Web Analytics Made Easy - Statcounter

درد بیماری و متحمل شدن هزینه های گزاف برای رسیدن به پزشک متخصص همانند تیغی دولبه محرومیت بشاگرد را به اوج می رساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی از حقوق مسلم هر فرد در جوامع به شمار می رود و برای دستیابی آسان همه افراد جامعه به امکانات نرمال درمانی در دوره های مختلف دولتمردان تلاش های فراوانی را انجام داده اند؛ اما با یک آمار گیری از وضعیت بهداشت و درمان بشاگرد در می یابیم این شهرستان در زیر پونز نگاه مسئولان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بشاگرد، یکی از پهناورترین شهرستان های هرمزگان با جمعیتی بالغ بر  35 هزار نفر همچنان در بند محرومیت قرار داشته و آوازه نداشتن امکانات در این منطقه بر هیچ کس پوشیده نیست این بیمارستان در حالی که در فقر شدید قرار گرفته تنها بیمارستان آن نیز از کمترین امکانات برخوردار است.

بیمارستان بقیه الله اعظم بشاگرد تنها به داشتن یک  پزشک عمومی ختم می شود و مردمان سخت کوش و محروم بشاگرد برای مراجعه به پزشک متخصص در هر زمینه ای باید به مرکز استان و یا مسافت  200 کیلومتری را بگذرانند تا به شهرستان میناب برسند.

اوج محرومیت درمانی در پهناورترین شهرستان هرمزگان

هرچند که هرزگاهی پزشکان متخصص برای گذراندن طرح های خود مجبور به ارائه خدمات در این شهرستان هستند؛ اما بیشتر اوقات این بیمارستان خالی از پزشک متخصص بوده و مردمانی که در فقر شدید قرار گرفته باید  برای مداوای خود هزینه های گزافی صرف پرداخت کرایه کنند.

از یک طرف درد مریضی و از طرف دیگر متحمل شدن هزینه های فراوان برای رسیدن به پزشک متخصص مانند دولبه تیز قیچی محرومیت مردمان نجیب بشاگردی را به اوج می رساند و گاهی اوقات نیز نبود پزشک متخصص در این شهرستان خسارت های جبران ناپذیری را برای اهالی این منطقه به دنبال دارد.

بشاگرد پزشک متخصص ندارد

یکی از شهروندان بشاگردی در گفتگو با خبرنگار ما با تاکید  به نبود پزشک متخصص در این شهرستان عنوان کرد: نبود پزشک متخصص خصوصا در بخش زنان و زایمان مشکلاتی رابرای خانمها  باردار به وجود آورده به طوری که در سایه نبود امکانات زنان باردار  در این بیمارستان پذیرش نمی شوند.

این شهروند با اشاره به زایمان زنان بشاگردی در مسیر رسیدن به بیمارستان شهرستان های دیگر اظهار کرد: چندی پیش خانم بارداری به بیمارستان بشاگرد مراجعه کرده اما او را پذیرش نکرده اند و مجبور می شود راه های کوهستانی و ناهموار را برای رسیدن به میناب بوسیله وانت طی کندکه در طول مسیر در بدترین شرایط این خانم باردار زایمان کرده است.

وی با بیان اینکه مسئولان هرمزگان توجهی به این شهرستان ندارند، گفت: بعضی از افراد که هزینه رفتن به شهرستان های اطراف را نداشته در گوشه خانه خود که هیچ گونه امکانات بهداشتی ندارد فارغ می شوند که گاهی اوقات متاسفانه فرزندان آنها از بین می روند.

این شهروند با بیان اینکه بیمارستان بشاگرد تنها با پزشک عمومی و تعدادی پرستار اداره می شود، گفت: در حالی که ویزیت عمومی،رادیولوژی، آزمایشگاه و داروخانه خدماتی است که در این بیمارستان صورت می گیرد اما نه آزمایشکاه آن مجهز بوده و نه داروخانه آن همه اقلام دارو ها را دارد.

وی با اشاره به اینکه بعضی اوقات پزشک متخصص در این بیمارستان حضور دارد، خاطر نشان کرد:  پزشکان متخصص برای گذراندن دوره و طرح خود به این بیمارستان می آیند اما آنها تخصص و امکانات خاصی ندارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • پیگیری یک دغدغه/تجهیز زمین ورزشی روستای گوروی بشاگرد در ایستگاه آخر + فیلم
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین