Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام صفر یوسف‌زاده، امام جمعه شهرستان نمین، روز گذشته، ۱۳ اسفند‌ماه‌ در دیدار با معاونان و مربیان پرورشی شهرستان نمین با بیان اینکه تربیت زینت انسان و مایه کمال بشر است، بهترین، عالی‌ترین و غنی‌ترین نوع تربیت را تربیت اسلامی در سایه آموزه‌های قرآنی عنوان کرد.
امام جمعه شهرستان نمین در ادامه سخنان خود افزود: آموزش بدون پرورش انسان را به مرحله تباهی خواهد کشید و آثار زیان بار آن را بشر در عصر کنونی به وضوح مشاهده می‌کند و بر این اساس است که آرامش و طمانینه قلبی در جوامع تقریباً از بین رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نمین ضمن تبریک سالروز تأسیس نهاد مقدس امور تربیتی با تجلیل از اقدامات و برنامه‌های پرورشی آموزش و پرورش، متولیان امور تربیتی را مدیران و افسران تربیتی عنوان کرده که مسئولیت آنان در قبال دانش‌آموزان سنگین و اثرگذار است.

امتیاز قرآنی آموزش و پرورش نمین ارتقاء یافته است
در ادامه این دیدار، انوش جعفری‌خانقاه، مدیر آموزش و پرورش شهرستان نمین نیز ضمن تبریک هفته تربیت، به بیان جایگاه تربیت در اسلام پرداخته که هیچ مقوله‌ای به ارزش و اهمیت آن نمی‌رسد.
جعفری‌خانقاه افزود: در سایه تربیت الهی و با وجود اقدس پیامبر بزرگوار اسلام(ص) و اخلاق بزرگوارانه و متعالی در جامعه عقب مانده و جاهلی اعراب چنان تأثیر گذاشت که تمدن بزرگ اسلامی را بنیان نهاده و آنان را شخصیت بخشید.
وی به ارائه گزارش جامع از عملکرد معاونت پرورشی منطقه پرداخته و نیز با میزبانی مسابقات قرآن و ارتقاء امتیاز قرآنی از رتبه ۲۷ به رتبه ۴۷ و ایجاد اردوگاه ملی با تلاش و پیگیری مسئولین استانی و شهرستانی و اجرای ۲۰ برنامه ابتکاری دیگر را نمونه‌ای از اقدامات مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بیان کرده که در نوع خود کم نظیر است.
جعفری خانقاه تدوین طرح جامع تحول تربیتی و تصویب آن در شورای آموزش و پرورش را نقطه اوج اقدامات با برنامه و کارآمد آموزش و پرورش خوانده که اثرات آن در تمام مدارس مشهود است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن تربیت اسلامی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۷۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش