Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان؛ سید محمد احمدی عصر روز گذشته در جلسه مشترک کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان گیلان با اشاره به همکاری دستگاه های اجرایی و بانک های عامل در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و نیز ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: مبلغ 251 میلیارد تومان از محل اعتبارات اشتغال روستایی تسهیلات پرداخت شده است که باتوجه به اعتبار 410 میلیارد تومانی برای سال جدید نیازمند جدیت و اهتمام بیشتری در این بخش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی تأکید و تصریح کرد: دستگاه های اجرایی باید در معرفی طرح ها منتهی شدن به شغل را محور اصلی کار خود قرار دهند و نظارت ها در این بخش طی سال 98 تشدید می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان با اشاره به اعتبار 123 میلیارد تومانی در جهت اشتغالزایی افراد تحت پوشش دستگاه های حمایتی اظهار داشت: تسهیلات خرد همچون مشاغل خانگی می تواند خودکفایی بسیاری از افراد تحت پوشش و اشتغالزایی آنان را به دنبال داشته باشد.

وی به ظرفیت های موجود در جهت اشتغالزایی از طریق اجرای بند الف تبصره 18 قانون بودجه 97 کل کشور اشاره و خاطرنشان کرد: اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد با تأکید بر اشتغال جوانان، دانش‌‌آموختگان دانشگاهی، زنان و اشتغال حمایتی از اهداف این بخش از بودجه است که منابع بسیاری به صورت ملی و استانی در اختیار دستگاه های اجرایی قرار می دهد.

سید محمد احمدی منابع ایجاد اشتغال گسترده و مولد در گیلان را شامل ۲۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی‌‌های سرمایه‌‌ای و یارانه سود تسهیلات عنوان کرد و گفت: سهم گیلان به صورت ملی هزار و 357 میلیارد تومان و به صورت استانی 56 میلیارد تومان درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه این منابع با تشخیص شورای برنامه ریزی استان به محورهای توسعه و پیشرفت گیلان که بسترهای ایجاد شغل را دارد اختصاص پیدا می کند افزود: در مسیر اجرای بند الف تبصره 18 قانون بودجه 97 برای اشتغالزایی 26 هزار نفر در گیلان هدف گذاری شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان با بیان اینکه اجرای این طرح مشارکت جدی بانک ها را می طلبد گفت: باید در این مسیر بسیار پرتحرک تر از پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و رونق تولید عمل کنیم تا شاهد پویایی بخش اشتغال باشیم.

در این جلسه علاوه بر ارائه گزارش از سوی دستگاه های اجرایی مختلف و بانک های عامل درخصوص آخرین وضعیت عملکرد تسهیلات حمایت از توسعه و اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری و اشتغال فراگیر و نیز رونق تولید، اجرای طرح پایلوت ساماندهی مشاغل غیررسمی چندمنظوره در استان گیلان بررسی و به مشکلات 10 واحد تولیدی نیز رسیدگی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان بودجه زنان قانون مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی گفت: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰ هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است. - اخبار اجتماعی -

مسعود پناهی؛ مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: در همین ارتباط مؤسسه توانمندسازی و اقتصاد علوی زیرمجموعه بنیاد علوی به عنوان بازوی اجرایی در حوزه توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال پایدار برای این افراد فعالیت‌ها و برنامه‌هایی را انجام می‌دهد.

وی افزود: هدف بنیاد علوی برای سال جاری پایه‌گذاری بیش از 100 هزار شغل در سطح کشور و مناطق جامعه هدف بنیاد علوی است که در این راستا با توجه به نام‌گذاری امسال، برنامه‌ریزی برای استفاده از مشارکت مردم در ایجاد 100 هزار فرصت شغلی پیش‌بینی شده است.

پناهی با اشاره به فراخوان برای استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم در ایجاد اشتغال گفت: در این زمینه با توجه به درگاه‌های مجازی و رسانه‌های مرتبط فراخوان جهت جذب تصمیم‌گیران و فعالان حوزه اقتصادی انجام شده و تاکنون 1500 نفر در این ارتباط ثبت‌نام کرده‌اند.

راه‌اندازی "مرکز توسعه کارآفرینی و اشتغال" در سازمان بهزیستی

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی ادامه داد: امسال بزرگترین رویداد آموزشی در حوزه تسهیلگران و مجریان اشتغال و توانمندسازی اقتصادی توسط مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی بنیاد علوی در استان تهران شکل خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: از تاریخ 22 تا 27 اردیبهشت ماه این رویداد در مجتمع آموزش و فرهنگی امام خمینی(ره) در محل لواسان برگزار خواهد شد.

پناهی بیان کرد: مؤسسه توانمندسازی و اقتصادی علوی در حوزه اشتغال با 3 راهبرد (حمایت از کسب و کارهای خرد، کارگاهی و بنگا‌های کوچک) در بیش از 350 شهرستان و منطقه فعالیت دارد.

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی اقتصادی علوی با اشاره به ایجاد 100 هزار فرصت شغلی در سال1403 گفت: ان‌شاءالله با رویکرد مشارکت و هم افزایی متقاضیان کسب و کار این هدف مهم محقق خواهد شد. 29 هزار میلیارد تومان جهت توسعه برنامه‌های اشتغال در بنیاد علوی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری