Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@22:23:06 GMT

چند درصد از افرادی که تنها زندگی می‌کنند زن هستند؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۲۰۹۶

چند درصد از افرادی که تنها زندگی می‌کنند زن هستند؟

براساس نتایج سرشماری سال ۹۵، ۶۶.۴ درصد از خانوارهای تک نفره زن سرپرست هستند. به این معنا که ۶۶ درصد از افرادی که به تنهایی زندگی می‌کنند زن هستند.

به گزارش ایمنا به نقل از دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور، بر پایه نتایج سرشماری سال ۹۵ ،۱۲.۷ درصد از کل خانوارهای کشور زن سرپرست و ۶۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد از خانوارهای تک نفره زن سرپرست هستند؛ به این معنا که ۶۶ درصد از افرادی که به تنهایی زندگی می‌کنند زن هستند.

در سال‌های ۱۳۹۵،۱۳۹۰،۱۳۸۵،۱۳۷۵ به ترتیب ۳.۵، ۴.۷، ۶.۸ و ۷.۸ درصد از زنان کشور سرپرست خانوار بوده‌اند و از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۴۲۰ هزار و ۷۰۹ خانوار به خانوارهای زن سرپرست کشور اضافه شده است.

از سال ۸۵ تا سال ۹۵ تعداد ۷۶۸ هزارو ۲۷ زن به زنانی که به تنهایی زندگی می‌کنند، اضافه شده است و در سال‌های ۷۵، ۸۵ ،۹۰ ،۹۵ به ترتیب ۱.۲، ۱.۷، ۲.۸، ۳.۴ درصد از زنان کشور به تنهایی زندگی می‌کردند و در همین سال‌ها نیز به ترتیب ۸.۴، ۹.۵، ۱۲.۱، ۱۲.۷ درصد از خانوارهای کشور، زن سرپرست بوده‌اند.

در سال‌های ۸۵ ،۹۰ و ۹۵ به ترتیب ۳۶، ۴۰.۸، ۴۴.۴ درصد از زنان سرپرست خانوار تنها زندگی می کردند که شامل بیشترین سهم از کل خانوارهای زن سرپرست بوده است. درسال‌های ۷۵ ،۸۵ ،۹۵ نیز بالاترین درصد زنان سرپرست خانوار در گروه سنی ۶۵ ساله و بیشتر قرار داشتند. به عبارت دیگر بیشتر زنان سرپرست خانوار در ایران سالمند هستند.

براساس این گزارش حدود دو درصد از زنانی که به تنهایی زندگی می‌کنند در حال تحصیل هستند و بر پایه یافته‌های سرشماری سال ۹۵ تنها ۳۱.۷ درصد از زنانی که به تنهایی زندگی می‌کنند در قالب خانوارهای زن سرپرست تک نفره درآمد دارند (شاغل بوده یا دارای درآمد بدون کار هستند) و حدود ۵۸ درصد آنان خانه دار و ۱. ۲ درصد نیز بیکار هستند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جمعیت زنان مرکز آمار ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!