Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@20:21:44 GMT

رشد ۱۹ درصدی تخلیه و بارگیری در بندر امیرآباد

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۷۱۲۷۹

رشد ۱۹ درصدی تخلیه و بارگیری در بندر امیرآباد

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش رضوانی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۱۲۰ درصد در سرمایه گذاری سال ۹۷ رشد داشتیم و ۱۴۸ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش خصوصی در سال جاری در این بندر انجام شد.

وی بیان داشت: ۱۴۸ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در بخش سیلو و مخازن روغن و فرآوری چوب هم سرمایه گذاری شد که در دهه فجر و هفته دولت اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه اندازی مجدد مجتمع فولادسازان امیرآباد گفت: اکنون شاهد کار و تلاش در این مجتمع هستیم و ۸۰ نفر از پرسنل دوباره فراخوان شده و بعد از یکسال و نیم، مشغول به کار شدند.

رضوانی، سرمایه گذاری اولیه این شرکت را ۳۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و همچنین با اشاره به رکود بندر امیرآباد در ورود کشتی یادآور شد: در یک ماه ۱۰۰ فروند کشتی وارد بندر شد که در گذشته به طور میانگین ۴۰ فروند بود.

مدیر بندر امیرآباد افزود: تخلیه و بارگیری سال ۹۲ حدود سه میلیون و ۵۲۰ هزار تن بود و امسال به سه میلیون و ۵۴۵ هزار تن در ۱۰ اسفندماه امسال رسیده است، همچنین تجهیزات و گمرک آماده به کار داریم و سیلو، انبار و مخازن آمادگی جذب کالا را داشته و امکانات به روز داریم.

وی اضافه کرد: میزان تخلیه و بارگیری یکساله تا روز گذشته حدود سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن در واردات، صادرات و ترانزیت است وترناول واردات ما در بندر امیراباد مثبت ۲۵ درصد است و رشد ۲۵ درصدی داریم.

رضوانی با اشاره به فضای ۴۲۰ هزارتنی فضای سرپوشیده سیلو و انبار در بندر خاطر نشان کرد: به دلیل دارا بودن این ظرفیت‌ها، بندر امیرآباد پایلوت غلات است و در تعداد ورود کشتی روغن خوراکی هم بعد از غلات رتبه دوم را دارد و گازبوتان، گچ، سرامیک، کاشی صادرات ماست و تنوع کالای صادراتی فراوان است.

مدیر بندر در ادامه با اشاره به توسعه گردشگری در بندر تصریح کرد: ۲۵ هکتار برای گردشگری در بندر امیراباد اختصاص یافت و در دستور کار است و دو بار فراخوان دادیم؛ اما سرمایه گذار نداشتیم و تلاش داریم تا بندر با همکاری بخش خصوصی در این بخش ورود و گردشگری دریایی اجرایی شود.

رضوانی در خصوص چگونگی عملیات احرایی رورو ریلی هم گفت: در بخش روروریلی آنچه در تعهد ما بود جک‌ها، ۷ خط ریل و پس کرانه‌ها انجام شد؛ اما دانش اسکله و پل را نداشتیم و الان طراحی شده و امسال با رفع ایرادات، متناسب با طراحی کشتی‌های دریای خزر در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: مناقصه برگزار و پاکت باز شد و مشاور آذربایجانی هم آوردیم و با مشاوران اروپایی و لهستانی و بخش خصوصی رایزنی و اطلاعات کامل شد.

مدیر بندر امیرآباد اضافه کرد: چون در گذشته در بخش روروریلی، فرم کشتی‌های ورودی به بندر دیده نشده بود اکنون اطلاعات کامل شده است و اسناد در اختیار بخش خصوصی قرار داده می‌شود و اول خرداد برای اصلاح پل پیمانکار می‌گیریم و در مهر ماه مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

رضوانی گفت: عملیات اجرایی روروریلی سال ۸۷ آغاز شد و تاکنون ۹۰ میلیارد تومان هزینه شد و اتمام پروژه روروریلی نیازمند ۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

کد خبر 4565367

منبع: مهر

کلیدواژه: بندر امیرآباد شهرستان بهشهر گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • سفر مشعل المپیک از یونان به فرانسه با کشتی قدیمی+ عکس
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • یمنی‌ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • الحوثی: بندر ایلات در پی حملات یمن به طور کامل تعطیل شده است