Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد از دستگاههای اداری خواست به دلیل تکمیل هتل ها و مراکز اقامتی استان، از برپایی همایش های ملی و بین المللی تا نیمه اردیبهشت سال آتی خودداری کنند.

سیدمصطفی فاطمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه احتمال می رود تا اردیبهشت ماه در خصوص اسکان با مشکل مواجه شویم روی اسکان اضطراری ورود کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با یادآوری برگزاری جشنواره های متعدد در سالجاری برای معرفی هر چه بیشتر یزد و پیش بینی شلوغ ترین عید نوروز از نظر ورود گردشگر به استان در سال 1398 ادامه داد: در سال جاری در مجموع 75 پروژه‌ گردشگری در استان یزد افتتاح شد که این پروژه‌ ها ظرفیت‌ تخت ‌های اقامتی یزد را به 10 هزار مورد رساند.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان یزد اضافه کرد: برای نوروز 98 در استان 579 تخت در مهمانپذیرها، 90 تخت در هتل‌ آپارتمان ‌ها، هزار و 736 تخت در اقامتگاه های بومگردی و سنتی، 280 تخت در کمپ ‌های کویرنوردی، 140 تخت در مجتمع های گردشگری و 3 هزار و 800 تخت نیز در تاسیسات گردشگری پیش‌بینی شده است.
فاطمی خاطرنشان کرد: مجموع ظرفیت اسکان موجود در سایر مکان های قابل استفاده از جمله خوابگاه‌ها، مهمانسراهای ادارات هم 25 هزار نفر است.
مدیرکل میراث فرهنگی یزد، ظرفیت اسکان در خانه‌ های مسافر را نیز 10هزار نفر و در مدارس 20 هزار نفر اعلام کرد و اظهار داشت: امسال ظرفیت اسکان در مدارس نسبت به سال گذشته 5 هزار نفر کاهش داشته است.
وی با ارائه آماری از دستگاه‌ های خدمات رسان در ایام نوروز افزود: ناجا در 300 پایگاه، هلال احمر در 18 پایگاه ثابت و سیار، اورژانس‌ پیش‌ بیمارستانی در 53 واحد، درمانگاه ‌های فعال بخش خصوصی در 30 مکان، راهدارخانه ها در 15 مکان و کیوسک ‌ها و پایگاه‌ های اطلاع رسانی نیز در 50 مکان در طول ایام نوروز به مردم خدمت رسانی خواهند کرد.
وی یادآور شد: در ایام تعطیلات نوروز، 20 شورای حل اختلاف و 20 قاضی کشیک، مشکلات و مسائل مردم و مسافران نوروزی را حل و فصل خواهند کرد.
فاطمی از جانمایی سفره هفت سین نوروز در 98 مکان خبر داد و اضافه کرد: در نوروز پیش رو 200 سرویس بهداشتی موقت، 20 حمام عمومی، 600 مکان برای اقامه نماز و 100 مسجد به صورت شبانه ‌روزی به مسافران خدمات می دهند.
کمیته میراث جهانی یونسکو 18 تیر 1396 در چهل و یکمین نشست خود در کراکوف لهستان، با اجماع، شهر تاریخی یزد را در فهرست میراث جهانی ثبت کرد.
با توجه به غنای یزد ازلحاظ بناهای تاریخی، فرهنگی تاکنون پنج اثر استان در فهرست جهانی به ثبت رسید که پیش‌ازاین باغ‌های دولت‌آباد یزد و پهلوان پور مهریز و قنات‌های زارچ و حسن‌آباد ثبت جهانی شد.
استان یزد 2 هزار و 270 هکتار بافت تاریخی و 6هزار و 500 اثر تاریخی دارد که از این تعداد تاکنون، یک هزار و 850 اثر به ثبت ملی رسیده است.
یزد در کنار فارس و اصفهان به‌عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی است، به‌گونه‌ای که استقبال از این شهر تا پنج برابر در سال 1396 افزایش یافت و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.
از ابتدای سال 97 تا پایان بهمن ‌ماه گذشته 100 هزار گردشگر خارجی در سفر به استان از بناهای تاریخی ، فرهنگی و چشم اندازهای طبیعی دیدن کردند.
گذشته از سفر گردشگران خارجی، صدها هزار گردشگر داخلی در سال جاری از بناهای تاریخی، فرهنگی و چشم‌اندازهای طبیعی، عرصه‌های بیابانی و کویری استان دیدن کردند.
7532/ 6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي گردشگري يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • کرمان میزبان همایش سرمایه‌گذاری آیدکس ۲۰۲۴
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد