Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@08:31:35 GMT

انتقال اوپک از شیل آمریکا در صورت تصویب قانون نوپک

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۴۸۴۸

به گزارش اکوفارس به نقل از  اویل پرایس، سازمان کشورهای صادر کننده نفت یک بار دیگر می خواهد از شیل آمریکا انتقام بگیرد، البته اگر کنگره لایحه موسوم به نوپک را تصویب کند. نوپک یعنی قانون نه به کارتل های صادرات و تولید نفت. 
سهیل المزروعی، وزیر نفت امارات در نشست بین مقامات برتر اوپک و بانکداران آمریکایی گفت اگر این لایحه تبدیل به قانون شود و اعضای اوپک ملزم به اجرای آن شوند، اوپک که به صورت همه جانبه یک کارتل است منحل می‌شود و هر عضوی تولیدش را تا حداکثر افزایش می دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
این همان اتفاقی است که در 2013 و 2014 افتاد و در آخر باعث سقوط قیمت نفت به زیر 30 دلار در هر بشکه شد. در نتیجه بسیاری از تولید کنندگان وابسته به وام، مثل شیل آمریکا تحت این قانون قرار می گیرند . 
بانک دارانی که وام مورد نیاز تولیدکنندگان شیل را تامین می‌کنند،  هدف طبیعی مخالفان لایحه نوپک هستند. بانک ها طی بحران 2014  ورشکست شدند و حالا دوباره در حال بازیابی اعتماد خود در صنعت هستند . نفت وست تگزاس اینترمدیت به بشکه ای 60 دلار نزدیک می‌شود ولی بانکداران به خوبی می‌دانند که این افزایش قیمت تا حد زیادی به خاطر اقدامات اوپک است : این کارتل دوباره در حال کاهش تولید است و تأثیر این کاهش بر قیمت نفت کاملا قابل مشاهده است . 
در واقع اگر اوپک دوباره شروع به تولید با حداکثر ظرفیت خود کند، حتی بدون ایران و ونزوئلا و توقف تولید لیبی هم می‌تواند قیمت نفت را تحت فشار قرار دهد، مخصوصاً اگر روسیه هم به آن بپیوندد . 
لایحه نوپک شانس کمی برای قانون شدن دارد. اولین باری نیست که قانونگذاران آمریکا اوپک را بخاطر کارتل بودنش مسئول می‌دانند ولی تهدید نه خیلی زیرکانه المزروعی، ضعف صنعت شیل آمریکا را نشان داد : وابستگی این صنعت به وام . 
شیل به گفته مدیر اجرایی توتال خیلی «سرمایه بر» است. این حقیقت که بیشتر این پول از وام بانکی می آید، قبلا مشخص شد. نفت شیل و صنعت گاز با بحران اطمینان سرمایه گذاران مواجه هستند. 
صنعت شیل از آسیب‌پذیری خود آگاه است . موسسه امریکن پترولیوم  لفظا با نوپک مخالفت کرده است. باب دودلی از بریتیش پترولیوم در  کنفرانس سراویک گفت اگر نوپک در سراسر جهان اجرایی شود، «پیامدهای ناخواسته جدی» خواهد داشت  . 
«پیامدهای ناخواسته جدی» عبارتی نیست که بانکداران علاقه ای به شنیدن آن داشته باشند پس به مخالفان نوپک می پیوندند تا چرخ شیل همچنان بچرخد. در این بین ،صنعت شیل در فکر راهکاری برای کاهش وابستگی خود به وام است، شاید یک راه آن کاهش تولید باشد . 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۴۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسناد همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید

در ادامه برنامه‌های سفر رسمی آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات عالی‌رتبه سیاسی و اقتصادی همراه به سریلانکا، چند سند همکاری از سوی مقامات دو کشور و در حضور آیت‌الله رئیسی و «رانیل ویکرمسینگه» در بخش‌های مختلف به امضا رساندند.

آیت‌الله رئیسی صبح امروز با استقبال نخست وزیر، وارد کلمبو پایتخت سریلانکا شده بود، در کاخ ریاست جمهوری این کشور مورد استقبال رسمی «رانیل ویکرماسینگه» همتای سریلانکایی خود قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در صدر هیأتی بلندپایه برای سفری یک روزه به سریلانکا رفته است. وزیر نیرو نیز رئیس جمهور را در این سفر همراهی کرده و در این سفر ۳ مگا پروژه حوزه انرژی این کشور شامل انتقال آب، سدسازی و نیروگاه سازی که به دست توانمند مهندسان ایرانی ساخته شده، به بهره‌برداری رسید.

ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور قرار دارد و آیت‌الله رئیسی با همراهی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا صبح امروز این پروژه را افتتاح کرد.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است.

تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

در این بین رویکرد دولت سیزدهم مبتنی بر توسعه دیپلماسی منطقه‌ای، از مهم‌ترین راهبرد‌هایی است که به ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور از جمله صنعت آب و برق کمک شایانی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • اسناد همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!