Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@14:17:05 GMT

سقوط سنگین وال‌استریت با نگرانی از رشد اقتصاد جهان

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۴۷۸۱

سقوط سنگین وال‌استریت با نگرانی از رشد اقتصاد جهان

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز جمعه، با تشدید نگرانی‌های سرمایه‌گذاران در مورد کندتر شدن اقتصاد جهان به دنبال چشم‌انداز محتاطانه فدرال‌رزرو در هفته گذشته و داده‌های اقتصادی ضعیف از سراسر جهان، شاخص‌های سهام وال‌استریت، به شدت سقوط کردند.

میانگین صنعتی داوجونز، بدترین سقوط روزانه خود در سال ۲۰۱۹ را ثبت کرد و ۴۶۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۹ واحد یا ۱.۷۷ درصد پایین آمد و در ۲۵۵۰۲.۳۲ واحد به کار خود پایان داد. اس‌اندپی ۵۰۰ هم ۵۴.۱۷ واحد یا ۱.۹۰ درصد سقوط کرد و در ۲۸۰۰.۷۱ واحد بسته شد. سقوط سنگین کامپوزیت نزدک هم این شاخص را ۱۹۶.۲۹ واحد یا ۲.۵۰ درصد پایین آورد و به ۷۶۴۲.۶۷ واحد رساند.

در اتفاقی بسیار هشدار دهنده، برای اولین بار از سال ۲۰۰۷ تا کنون فاصله سود اوراق قرضه ۳ ماهه با سود اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا منفی شد و موجب معکوس شدن آن‌چه به آن منحنی سود اوراق قرضه می‌گویند شد. این منحنی وقتی معکوس می‌شود که سود اوراق کوتاه‌مدت از سود اوراق بلندمدت بیشتر شود. سرمایه‌گذاران این اتفاق را به عنوان شاخص مطمئنی برای وقوع رکود اقتصادی در آینده نزدیک به حساب می‌آورند.

سهام بانکی، پیشتاز سقوط بودند؛ سهام سیتی‌گروپ بیش از ۴ درصد سقوط کرد. سهام گلدمن ساکس، سیتی گروپ، جی‌پی مورگان و بانک آمریکا هر کدام لااقل ۲.۹ درصد از ارزش خود را از دست دادند.

روز جمعه با داده‌های هشدار دهنده دیگری از سراسر جهان همراه بود؛ فعالیت تولیدکنندگان آلمان به پایین‌ترین سطح ۶ ساله سقوط کرد و در فرانسه تولید و خدمات، به ترتیب، با کندترین رشد خود در ۳ ماه اخیر و ۲ ماه اخیر روبرو شدند.

کد خبر 4573940

منبع: مهر

کلیدواژه: وال استریت بازار سهام بورس اوراق قرضه بین المللی شاخص بورس داوجونز بورس نزدک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سیداحسان خاندوزی در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی درباره حق پخش تلویزیونی بازی های پرسپولیس و استقلال افزود: امیداریم این موضوع و مواردی که می‌تواند منجر به درآمدهای پایدار دو باشگاه شود را به سرانجام برسانیم و دغدغه میلیون‌ها هوادار این دو باشگاه برطرف شود.

وی اظهار کرد: یادمان است که در موضوع انتقال استقلال و پرسپولیس به دولت چه گفتند. بعضا عنوان می شد که "از این حرف ها گوشمان پر است و بسیار ابلاغ شده اما دولت ها در ایران چنین اراده‌ای از خود نشان نمی‌دهند". اما امروز شاهدیم که امروز با یک همت و همدلی جمعی بین تمام ارکان و خانواده ورزش کشور شاهد واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال هستیم.

خاندوزی افزود: امروز بحمدالله در حوزه دو باشگاه پرطرفدار و مردمی، یکی از پروژه های ناتمام دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس واگذار شد | واگذاری ۸۵ درصد از سهام پرسپولیس به ۶ بانک

وزیر امور اقتصادی با بیان اینکه ما نسبت به اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیردولتی اراده جدی داریم، گفت: در اسفند ۱۴۰۰ یعنی شش ماهه اول شروع به کار دولت گام اول یعنی موضوع افزایش سرمایه پرسپولیس و استقلال و خصوصی سازی آنها و واگذاری ۱۰ درصد سهام آنها به مردم صورت گرفت.

خاندوزی تاکید کرد: جای مجموعه های بزرگ کشور در بازار سرمایه خالی است که مقدمات حضور آنها را فراهم می کنیم. با وزارت نفت مذاکره می کنیم که پالایشگاه بزرگ خلیج فارس را وارد بورس کنیم. با وزارت صمت وارد مذاکره شدیم که پروژه های جذاب معدنی کشور را به مشارکت مردمی و تامین مالی جمعی مردمی، فراخوان کنیم.

وی با بیان اینکه واگذاری باید بر اساس اهلیت و تخصص باشد، گفت: در دولت سیزدهم واگذاری های چندان زیادی نداشتیم. شاید یکی از موارد مهم آن واگذاری سهام هلدینگ خلیج فارس بود که به یک مجموعه تخصصی واگذار شد. نگاه ما بلندمدت است که دوباره این واگذاری ها برگردد. یعنی متقاضیان کسانی باشند که کار حرفه ای را خوب انجام دهند.

وزیر اقتصاد درباره حق پخش تلویزیونی سرخابی ها گفت: امیداریم این موضوع و مواردی که می تواند منجر به درآمدهای پایدار دو باشگاه شود به سرانجام برسانیم و دغدغه میلیون ها هوادار این دو باشگاه برطرف شود.

به گفته خاندوزی، استفاده از مدیریت های غیردولتی باید تکمیل شود که ما آرام آرام بخش های غیردولتی را برای مدیریت بنگاه های اقتصادی داشته باشیم.

کد خبر 846924 برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی سازمان خصوصی سازی ویژه ورزشی احسان خاندوزی- وزیر اقتصاد اقتصاد دولت سیزدهم وزارت نفت باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد!
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد + فیلم
  • قیمت درهم امارات امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱