Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به مسئولیت و تکالیف رانندگان وسائل نقلیه در حین تصادف، قبل ازحضور افسر کارشناس در تصادفات جرحی، گفت: راننده در تصادف جرحی باید بلافاصله برای انتقال مجروحان به مراکز درمانی اقدام کند.

سرهنگ علی اصغر مهری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار انتظامی ایرنا، افزود: در ماده 88 آیین نامه راهور مسئولیت واحدهای پلیس راه و راهور در اعزام کارشناس تصادف به محل حادثه به محض اطلاع از وقوع آن، تصریح شده که مورد عمل قرار می گیرد و وظیفه کارشناس تصادفات آن است که با بررسی و معاینه دقیق محل حادثه نسبت به جمع آوری دلایل و مستندات لازم اقدام و فرد یا افراد مقصر در حادثه را مشخص و نهایتا مدیریت صحنه تصادف تا برقراری ایمنی تردد در محل را برعهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: تا حضور افسر کارشناس در صحنه تصادف، آیین نامه راهور و سایر مقررات قانونی برای راننده ای که در صحنه تصادفات سالم مانده است صرف نظر اینکه در وقوع حادثه مقصر است یا نه، تکالیفی را مقرر کرده که اگر آن ها را درست انجام ندهد و احیانا تصادف یا تصادفات بعدی صورت گیرد، موجب مسئولیت او در وقوع تصادفات بعدی خواهد شد.
معاون عملیات پلیس راهور گفت: تصادف فوتی، جرحی یا خسارتی است، براین اساس راننده که در تصادف سالم مانده است حق جا به جا کردن وسیله نقلیه در تصادفات جرحی را ندارد ولی باید بلافاصله نسبت به انتقال مجروحان به مراکز درمانی اقدام کند.
سرهنگ مهری تصریح کرد: البته طبق تبصره ماده 87 آیین نامه راهور، در صورتی که وسیله نقلیه دیگری برای انتقال فوری افراد مجروح به مراکز درمانی موجود نباشد، راننده وسیله نقلیه در تصادف می تواند فرد مجروح را با خودروی خود به مراکز درمانی برساند اما باید محل قرار گرفتن چرخ های اتومبیل در سطرح راه را روزی زمین علامت گذاری کند البته چناچه بتواند با دوربین فیلم برداری کند یا عکس بگیرد بهتر است تا کارشناس تصادف راحت تر در مورد تصادف اعلام نظر کند.
وی ادامه داد: این عمل راننده مصداق بر هم زدن صحنه تصادف نیست و شایسته است افسر کارشناس تصادف در اسرع وقت که هنوز آثار سانحه موجود است نسبت به بازدید صحنه و ترسیم کروکی اقدام کند و اگر هم امکان انتقال مجروح یا وسیله نقلیه دیگری بود حق انتقال خودرو را ندارد.
وی تاکید کرد: همچنین راننده مکلف است به سایر رانندگانی که در حال تردد در محل حادثه رانندگی هستند، وقوع تصادف و احیانا بسته بودن یا وجود موانع در راه را اطلاع دهد و به این خاطر در هنگام شب باید سه چراغ الکتریکی با نور قرمز که از 150 متری دیده شود یکی در فاصله 70 متری پشت صحنه تصادف، یکی در کنار وسیله نقلیه تصادف و دیگری را 70 متر جلوتر( اگر مسیر به صورت رفت و برگشت باشد) نصب کند و در روز هم باید از مثلث خطر شب رنگ به همین روش استفاده کند با این کار سایر انندگان متوجه محل وقوع تصادف شده و احتیاط لازم و عدم برخورد با وسیله نقلیه تصادفی را به عمل خواهند آورد و اگر با رعایت همه این موارد باز هم تصادف دیگری رخ دهد، دیگر راننده اول مقصر نخواهد بود.
اجتمام*9105**1535

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ناجا راهور تصادف جرحي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۹۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری

اسماعیل خوشوقت گفت: سال گذشته ۲۵۲ تصادف فوتی و ۸۵۰۰ فقره تصادف جرحی رخ داد که در این سوانح رانندگی ۲۸۱ نفر جان باخته و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مجروح شدند.

وی افزود: از مجموع جان باختگان، ۱۹۵ نفر مرد و مابقی زن بودند و افراد ۳۱ تا ۵۰ سال بیشترین سهم را در بین رده‌های سنی جان باختگان داشتند.

رئیس پلیس راهور استان بیان کرد: نکته مهم و قابل تامل در آمار جانباختگان این است که ۴۷ درصد آنها عابر پیاده بوده و ۳۰ درصد موتورسوار و تنها ۲۳ درصد از مجموع جانباختگان، راننده وسایل نقلیه بودند که میزان آسیب پذیری عابران در تصادفات شهری کاملا مشخص است.

خوشوقت گفت: بر اساس داده‌ها و تحلیل سوانح رانندگی، لزوم برنامه ریزی دستگاه‌های متولی امر ترافیک برای بهبود زیرساخت‌ها به خصوص زیر ساخت‌های مخصوص عابران پیاده در شهر کرمان یک ضرورت است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۷۲ نفر در تصادفات شهر مشهد مصدوم شدند
  • واکنش لحظه آخری یک راننده برای جلوگیری از تصادف با کامیون (فیلم)
  • تصادف به‌خاطر لایی‌کشی خودروی دولتی در نیایش + فیلم
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • واژگونی تریلی در جاده آذرشهر- عجب شیر یک کشته بر جا گذاشت
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • ۸۲ نفر در سوانح رانندگی مشهد مصدوم شدند
  • ۸۲ مصدوم در سوانح رانندگی یک روز مشهد
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری