Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@14:29:37 GMT

سد و نیروگاه دز برای مهار سیلاب ها آماده است

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۹۹۳۶

سد و نیروگاه دز برای مهار سیلاب ها آماده است

اندیمشک - ایرنا - مدیرعامل سد و نیروگاه دز گفت: تمهیدات لازم برای مهار سیلاب ها در سد و نیروگاه دز در نظر گرفته شده است.

سعید رئوفی نسب روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پیش بینی هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران در روزهای آتی افزود: رهاسازی تدریجی آب دریاچه سد دز با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان برای ایجاد فضای کافی و مهار سیلاب ها آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ظرفیت کل دریاچه سد دز را 2.7 میلیارد مترمکعب عنوان کرد و گفت: تاکنون 2 میلیارد مترمکعب آب ذخیره شده و ظرفیت 700 میلیون مترمکعب برای ورودی های آتی منظور شده است که این مقدار از لحاظ ارتفاع 13 متر است.
رئوفی نسب با بیان اینکه جای هیچ نگرانی از نظر مقاومت سازه سد و کنترل سیلاب نیست، افزود: مجموع خروجی نیروگاه دز هم اکنون 850 مترمکعب بر ثانیه بوده که شامل 250 مترمکعب خروجی نیروگاه و 600 مترمکعب سرریز است.
وی یکی از اهداف کنترل میزان خروجی سد را رعایت حال مردم و وضعیت سیل بندهای پایین دست عنوان کرد و گفت: ممکن است بنا به ضرورت در روزهای آتی این مقدار خروجی افزایش یابد که از مردم تقاضا می شود به هشدارهای مراجع ذیصلاح توجه کنند.
سد و نیروگاه دز نخستین نیروگاه برقابی کشور می باشد که به منظور مهار سیلاب، تولید انرژی و ذخیره آب برای مصارف کشاورزی و آشامیدنی احداث شده است.
این سد در 23 کیلومتری شمال شرقی شهرستان اندیمشک واقع شده است.
7281/3022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سد دز سيلاب انديمشك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • سیلاب ورودی شهر صفائیه رفسنجان مهار شد
  • سد شکسته شده در خراسان جنوبی نداریم/ سلامت سد‌ها در برابر سیل
  • سدهای خراسان جنوبی در حالت پایدار و مطمئن هستند
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • انجام تعمیرات کامل نیروگاه برق شهرستان ری
  • نیروگاه برقِ ری آماده خدمات رسانی در فصل تابستان
  • تزریق ۲۰۷ میلیون مترمکعب آب به سفره زیر زمینی