Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@03:19:28 GMT

گرکان | مصرف ماهی در ایران با مصرف جهانی فاصله دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۹۷۰۸

گرکان | مصرف ماهی در ایران با مصرف جهانی فاصله دارد

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: یکی از ضرورت‌های ما در سازمان شیلات ایران اصلاح الگوی تغذیه عمومی است و میزان مصرف ماهی و میگو در ایران و گلستان با مصرف جهانی فاصله دارد. ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، نبی‌الله خون میرزایی پیش از ظهر امروز در جشنواره بزرگ طبخ و عرضه آبزیان اظهارداشت: روند توسعه آبزی پروری در استان گلستان درخشان بوده و با توجه به ظرفیت‌های آتی استان, امید است این مسیر با قدرت ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: یکی از ضرورت‌های ما در سازمان شیلات ایران اصلاح الگوی تغذیه عمومی است.

وی افزود : ممانعت استفاده از نمک, شکر, نوشابه‌های گازدار, روغن ضامن سلامتی است و توجه به مصرف موادی مانند گوشت سفید, شیر, تخم‌مرغ و سبزیجات باید در دستور کار قرار گیرد و جشنواره‌هایی از این دست می‌تواند در اصلاح الگوی تغذیه مفید باشد.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه میزان مصرف ماهی و میگو در ایران و گلستان با مصرف جهانی فاصله دارد، باید مصرف آبزیان با نگاه غذا دارو مورد توجه باشد چرا که می‌تواند سبب پیشگیری از بیماری در شهروندان شود.

گیلان|‌ پارک ملی بوجاق کیاشهر از حضور صیادان غیر مجاز ماهی پاکسازی شدتصویب 37 طرح پرورش ماهیان خاویاری در بنیاد علویمرگ 5 ماهیگیر در ترکیه به خاطر گازگرفتگی در چادر

خون میرزایی گفت: سلامت شهروندان موضوعی فرابخشی است و باید دستگاه‌های مختلف در این مسیر همکاری داشته باشند.

رئیس سازمان شیلات ایران خاطر نشان کرد: استان گلستان ایرانی کوچک است که سالانه 20 میلیون مسافر از این استان عبور می‌کنند و بیشتر ایرانیان حداقل یک‌بار از این استان عبور کردند و خون‌گرمی و مهمان نوازی این مردم را احساس کرده‌اند.

انتهای پیام/ ع

R41471/P1494/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۹۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعاتی مهم درباره غذاهای کنسروی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر سعیده شجاعی علی‌آبادی درباره مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل رب‌گوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تن‌ماهی و ضرب‌دیدگی قوطی کنسرو مواردی را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: قیمت تن ماهی و رب‌گوجه‌فرنگی چند درصد گران می‌شود؟ مصرف رب گوجه بعد از کپک زدن ممنوع

وی با اشاره به اینکه رب‌گوجه فرنگی در دسته مواد غذایی اسیدی قرار دارد افزود: پس از باز شدن درب قوطی کنسرو محیط مناسبی برای رشد کپک‌ها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: کپک‌ها توانایی تولید توکسین‌هایی تحت عنوان مایکوتوکسین‌ها را دارند که معمولا باعث ایجاد مسمومیت‌های مزمن بر اثر مصرف طولانی مدت غذاهای آلوده به آن‌ها می‌شوند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: در رب گوجه‌فرنگی رشد کپک‌ها می‌تواند باعث ایجاد مایکوتوکسین‌هایی مانند آلترناریول و پاتولین شود و از آنجایی که امکان نفوذ این ترکیبات به بخش‌هایی از رب گوجه که در آن‌ها کپک دیده نمی‌شود وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف رب کپک زده پرهیز شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه کنسرو تن‌ماهی در دسته غذاهای کم اسید بوده و کنسرو کردن آن در قوطی امکان رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را فراهم می‌کند اضافه کرد: کلستریدیوم بوتولینوم باکتری است که توانایی تولید نوروتوکسین بسیار سمی را دارد، البته در صنعت با انجام استریلیزاسیون تجاری در دمای بالای ۱۰۰ درجه سانتی گراد اسپور این باکتری و در نتیجه امکان تولید توکسین به نزدیک صفر می‌رسد، بنابراین امکان نگهداری کنسرو تن ماهی در دمای محیط بدون نیاز به نگهدارنده وجود خواهد داشت.

دکتر شجاعی ادامه داد: کفایت فرایند حرارتی که در صنعت تولید کنسرو تن ماهی اعمال می‌شود، نگرانی وجود توکسین را در قوطی کاهش داده، اما همچنان توصیه اکید این است که قبل از مصرف کنسرو ماهی را برای ۲۰ دقیقه بجوشانید.

جوشاندن کنسروهای خانگی را جدی بگیرید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نگرانی اصلی را در مورد تولید بوتولیسم، تولید کنسروهای خانگی وغذاهای کم اسید عنوان کرد و گفت: به‌دلیل عدم کفایت فرایند حرارتی احتمال تولید توکسین در کنسروهای خانگی وجود دارد.

نحوه مصرف باقی‌مانده کنسرو ماهی از دیگر مواری بود که دکتر شجاعی به آن اشاره کرد و ادامه داد: توصیه می‌شود که باقی مانده تن ماهی مصرف نشود اما در غیر این‌صورت، در دمای یخچال (حداکثر ۳ درجه ساتی گراد) و نهایتا برای مدت سه تا چهار روز قابل نگهداری است.

درباره تورم و ضرب دیدگی کنسرو بیشتر بدانید

وی هشدار داد: از مصرف کنسروهایی که قوطی‌های آن بادکرده، سطح چرب یا دارای نشتی دارند و یا قوطی‌هایی که ظاهر غیر نرمال و کف دار شده‌اند پرهیز کنید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: توجه داشته باشید اگر قوطی کنسرو مشکلاتی همچون بادکردگی، چربی در سطح و یا ظاهر غیرنرمال دارد، برای دور ریختن آن هم دقت کنید، این کنسروها را در بسته‌بندی پلاستیکی و در دولایه انجام دهید و توجه داشته باشید که قوطی و محتویات آن را جدا از زباله‌های قابل بازیافت امحا کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229819 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • اطلاعاتی مهم درباره غذاهای کنسروی
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • قاسمی: هر جا از قرآن فاصله گرفتیم به همان میزان دچار مشکل و انحراف شدیم +فیلم
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود