Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به پیش بینی حضور حجم زیادی از مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور در خوزستان، گفت: در این ایام باید اطلاعیه‌ها و هشدارها جدی گرفته شود و کشیک‌های ایام نوروز برقرار باشند.

به گزارش ایسنا، کیامرث حاجی‌زاده در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد: از بهمن ماه سال ۹۵ تاکنون دو سال پر فراز و نشیب را از نظر بحران‌های متعدد داشتیم که اگر همدلی و همکاری مردم و مسئولین نبود نمی‌توانستیم به راحتی از این بحران‌ها عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از یک دهه بحران ریزگرد آغاز شده بود که اوج آن در بهمن ماه سال ۹۵ بود. مشکلات زیرساختی خوزستان موجب شد که یک ابربحران در خوزستان داشته باشیم اما با پیام مقام معظم رهبری و پای کار آمدن دولت، این تهدید به فرصتی برای بازسازی زیرساخت‌های خوزستان تبدیل شد؛ همچنین اتفاق سال ۹۵ موجب شد متوجه شویم در بحث زیرساخت‌ها و آمادگی جهت مقابله با بحران ضعف داریم.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: با مصوبات دولت در فروردین ماه سال ۹۶ و پای کار آمدن همه مردم و مسئولین تاکنون حدود ۵۰ هزار هکتار از ۳۶۰ هزار هکتار کانون ریزگرد، مالچ پاشی، آب اندازی و نهالکاری و کنترل شده است.

حاجی زاده با بیان این‌که ۴۰ درصد از مشکلات خشکسالی ناشی از تصمیمات نادرست زیست‌محیطی است، تصریح کرد: پس از این دوران وارد بحران خشکسالی شدیم؛ این خشکسالی نتیجه برخی از تصمیم‌های نادرست در حوزه زیست محیطی است که این موضوع موجب شد آثار خشکسالی در خوزستان بیشتر نشان داده شود.

وی عنوان کرد: پس از چندین سال خشکسالی امسال ترسالی را تجربه کرده‌ایم به گونه‌ای که در چهار ماه اخیر میانگین بارشی خوزستان بیش از ۴۰۰ میلی‌متر بود در حالی که میزان بارندگی در ۴۰ سال اخیر ۱۸۲ میلی‌متر و در سال گذشته ۱۴۰ میلی‌متر بوده است. همچنین امسال در سد کرخه دوره بازگشت صد ساله را تجربه کردیم و در یک ساعت ۶ هزار و ۸۷۵ مترمکعب ورودی سد کرخه بود در حالی که خروجی سد ۲۰۰ مترمکعب بود.

حاجی زاده گفت: قطعاً نقاط ضعفی ازجمله عدم لایروبی رودخانه‌ها، شکسته شدن برخی سیل‌بندها و تجاوز به حریم رودخانه‌ها وجود داشت که موجب ایجاد مشکلات شد اما خوشبختانه با همراهی مردم بدون تلفات از این مرحله عبور کردیم.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به مصوبه اخیر دولت برای لایروبی رودخانه‌ها و استحکام بخشی سیل بندها، اظهار کرد: مصوبه خوبی برای لایروبی رودخانه‌ها و استحکام‌بخشی سیل‌بندها با اعتبار ۶۱ میلیارد تومان در دولت مصوب و ابلاغ شد که امیدواریم در اختیار سازمان آب و برق خوزستان قرار بگیرد. این سازمان باید با برنامه ریزی صحیح در سریع‌ترین زمان نقاط آسیب پذیر در عرصه رودخانه‌ها را ایمن کند تا شاهد تکرار حوادث در آینده نباشیم.

وی با اشاره به لزوم پیشگیری از وقوع حوادث، گفت: یکی از بحران‌های نهفته خوزستان که گهگاهی آشکار می‌شود و در دو سال اخیر آشکار شد مشکلات خطوط لوله نفت و گاز است. انفجار خط لوله نفت در نزدیکی باغملک و همچنین در حسینیه اندیمشک و انفجار خطوط لوله گاز در برومی اهواز از جمله برخی مشکلات اخیر بود.

حاجی زاده بیان کرد: وزارت نفت اعتبارات خوبی برای بازسازی چاه‌ها دارد که امیدواریم از این اعتبارات جهت بازسازی خطوط لوله استفاده شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: با توجه به وضعیت جوی خوزستان امسال مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور زیادی به خوزستان وارد می‌شود که انتظار داریم اطلاعیه‌ها و هشدار جدی گرفته شود. همچنین کشیک‌های ایام نوروز برقرار باشد و برنامه مدونی به مدیریت بحران خوزستان ارائه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گاز منطقه خوزستان نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان، گفت: ۲۰۷ میلیون مترمکعب از سیلاب‌ها مدیریت شد و خسارتی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری شمال کرمان نداشتیم. - اخبار استانها -

علیرضا ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به وجود 10.6 میلیون هکتار حوزه‌های آبخیز در شمال استان کرمان، اظهار داشت: از این میزان 2.7 میلیون هکتار آن دارای مطالعات تفصیلی و اجرایی است و در حوزه‌هایی که مطالعه تفصیلی داشته باشیم امکان اجرای طرح‌های آبخیزداری وجود دارد.

وی بیان کرد: در سنوات گذشته 8 هزار سازه آبخیز در نزدیک به 1.8 میلیون هکتار حوزه آبخیز شمال استان کرمان که دارای مطالعات تفصیلی بودند، احداث شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان با اشاره به اینکه در بارندگی‌های هفته گذشته در استان نزدیک به 207 میلیون مترمکعب از روان‌آب‌ها و سیلاب‌ها مدیریت شده است، ادامه داد: با کاهش سرعت سیلاب‌ها این امکان داده شده که آب ذخیره شده و سفره‌های آب زیرزمینی ما تغذیه شود.

وی با بیان اینکه در کنار مدیریت سیلاب‌ها، نزدیک به 90 میلیون تن کنترل فرسایش خاک را داشتیم، گفت: با این اقدامات مانع از دسترس خارج شدن خاک و خسارت به مناطق پایین دست شدیم و بارندگی‌های اخیر در شمال استان کرمان خسارت و مشکلی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری مشاهده نکردیم.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه در سازه‌های آبخیزداری که در سنوات گذشته احداث شده موظف به لوله‌گذاری آنها بودیم، افزود: در مناطقی که سدهایی توسط شرکت آب منطقه‌ای احداث شده توافقنامه داریم که سازه‌های آبخیز را لوله‌گذاری کنند.

وی با بیان اینکه در جاهایی که لوله‌گذاری انجام شده عملاً آب به پایین دست و سدها رسیده است، ادامه داد: آب منطقه‌ای موظف است نسبت به لوله‌گذاری سازه‌هایی که در مسیر سیلاب‌هایی که پشت سدها قرار می‌گیرند همکاری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان، بیان کرد: در خیلی از سازه‌های که در سال‌های گذشته کار کردیم با توجه به اینکه نقش کنترل رسوب را داشتند، عملاً آبی پشت آنها ذخیره نشده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • کشف بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت!
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • استمرار روند فعالیت خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد