Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:19:45 GMT

چند درصد از افرادی که تنها زندگی می‌کنند زن هستند؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۹۵۹۵

چند درصد از افرادی که تنها زندگی می‌کنند زن هستند؟

براساس نتایج سرشماری سال ۹۵، ۶۶.۴ درصد از خانوارهای تک نفره زن سرپرست هستند. به این معنا که ۶۶ درصد از افرادی که به تنهایی زندگی می‌کنند زن هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور، بر پایه نتایج سرشماری سال ۹۵ ،۱۲.۷ درصد از کل خانوارهای کشور زن سرپرست و ۶۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد از خانوارهای تک نفره زن سرپرست هستند؛ به این معنا که ۶۶ درصد از افرادی که به تنهایی زندگی می‌کنند زن هستند.

در سال‌های ۱۳۹۵،۱۳۹۰،۱۳۸۵،۱۳۷۵ به ترتیب ۳.۵، ۴.۷، ۶.۸ و ۷.۸ درصد از زنان کشور سرپرست خانوار بوده‌اند و از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۴۲۰ هزار و ۷۰۹ خانوار به خانوارهای زن سرپرست کشور اضافه شده است.

از سال ۸۵ تا سال ۹۵ تعداد ۷۶۸ هزارو ۲۷ زن به زنانی که به تنهایی زندگی می‌کنند، اضافه شده است و در سال‌های ۷۵، ۸۵ ،۹۰ ،۹۵ به ترتیب ۱.۲، ۱.۷، ۲.۸، ۳.۴ درصد از زنان کشور به تنهایی زندگی می‌کردند و در همین سال‌ها نیز به ترتیب ۸.۴، ۹.۵، ۱۲.۱، ۱۲.۷ درصد از خانوارهای کشور، زن سرپرست بوده‌اند.

در سال‌های ۸۵ ،۹۰ و ۹۵ به ترتیب ۳۶، ۴۰.۸، ۴۴.۴ درصد از زنان سرپرست خانوار تنها زندگی می کردند که شامل بیشترین سهم از کل خانوارهای زن سرپرست بوده است. درسال‌های ۷۵ ،۸۵ ،۹۵ نیز بالاترین درصد زنان سرپرست خانوار در گروه سنی ۶۵ ساله و بیشتر قرار داشتند. به عبارت دیگر بیشتر زنان سرپرست خانوار در ایران سالمند هستند.

براساس این گزارش حدود ۲درصد از زنانی که به تنهایی زندگی می‌کنند در حال تحصیل هستند و بر پایه یافته‌های سرشماری سال ۹۵ تنها ۳۱.۷ درصد از زنانی که به تنهایی زندگی می‌کنند در قالب خانوارهای زن سرپرست تک نفره درآمد دارند (شاغل بوده یا دارای درآمد بدون کار هستند) و حدود ۵۸ درصد آنان خانه دار و ۱. ۲ درصد نیز بیکار هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنان زنان سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد

ایتنا - دانشمندان دریافته‌اند نقش و اهمیت زندگی سالم از ژن‌هایی که سبب می‌شوند برخی عمر کوتاه‌تر داشته باشند بیشتر است و کمک می‌کند عمرشان پنج سال طولانی‌تر شود.
مختصصان برای اولین بار در پژوهشی بررسی کردند به‌رغم تاثیر شگرف ژنتیک، ورزش، برنامه غذایی سالم، خواب کافی و مصرف نکردن دخانیات چگونه می‌تواند احتمال بقا را افزایش دهد.

در این پژوهش ۳۵۳ هزار و ۷۴۲ نفر از بیوبانک (Biobank ـ بانک زیستی) بریتانیا بررسی شدند و داده‌ها نشان داد کسانی که از لحاظ ژنتیکی احتمال دارد عمر کوتاه‌‌تری داشته باشند در مقایسه با کسانی که خطر ژنتیکی‌ کمتری دارند، فارغ از سبک زندگی‌شان، ۲۱ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.

در این بین، احتمال مرگ زودهنگام افراد دارای سبک زندگی ناسالم، فارغ از احتمال خطر ژنتیکی‌شان، ۷۸ درصد بیشتر است.

یافته‌های این پژوهش همچنین نشان داد که دارا بودن سبک زندگی ناسالم همراه با ژن‌های طول عمر کوتاه‌تر خطر مرگ زودهنگام را در مقایسه با کسانی که از لحاظ ژنی خوش‌شانس‌تر بوده‌اند و سبک زندگی سالمی دارند، بیش از دو برابر افزایش می‌دهد.

با وجود این، پژوهشگران دریافتند به نظر می‌رسد افراد تا حدی روی طول عمرشان کنترل دارند.

یافته‌های آن‌ها نشان داد که سبک زندگی مطلوب ممکن است خطر ژنتیکی طول عمر کوتاه‌تر یا مرگ ناهنگام را حدود ۶۲ درصد تعدیل کند.

آن‌ها گفتند: «شرکت‌کنندگان دارای خطر ژنتیکی بالا با سبک زندگی مطلوب می‌توانند طول عمرشان را در سن ۴۰ سالگی حدود ۵.۲۲ سال افزایش دهند.»

بر اساس یافته‌ها، «ترکیب سبک زندگی مطلوب» برای عمر طولانی‌تر عبارت است از «هرگز سیگار نکشیدن، فعالیت جسمی منظم، مدت خواب کافی، و برنامه غذایی سالم».

این پژوهش که در نشریه پزشکی بریتانیایی طب مبتنی بر شواهد (BMJ Evidence Based Medicine) منتشر شده است، داده‌های افراد را به‌مدت ۱۳ سال دنبال کرده بود، و در این مدت ۲۴ هزار و ۲۳۹ مرگ رخ داد.

افراد از لحاظ تاثیر ژنتیک بر طول عمر به سه گروه طولانی (۲۰.۱ درصد)، متوسط (۶۰.۱ درصد) و کوتاه (۱۹.۸ درصد) و سه گروه امتیاز سبک زندگی مطلوب (۲۳.۱ درصد)، متوسط (۵۵.۶ درصد)، و نامطلوب (۲۱.۳ درصد) تقسیم شدند.

پژوهشگران با استفاده از امتیاز خطر چندژنی، متغیرهای ژنتیکی متعدد را بررسی کردند تا زمینه ژنتیکی کلی فرد برای عمر طولانی‌تر یا کوتاه‌تر را مشخص کنند.

سایر امتیازها بر مبنای بررسی مصرف دخانیات، نوشیدن الکل، ورزش، شرایط جسمی، برنامه غذایی سالم و خواب بود.

پژوهشگران این تحقیق متشکل از کارکنان دانشکده پزشکی دانشگاه ژجیانگ چین و دانشگاه ادینبرو بودند.

آن‌ها گفتند: «این پژوهش نقش محوری سبک زندگی سالم در کم کردن تاثیر عوامل ژنتیکی بر کاهش طول عمر را روشن می‌کند.»

«سیاست‌های سلامت عمومی برای بهبود سبک زندگی سالم مکملی موثر در کنار مراقبت‌های بهداشتی مرسوم است و از تاثیر عوامل ژنتیک بر طول عمر انسان می‌کاهد.»

دیگر خبرها

  • توجه روحانیون در حج به سبک زندگی اسلامی و جهاد تبیین
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • علم و دین نظام زندگی/ ماموریت بزرگ ناوگروه ۸۶ امیدآفرینی کرد
  • سرپرست نفت آبادان: بازی مرگ و زندگی را از مس رفسنجان بردیم/ محکوم به پیروزی تا پایان فصل هستیم
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است