Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:38:54 GMT

باید از فناوری برای مدیریت بحران استفاده کرد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۰۴۷۹۶

باید از فناوری برای مدیریت بحران استفاده کرد

قزوین - ایرنا - معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: امروزه مدیریت بحران یک علم محسوب می شود و باید با به کارگیری فناوری و دانش روز بحران ها را مدیریت کرد.

به گزارش ایرنا، اسماعیل نجار چهارشنبه شب در حاشیه بازدید از ربات های امدادگر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به خبرنگار ایرنا گفت: بسیاری از امکانات و فناوری های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی می تواند یاریگر مدیریت بحران باشد و لازم است که ارتباط بیشتری با این مجموعه برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: برخی از ربات ها برای مدیریت بحران قابل استفاده نیستند ولی می توان از آنها در سایر دستگاه های اجرایی استفاده کرد.
نجار با بیان اینکه برای استفاده از این ربات ها نیازمند بررسی و کارشناسی علمی هستیم، عنوان کرد: برای دریافت اعتبارات و ساخت این ربات ها باید هماهنگی بین دستگاهی وجود داشته و بررسی های بیشتری در رابطه با کاربرد و ضرورت هریک از آنها صورت گیرد.
وی به دستاوردهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه به کارگیری ابزار و دانش روز اشاره کرد و گفت: اگر قرار باشد در حوادث مدیریت خوبی داشته باشیم، باید از این دستاوردهای علمی دانشگاه ها و مراکز علمی استفاده کنیم.
نجار همچنین در بازدید از بافت فرسوده خیابان محمدیه شهر قزوین که چندی پیش چند واحد مسکونی آن دچار نشست زمین شده بود، اظهار داشت: باید سازوکارهای بازسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد توسط دستگاه های ذیربط پیگیری شود تا هرچه سریعتر برای بازسازی و بهسازی این محلات اقدام شود.
وی با اشاره به عبور خط لوله انتقال نفت از محدوده شهر قزوین به عنوان یک تهدید جدی،افزود: باید با مطالعه و بررسی علمی دقیق در این زمینه برای رفع مخاطرات و تهدیدهای آن اقدام کرد.
9925*6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی مدیریت بحران فناوری رئیس سازمان مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۴۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود