Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-01@04:16:58 GMT

استقرار پرونده الکترونیک سلامت تا پایان بهار 98

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۶۲۸۰

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از استقرار پرونده الکترونیک سلامت تا پایان خرداد 98 خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دكتر سعيد نمكي افزود: پرونده الكترونيك سلامت، پزشكي خانواده، نظام ارجاع و راهنماهاي باليني از تكاليف قانوني برنامه هاي پنجم و ششم توسعه هستند؛ متاسفانه باوجود اقدامات همكارانمان در وزارت بهداشت، تا كنون اين مورد به نتيجه قابل بروز و ظهوري نرسيده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وزير بهداشت با اشاره به تمهيدات ويژه براي تامين دارو و تجهيزات پزشكي در سال آينده گفت: سال ۹۸، سال نسبتا پرتلاطمي خواهد بود و با توجه به فشار تحريم‌ هاي ظالمانه ممكن است شرايط ويژه‌ اي را تجربه كنيم، اما در زمينه تهيه دارو و تجهيزات پزشكي اساسي، با تمهيداتي كه انديشيده شده است، نگراني وجود نخواهد داشت.  دكتر نمكي با تاكيد بر لزوم نشاط آفريني در كشور افزود: براي ارتقاي سلامت روان جامعه برنامه هاي ويژه اي در دست اجراست.
وزير بهداشت با اشاره به جزئيات تحول اقتصادي در طرح تحول سلامت اضافه كرد: افزايش تعرفه‌هاي پزشكي از جيب دولت و بيمه ‌ها خواهد بود و فشاري به مردم نخواهيم آورد.
دكتر نمكي در اين نشست بر تلاش وزارت بهداشت براي پايدار كردن منابع سلامت تاكيد كرد و افزود: هر چه كه بتوانيم منابع نظام سلامت را از منابع عمومي دچار نوسان به منابع پايداري مانند يك درصد ماليات بر ارزش افزوده گره بزنيم، قطعا پايداري منابع را در حوزه سلامت تضمين كرده‌ ايم. پيگير هستيم كه وابستگي منابع سلامت را از منابع لرزان و وابسته به نفت كم كنيم و اين موضوع به نفع ماست و آن را دنبال مي ‌كنيم.
وزير بهداشت خاطرنشان كرد: در بحث مديريت منابع دو مبحث كيفي و كمي مورد نظر است. هر چه به مديريت كيفي بپردازيم، قطعا بهره‌ وري را بالا خواهيم برد. از طرفي هم هر چه بتوانيم درمان سرپايي را به جاي بستري توسعه دهيم قطعا موفق خواهيم بود. بنابراين اگر بتوانيم در مراحل اوليه و با توسعه درمان سرپايي، به تشخيص برسيم، هزينه‌هاي سلامت را كاهش خواهيم داد.
دكتر نمكي درباره وضع بهداشت دهان و دندان و برنامه‌هاي وزارت بهداشت در اين زمينه گفت: حوزه دندانپزشكي مقوله‌اي مغفول مانده در كشور است و شاخص پوسيدگي دندان در كشور مناسب نيست. بهترين روش حفظ بهداشت دهان و دندان آغاز پيشگيري از مدرسه است. ما بايد نحوه حفظ بهداشت دهان و دندان و درست مسواك زدن را آموزش دهيم. در اين زمينه در ارديبهشت 98 اولين جشن مدرسه بدون پوسيدگي را در شهر نمين اردبيل برگزار مي‌كنيم. اقدام ديگرمان در اين حوزه اين است كه يونيت‌هاي دندانپزشكي دولتي را در بعد از ظهرها در اختيار پزشكان دولتي قرار دهيم تا با تعرفه مناسب به مردم خدمت رساني كنند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزیر بهداشت پرونده الکترونیک سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۶۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است