Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@06:50:02 GMT

راز سلامتی ترک مصرف بدترین خوراکی ها

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۲۰۳۷

راز سلامتی ترک مصرف بدترین خوراکی ها

رکنا: برای حفظ سلامی تان بدترین خوراکی های سوپرمارکت را بشناسید.

اگر نگران سلامتی خود و خانواده تان هستید، ترک عادات بد غذایی را از سوپرمارکت آغاز کنید!

 یک متخصص تغذیه در این مطلب به ما می گوید که بدترین انتخاب های ما در یک سوپر مارکت چه مواد غذایی هستند و چرا؟

انواع چیپس :‌ چیپس ها تله واقعی سلامتی در رژیم غذایی ما به شما می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصولات از سیب زمینی که کربوهیدرات ( قندها) به دست می آیند، به دلیل روش تهیه شان حاوی مقدار زیادی چربی هستند. همچنین نمک موجود در این محصولات بازاری و فریب دهنده، به افزایش فشار خون منجر می شود. جالب است بدانید یک بسته چیپس 25 گرمی، معادل یک بشقاب ماکارونی و برابر 125 کالری می شود. به علاوه با عادت به این ماده غذایی نا سالم، احتمال افزایش وزن و چاقی را در خود افزایش می دهید. می توانید به راحتی سبزیجات خام را با یک سس و چاشنی خانگی جایگزین آن کنید.

انواع غذاهای سریع و فوری : انواع غذاهای فوری که در زمانی کوتاه در ماکروویو آماده می شود، اغلب حاوی نمک و سس فراوان هستند و ارزش غذایی ندارند. به علاوه گرم کردن این غذاها در ظروفی خاص و بسته بندی های نا سالم، ممکن است برای سلامتی شما ضرر داشته باشد. به عنوان جایگزین می توانید از دستورهای آشپزی ساده و سریع با مواد طبیعی و سالم استفاده کنید، مانند انواع سالاد و غذاهای سبک میان وعده ای.

انواع بیسکوئیت : انواع شیرینی جات آماده، بیسکوئیت ها و کوکی های بازاری حاوی مقدار زیادی چربی و قند هستند و بسیار پر کالری. ضمن این که این محصولات ضنعتی حاوی افزودنی های شیمیایی و انواع طعم دهنده و نگه دارنده هستند. بنابراین عادت به این نوع خوراکی ها احتمال چاقی و اضافه وزن را افزایش می دهد. چربی موجود در این نوع خوراکی ها تعدل غذایی و عملکرد قلب و عروق را تحت تاثیر قرار می دهد. به عنوان جایگزین می توانید از انواع دستورهای کیک و شیرینی خانگی استفاده کنید.

انواع نوشابه : هیچ کدام از نوشیدنی های صنعتی برای بدن ما ضروری است و جای آب را نخواهد گرفت. هر قوطی نوشابه حاوی 7 تکه قند است و شیرینی بیش از حد آن باعث جاقی و مشکلات دیابتی و کبدی می شود. به عنوان جایگزین می توانید از انواع آب میوه های طبیعی و خانگی استفاده کنید و آب آشامیدنی روزانه خود را با برگ نعنا، لیمو و خیار طعم دار کنید.

انواع آبنبات : این خوراکی های مکیدنی، تقریبا اعتیاد آورند و مقدار زیادی شکر در خود دارند. استفاده بیش از حد آن ها برای کودکان و بزرگسالان پوسیدگی دندان و چاقی در پی دارد. مطالعات نشان می دهند که در هر 100 گرم آبنبات، 320 کالری و حدود 50 گرم شکر نهفته است که معادل دو وعده غذاست.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامتی چاقی قلب دندان سلامتی چاقی قلب دندان چاقی و اضافه وزن سیب زمینی تلگرام ترک دار عکس فیلم دختر تهران مشهد زندگی مرد بازیگر مرگبار مشهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید