Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@01:37:59 GMT

استاندار یزد: مدیریت موفق در شرایط سخت پدیدار می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۹۱۵۸

استاندار یزد: مدیریت موفق در شرایط سخت پدیدار می شود

یزد - ایرنا - استاندار یزد گفت: بهبود وضعیت مردم مهمترین انتظاری است که از مدیران وجود دارد و مدیریت موفق در شرایط سخت پدیدار می شود.

به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی روز سه شنبه در آیین تودیع و معارفه سرپرست معاونت هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد اظهار داشت: تعامل مناسب با بخش های اقتصادی در شرایط تحریم و گشایش امور برای شتاب بخشی توسعه باید اولویت همه مسئولان به خصوص بخش هایی که با حوزه اقتصادی در ارتباط هستند، قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با تاکید بر شناسایی و برنامه ریزی برای کاهش مشکلات و مسائل اجتماعی تعامل با دانشگاه ها و بخش های غیردولتی این حوزه را مورد تاکید قرار داد.
طالبی در آیین تودیع علی زینی وند معاون پیشین هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد تعامل خوب با بخش های اقتصادی و ارتباطات مناسب با مرکز را از ویژگی های وی برشمرد.
وی ادامه داد: تداوم فعالیت زینی وند از خواسته های مدیریت و نمایندگان استان یزد بود اما با توجه به محدودیت های وزارت کشور برای تصدی پست های حساس در برخی استان های کشور، ادامه خدمات ایشان در معاونت سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان مورد نظر این وزارتخانه قرار گرفت.
حجت الاسلام محمد صدوقی یادگار شهید محراب و فرزند امام جمعه فقید یزد نیز در این آیین ترجیح یزدی ها برای استفاده از مدیران بومی را استفاده هرچه بیشتر از فرصت خدمت مسئولان دانست و یادآور شد: دکتر زینی وند با وجود غیربومی بودن تعامل مطلوبی با بخش های مختلف در استان ایجاد کرد و در هر قسمت از ایران که چنین مدیرانی منشاء خدمت شوند، منافع آن به کل کشور می رسد.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: هدف آمریکا از فشارهای اخیر بر ایران انفجار هزینه ها و کسری بودجه کشور است تا از این طریق سرمایه اجتماعی و مردمی نظام از دست برود و مردم در مقابل دولت قرار گیرند.
سید ابوالفضل موسوی بیوکی ادامه داد: با همت همه تولیدکنندگان ایرانی و مسئولان، استکبار جهانی به اهداف خود نخواهد رسید.
وی همچنین از معاون سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان که پیش از این مسئولیت معاونت هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد را برعهده داشت، خواست تا به تدوین طرح آمایش منطقه هشت کشور که استان های یزد، سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان نیز در این منطقه قراردارند، کمک کند تا با توسعه هرچه بیشتر استان سیستان و بلوچستان مهاجرت از این استان کاهش یابد.
موسوی در خصوص طرح انتقال آب از دریای عمان به یزد نیز که هم اکنون شرکت مجری آن در چابهار در حال انجام فعالیت های مربوط به این طرح است، از مسئولان استان سیستان و بلوچستان در مسیر فعالیت های مربوط به این طرح از مجری آن حمایت کنند.
معاون سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان و معاون سابق هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد نیز در این آیین با تقدیر از ابراز لطف شرکت کنندگان گفت: با توجه به ظرفیت های مناسب منابع انسانی در یزد، وجود حساسیت روی نیروهای غیربومی که به این استان منتقل می شوند، طبیعی است.
علی زینی وند افزود: بدون شک کار کردن در شرایط تحریم، بی پولی و جهش نرخ ارز بسیار دشوار است اما با مشارکت همه بخش ها به خصوص تولیدکنندگان و صنعتگران، می توان تکانه های اقتصادی ناشی از این شرایط را به حداقل کاهش داد.
وی توجه به دیدگاه های اهل فن و به کار بستن پیشنهادات موثر در بهبود شرایط را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: یزد شرایط مناسبی در حوزه اقتصادی دارد که می تواند زمینه رانت زا بودن را داشته باشد و وجود مدیران دست پاک در این استان باعث شده تا برند یزدی بودن که صداقت و درستی محور آن است، در ایران به خوبی شناخته شود.
زینی وند بر افزایش تعاملات میان استان های سیستان و بلوچستان و یزد در زمینه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی تاکید کرد و بستر سازی مسئولان هر دو استان را در این خصوص خواستار شد.
سید مسعود عظیمی سرپرست معاونت هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد نیز در این آیین بر بازنگری روند توسعه یزد تاکید کرد و گفت: رعایت توازن و پایداری توسعه استان با رویکرد ایجاد اشتغال برای نسل جوان و تحصیل کرده از مهمترین اولویتهای حوزه اقتصادی در استان است.
در این آیین از خدمات حدود 15 ماهه علی زینی وند معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد تقدیر و سید مسعود عظیمی به عنوان سرپرست این معاونت معرفی شد.
6014/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي استاندار يزد معارفه معاون برنامه ريزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد
  • هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در ارومیه
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم