Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی در اولین خطبه‌های نمازجمعه امسال، با اشاره به اینکه اعتکاف از رویش‌های انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، اظهار کرد: امسال شاهد حضور پرشور مردم در مراسم اعتکاف هستیم و خوشبختانه حضور مردم به‌ویژه جوانان در مراسم اعتکاف هر سال افزایش می‌یابد.
وی با اشاره به سالروز عملیات فتح‌المبین، افزود: در این عملیات 2500 کیلومتر از خاک کشور پس گرفته شد، بیان کرد: جایگاه ایران در عرصه ایستادگی، مقاومت و دفاع ارتقا یافت و لازم به ذکر است که این عملیات به صورت مشترک بین سپاه و ارتش جمهوری اسلامی اجرایی شد که در آن چهار لشگر عراق منهدم و 15 هزار نفر اسیر و 25 هزار نفر از نیروهای دشمن کشته و مجروح شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خطیب نمازجمعه زنجان با اشاره به سالروز ترور روحانی پایه‌گذار حماس، شیخ احمد یاسین، توسط رژیم غاصب اسرائیل در سال 2004، تصریح کرد: امروز حماس قدرتمند شده و روزگار رژیم جعلی را تیره و تار کرده است و به برکت خون شهدای مظلوم، جبهه مقاومت ادامه‌دار است.
وی با بیان اینکه اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی به خاطر اینکه ایران پرچم‌دار مقاومت در غرب آسیا و دنیا است و در برابر این جنایت‌کاران ایستاده است، از توطئه‌های دشمنان است، افزود: همه خبرگزاری‌های غرب و اروپا حملات تروریستی را حمله مسلحانه عنوان می‌کنند و در حال حاضر افول قدرت استکباری غرب مانند قدرت استعماری شرق، کمونیست، محقق شده و امروز ایران اسلامی در جایگاه بالایی در جهان قرار گرفته است.
خاتمی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، یادآور شد: افتتاح چهار فاز از پارس جنوبی خبر شیرینی بود که در آن اعلام شد روزانه 100 میلیون مترمکعب افزایش برداشت گاز توسط فرزندان رشید و جوان قرارگاه خاتم‌الانبیا محقق شده است و نشان از دانش بالای جوانان کشور دارد.
نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به نام‌گذاری سال‌جاری با عنوان سال «رونق تولید»، عنوان کرد: این شعار در راستای اقتصاد مقاومتی بیان شد و در این بیانات به استفاده از توانایی جوانان توانمند و مومن تاکید شده است و خوشبختانه مردم به اقتصاد مقاومتی توجه کرده و در ایام نزدیک به عید کالای ایرانی خریداری کردند؛ چرا که خرید کالای خارجی موجب بیکاری کارگر ایرانی می‌شود.
امام جمعه زنجان به ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی تأکید کرد و گفت: خرید کالای ایرانی موجب بی‌نیازی از بیگانگان شده؛ همچنین باید توجه داشت که رونق تولید با مدیریت جهادی و حضور قدرتمند جوانان مومن، انقلابی، دانا و توانا محقق می‌شود.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع خبرگان رهبری، اظهار کرد: از دیدگاه مقام معظم رهبری، ایران مقتدر امروز هم مانند آغاز انقلاب با چالش‌های مستکبران روبه‌رو است اما با تفاوتی کاملا معنادار و اگر چالش دیروز با آمریکا بر سر کوتاه کردن دست عمال بیگانه یا تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در تهران یا رسوا کردن لانه جاسوسی بود، امروز چالش بر سر حضور ایران مقتدر در مرزهای رژیم غاصب صهیونیستی و برچیدن نفوذ نامشروع آمریکا از منطقه غرب آسیا است.
وی یادآور شد: اگر در گذشته گمان آمریکا آن بود که با چند ایرانی خودفروخته و هواپیما و بالگرد خواهد توانست بر نظام اسلامی و ملت ایران فائق آید، امروز برای مقابله سیاسی و امنیتی در برابر ایران، خود را محتاج ائتلافی بزرگ متشکل از ده‌ها دولت معاند یا مرعوب می‌داند که البته باز هم دشمنان در رویارویی با ایران شکست می‌خورند و ایران به برکت انقلاب، امروز در جایگاهی متعالی و شایسته حضور داشته و از بسیاری از گردانه‌های دشوار در مسائل اساسی عبور کرده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا زنجان نماز جمعه نوروز رونق تولید تولید داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟

سید روح اله لطیفی، همزمان با دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا، اظهار داشت: قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، لطیفی افزود: ایران می‌تواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی، فنّاوری و مکانیزاسیون در تولید محصولات کشاورزی، سرمایه‌گذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن، سد، راه‌سازی و پروژه‌های عمرانی، اورهال کردن پالایشگاه‌ها، استخراج گاز، بازار مصرف مناسب مواد غذایی و محصولات صنعتی، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی همراه با توانمندی کشورمان در صادرات خدمات فنی و مهندسی در این قاره فرصت‌ها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توأمان کشورمان و کشور‌های آفریقایی حضور پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره، مقصد صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم بودند.

لطیفی گفت: با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال‌های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشور‌های الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حمل و نقل در دریای سرخ بودیم.
وی در خصوص هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا، بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار هفت مقصد نخست صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم به این قاره بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت بیان داشت: ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی، شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن‌های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات کشورمان را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف‌پوش، شوینده‌ها و لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب‌بازی از دیگر کالا‌های صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

لطیفی در خصوص واردات از قاره آفریقا، توضیح داد: در سال گذشته ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشور‌های قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

وی گفت: ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتاً روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین‌آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا تاکید کرد: عدم شناخت ظرفیت‌ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان، مستمر و فراگیر و موانع جابه‌جایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است که رفع این موانع با اراده دولت‌ها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • شرط رم برای خرید سردار آزمون
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • خرید کالای ایرانی باید به عنوان امر به معروف درجامعه غالب باشد
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران