Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی گفت: عِده و عٌده سازمان مدیریت بحران کشور تناسبی با شرح وظایف وسیع آن ندارد و بودجه و امکانات هم در این حد و سطح دیده نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «داود محمدی» در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که امروز (چهارشنبه ۲۲۲ اسفند) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: تعریف بحران امروز با گذشته متفاوت شده است به طوری که اگر بسیاری از مسائل جاری و عادی کشور مورد بی توجهی قرار گیرد و از این مسائل پیشگیری نکنیم، ممکن است به دامنه شرح وظایف ستاد مدیریت بحران اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما در گذشته بحران هایی مانند حوادث غیرمترقبه، سیل و زلزله را داشتیم و امروز با دست کاری بشر در طبیعت مسائل مربوط به محیط زیست، آب و خاک ریزگردها را داریم و اگر دقت نکنیم باید با مسائل کارگری، دفع بهداشتی فاضلاب و غیره به عنوان امور بحرانی مواجه شویم.

 

محمدی اعلام کرد: بنابراین باید پیشگیری در رأس امور و برنامه ها قرار گیرد و این امر به همه دستگاه هایی که وظایفی به آنها محول می شود، باز می گردد.

 

وی اضافه کرد: نکته دیگر اینکه عِده و عٌده سازمان مدیریت بحران کشور تناسبی با شرح وظایف وسیع آن ندارد و بودجه و امکانات هم در این حد و سطح دیده نشده است.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: زلزله کرمانشاه از سوی کمیسیون اصل ۹۰ بررسی شد و در این بررسی به آسیب هایی برخورد کردیم که از جمله این آسیب ها نبود مدیریت واحد بود، در شروع موضوعات بحرانی مانند زلزله و غیره مدیریت واحد می تواند در حل و فصل مسائل و مشکلاتی که با آن مواجه هستیم، کمک کند.

 

وی تأکید کرد: مشکل دیگر نحوه پرداخت خسارت ها در برابر حوادث و بحران ها است که ساز و کار پیچیده ای برای این موضوع در نظر گرفته شده است برای مثال در بحث سرمازدگی که به کشاورزان ما خسارت وارد شد و یا سیلی که در الموت رخ داد، مکانیزیم پرداخت بسیار طولانی بود و در بحث خسارت سرمازدگی بودجه ای که باید تخصیص می یافت، اختصاص داده نشد و در این حوزه با مشکلات زیادی مواجه شدیم.

 

محمدی یادآور شد: بحث دیگری که در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد، بیمه است و فراگیر کردن پوشش بیمه ای را باید داشته باشیم تا در صورت بروز حوادث، خسارت جبران پذیر باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: آموزش در حوزه شهروندان و مدیران، توجه به بافت های فرسوده، به روزرسانی تجهیزات و ماشین آلات و تقویت امداد هوایی از جمله اقدامات مهمی است که باید در این حوزه صورت گیرد.

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل خبرگزاری شبستان اصفهان کانون های فرهنگی هنری مساجد عراق خبرگزاری گام دوم انقلاب حسن روحانی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی مدیریت بحران بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است