیت علمی، دانش و علوم تدریس شده اثربخش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: فقدان مهارت مانع بهره وری علم و تبدیل آن به ثروت و قدرت در کشور شد و باید برنامه ریزی جدی برای توسعه علمی و مهارت بهره گیری از دانش فراگرفته شده انجام شود تا اینکه رشد علمی به نتایج کاربردی آن هم برسد.

 

وی با اشاره به رشد علمی بعد از انقلاب در کشور، خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب رشد علمی خوبی در کشور نبوده و عقب ماندگی علمی داشته ایم و این موضوع مانع از پیشرفت علمی کشور شده ولی سال های اخیر اتفاقات خوبی در این عرصه افتاده که گذشته را جبران کرده است.

 

مطیع با اشاره به برای پیشرفت کشور باید جوانان به صحنه بیایند، تصریح کرد: حضور جوانان در عرصه های مختلف علمی و آموزشی و سایر بخش ها منجر به پیشرفت علمی و آموزشی خواهد شد و رونق جدی به عرصه های علمی  خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه برخی از علوم منفعت ندارد، خاطرنشان کرد: برخی از علوم در دانشگاه و حوزه های علمی در حال تدریس است که منفعت و سودی ندارد و باید علوم به روز جایگزین بشود.

 

استاد دانشگاه با بیان اینکه موازی کاری و بروکراسی سخت اداری مانع از پیشرفت علمی است، گفت: بروکراسی اداری و لابی گری ها به فعالیت های علمی صدمه می زند.

 

وی یادآورشد: موازی کاری در فعالیت های علمی باید اصلاح شود چرا که فرصت ها را از بین می برد و باید زمینه های پژوهش گذشته به عنوان پشتوانه استفاده و تحقیق های جدید از نو آغاز  نشود و تحقیق های قبلی مورد استفاده قرار گیرد./

 

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان شبستان خبرگزاری مقام معظم رهبری محمد جواد ظریف حضرت زهرا س استعفای ظریف اصفهان شیراز بیانیه گام دوم انقلاب علمی دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد | هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد
  • فرصت سرمایه‌گذاری ۱۲۰ همتی سازمان ملی زمین و مسکن
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد