Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جشنواره ملی آئین‌های نوروزی پیش از ظهر امروز شنبه با محوریت «کرمانشاه پایتخت نوروز ایران» با حضور مردم کرمانشاه و مهمانان نوروزی در محوطه تاریخی طاقبستان آغاز به کار کرد.

رئیس سازمان گردشگری کشور، استاندارکرمانشاه، نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس و جمعی از هنرمندان کشوری از حاضرین در این جشنواره ملی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتتاحیه این جشنواره با دف نوازی هنرمندان کرمانشاهی، مراسم هلپرکه و نمایش عم نوروز همراه بود.

این جشنواره از امروز سوم فروردین آغاز شده و تا ۱۰ فروردین ادامه دارد و ۱۰ گروه آئینی از سراسر کشور و ۵ گروه بومی از کرمانشاه در آن حضور دارند.

در این جشنواره گروه‌های آئینی از سراسر کشور به کرمانشاه آمده‌اند و آداب و رسوم اقوام ایرانی در نوروز را به تصویر می کشند.

شهرداری کرمانشاه به عنوان دبیر ستاد اجرایی این جشنواره فعالیت داشته و مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز قائم مقام دبیر این جشنواره است.

مونسان، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی سخنران افتتاحیه این جشنواره ملی و آئینی است.

طی روزهای برگزاری این جشنواره گروه‌های حاضر از سراسر کشور، آئین‌های نوروزی مناطق خود را در ۱۵ نقطه شهر کرمانشاه به نمایش می‌گذارند. همچنین اختتامیه این مراسم نیز با تجلیل از گروه‌های برتر صورت می‌گیرد.

لازم به ذکر است؛ در افتتاحیه این جشنواره ۴۰ مشعل به مناسبت ۴۰ سالگی انقلاب در دست ۴۰ آتش گردان قرار داشت و «آگر» نیز ثبت ملی شد.

کد خبر 4574095

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،در نخستین دوره این رویداد سینمایی ۶۵ فیلم‌ کوتاه داستانی برای رقابت در بخش اصلی انتخاب شده‌اند.
لیلا زارع، بازیگر سینما و تلویزیون و یکی از اعضای هیئت انتخاب بخش فیلم‌های کوتاه داستانی درباره برداشت خود از فیلم‌های ارائه شده به جشنواره گفت: «تعدادی از فیلم‌های ارائه‌شده خیلی خوب بودند و از دیدن آن‌ها لذت بردم. تعدادی بسیار ضعیف بودند که جای بحث نداشت. تعداد زیادی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند یا در بعضی زمینه‌ها خوب و در بعضی زمینه‌ها ضعیف یا به‌طور کلی بسیار متوسط بودند که با بحث و بررسی در جلسه، انتخاب یا حذف شدند.»
زارع درباره ایده‌های مرتبط با اقوام و سوژه آثار گفت: «بعضی فیلمسازان جوان به دنبال سوژه‌ فیلم‌های موفق یا سوژه‌های تکراری که مورد توجه قرار گرفتند می‌روند و فراموش می‌کنند سوژه خاص صرفاً باعث موفقیت یک فیلم نمی‌شود؛ جنبه فنی و تمام جزئیات و نوع نگاه به سوژه و نوع روایت و خیلی نکات کلیدی دیگر، همه و همه موفقیت یک اثر را رقم می‌زند.»
او با بیان این که در بین آثار ارائه‌شده به نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی نیز چنین مسئله‌ای کم و بیش به چشم می‌آمد، افزود: «البته تنوع سوژه در بین آثارِ با موضوع اقوام نسبتاً رضایت‌بخش بود، همچنین خلاقیت در نوع بیان، موضوع و همه جزئیات، طوری که حتی در بیان سوژه‌های تکراری نیز کارهای موفق را شاهد بودیم.»


بازیگر فیلم «ما همه خوبیم» درباره نحوه انتخاب آثار گفت: «خوشبختانه ترکیب هیئت انتخاب به‌نوعی بود که جدا از بحث فنی، تنوع سلیقه دیده می‌شد. تعدادی از فیلم‌ها واقعاً همه نظرات را تأمین‌ می‌کرد و تعدادی نیز ازنظر همه ما، کارهای ضعیف محسوب می‌شدند، اما اکثر کارها با تمام نقاط قوت یا ضعفی که داشتند به‌طور کامل مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفتند و از بین آن‌ها آثار مطلوب‌تر انتخاب شدند.»
زارع با اشاره به کار بازیگران آثار انتخاب‌شده گفت: «می‌توانم بگویم در بین فیلم‌هایی که به بخش رقابتی نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی راه پیدا کردند، تعدادی از نقش‌آفرینی‌ها واقعاً قابل توجه است. چه در بین بازیگران حرفه‌ای و چه بازیگران کمتر دیده‌شده بازی‌های درخشانی را شاهد بودم.»
او درباره همکاری بخش خصوصی و دولتی برای برگزاری رویدادهای هنری گفت: «به نظر من باید خدا را شکر کرد که چنین جشنواره‌های خصوصی برگزار می‌شود، به این دلیل که به فیلمسازان فرصت می‌دهد با شرکت در آن کارهای خودشان را محک بزنند، مسیرشان را انتخاب کنند و افراد مستعد زودتر شناسایی شوند. فکر می‌کنم اگر در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کنیم به‌زودی در این صنعت با محدودیت و کشف استعدادها به شکل ناقص روبرو خواهیم شد.»
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، به دبیری کمال تبریزی و با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تهران برگزار می‌شود.


۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899013

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم
  • انجام عمل بسته دریچه آئورت برای نخستین‌ بار در غرب کشور
  • آغاز آزمون سراسری ۱۴۰۳ در فارس، همزمان با سراسر کشور
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • ابلاغ آئین نامه اجرایی جشنواره شنای آب‌های آزاد کیش
  • قرعه کشی جشنواره نوروزی ۱۴۰۳ پاکشوما برگزار شد
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه‌شب‌بازی»
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه شب بازی»
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • برگزاری نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنردرآذربایجان غربی