Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بزرگترین کارخانه پوشاک جنوب شرق کشور گفت: نام گذاری امسال به عنوان رونق تولید توسط مقام معظم رهبری، رسالت سنگینی را بر دوش تولید کنندگان گذاشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا نورا در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، افزود: صنعتگران و تولیدکنندگان که در خط مقدم جنگ اقتصادی ایفای نقش می کنند، امسال با توجه به نام گذاری شعار سال به عنوان رونق تولیدی، رسالت سنگینی را به دوش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حفظ اشتغال موجود جزو اولویت های تولید کنندگان است
وی ادامه داد: علیرغم کمبود مواد اولیه و پایین آمدن قدرت خرید مردم در حال حاضر، حفظ اشتغال موجود جزو اولویت های تولید کنندگان است.

وی اظهار کرد: مهمترین موانع کسب و کار در صنعت کشور به خصوص در حوزه سیستان و بلوچستان، علیرغم ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی که در حوزه تولید و سرمایه گذاری دارا هستیم، شامل بی ثباتی در بازار ارز، ضوابط سختگیرانه بانکی و عدم تسهل و روان سازی مناسب در امور اداری است.

رئیس هیئت مدیره صنایع نساجی و پوشاک هامون بافت کویر، گفت: بی ثباتی در بازار ارز و غیرقابل پیش بینی بودن قیمتهای مواد اولیه از مهمترین موانع تولید محسوب می شود، در شرایط امروز هیچ وقت تولید کننده نمی تواند پیش بینی حداقل یک هفته ای از آینده بازار مواد اولیه مورد نیاز کارخانه داشته باشد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از موانع تحقق رونق تولید در سطح کشور به خصوص سیستان و بلوچستان، دشواری تامین منابع مالی از بانکها است، مقررات و ضوابط سختگیرانه بانکها علیرغم تاکیدات مدیران دستگاهای دولتی و مسئولان کشوری در خصوص تسهیل در تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، اما متاسفانه این موضوع تاکنون جدی گرفته نشده و اکثر واحدهای صنعتی و تولیدی نتوانستند از تسهیلات بانکی برای تامین نیازمندی مواد اولیه مورد نیاز واحد تولیدی خود استفاده کنند.

وی سومین بخش از مهمترین موانع تولید را موانع اداری عنوان کرد و گفت: متاسفانه ادارات و دستگاههای اجرایی، به جای روان سازی و تسهیل امور با سختگیرهای بی مورد باعث دلسردی و کندی کار می شوند.

وی در خصوص فعالیت کاری خود نیز، بیان کرد: پیرو فرمان رهبر معظم انقلاب در خصوص ایجاد اشتغال در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و احساس تکلیف به عنوان بومی منطقه پس از 20سال خشکسالی متوالی، مهاجرت خانواده ها و جوانان بیکار و جامه عمل پوشیدن به شعار سال در راستای محرومیت زدایی نسبت به ایجاد بزرگترین کارخانه تولیدی صنعتی پوشاک با ظرفیت اشتغال حداقل 200نفر در دوشیفت اقدام کرده ام.

نورا انواع البسه سازمانی، صنعتی، بیمارستانی، پوشاک دانش آموزی، پک های یک بار مصرف اتاق عمل و لباس بیمار، پک سلامت، مانتو زنانه با طرح بومی و خاص استان، کیف و کوله پشتی مدارس و انواع کیسه های بسته بندی را از جمله موارد تولیدی این کارخانه عنوان و اظهار کرد: این کارخانه ظرفیت تولید 2میلیون دست انواع البسه و کیف را دارا می باشد و این رقم قابل افزایش نیز است.

وی در ادامه، تاکید کرد: سیستان و بلوچستان قابلیت های زیادی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال دارد و نیاز است تا به تولیدات استان ارزش و بهاء از سوی مسئولان داده شود.

وی خاطر نشان کرد: توانمندی لازم در کارخانه صنایع نساجی و پوشاک هامون بافت کویر وجود دارد تا بتواند نیازمندی پوشاک همه سازمانها، ادارات، بیمارستانها، مدارس و غیره را تامین کرده وصادرات و ارسال مانتوهای بومی و سنتی را به سایر استانها و مرکز کشور انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۸۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: تعاونی‌ها متشکل از مردم باید در زمینه تولید تشکیل شود و به همان تعاونی‌ها زمین اعطا شود تا از این راه، واحدهای تولیدی در استان افزایش پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست بررسی مشکلات کارخانه «بافت بلوچ» ایرانشهر، اظهار داشت: تعاونی‌ها متشکل از مردم باید در زمینه تولید تشکیل شود و به همان تعاونی‌ها زمین اعطا شود تا از این راه، واحدهای تولیدی در استان افزایش پیدا کند.

وی افزود: بخش خصوصی متقاضی سرمایه‌گذاری در استان است بنابراین باید روند سرمایه‌گذاری در منطقه را تسهیل کنیم و در دادن فرصت سرمایه‌گذاری به بخش خصوصی اهلیت سرمایه‌گذار را در نظر بگیریم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: باید یک نشست اختصاصی برای کشت پنبه در استان تشکیل شود چرا که باید از این ظرفیت برای تکمیل فرآیند ریسندگی و بافندگی و خودکفایی در این حوزه بهره گیری کرد.

گفتنی است، در پایان این جلسه ایمیدرو موظف شد تا پایان سال، واحد تولیدی ریسندگی را جهت تکمیل فرآیند فرآوری پنبه فعال کند.

انتهای پیام/

 

 

 

دیگر خبرها

  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • تعهد ۱۵۹۹ نفری اشتغال در کبودراهنگ
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • برخی ساختارها در حوزه جوانی جمعیت رفع شود
  • شعار سال یک دستور عملیاتی است