Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همه دستگاه‌ها باید در جهت مقابله با سیل آماده باشند، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و اطلاع رسانی به موقع، خسارات ناشی از سیل را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا ، علی لاریجانی صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران در سالن جلسات ساختمان اداره کل بحران در قم عنوان کرد: بارش باران دارای خیر و برکات زیادی برای کشور است به شرط اینکه بتوان با آمادگی لازم وضعیت بارش باران را مدیریت کرد و مانع از ایجاد خسارات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: سیل اخیر دارای خساراتی به برخی از استان‌ها بود؛ همه دستگاه‌ها باید در جهت مقابله با سیل آماده باشند، آمادگی دستگاه‎های اجرایی و اطلاع رسانی به موقع، خسارات ناشی از سیل را کاهش می دهد.

وی اظهار کرد: سیل به ویژه در استان های فارس و گلستان، خسارات زیادی به بار آورد که اگر دقت لازم و مدیریت صحیح نباشد می تواند خسارات دیگری نیز در استان های مختلف به بار بیاورد. اما اگر همه مسئولان و دستگاه‎ها و مردم در کنار هم پای کار باشند و با هماهنگی لازم به مدیریت شرایط بپردازیم، خسارات ناشی از سیل کاهش پیدا می کند.

وی گفت: همچنین باید از شیوه های مختلف برای اطلاع رسانی به موقع و ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به سیل استفاده کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در روند مدیریت بحران به دقت بررسی شود تا بتوان نقاط ضعف و قوت را شناسایی و در رفع نقاط ضعف تلاش کرد.

وی عنوان کرد: آبخیزداری یک فرآیند مهم در کنترل سیلاب است، در قم با توجه به رفع برخی از نواقص و نقاط ضعف و اجرای طرح های آبخیزداری شاهد مشکلات کمتری در رابطه با سیلاب بوده ایم.

لاریجانی بیان کرد: در استان گلستان، عبور ریل قطار از داخل شهر مشکلاتی را در زمان بروز سیل به وجود آورد، در این راستا عبور ریل قطار از داخل شهر قم نیز باید به خوبی بررسی شود تا اگر به ایجاد مشکلاتی می انجامد با مذاکراتی از طریق وزارت راه جمع آوری شود.

وی گفت: همچنین باید ایجاد کانال در شرق پردیسان در جهت عبور سیلاب مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان در زمان بارش باران، سیلاب را در این منطقه کنترل کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: نقاط آسیب خیزی نیز در رودخانه قمرود به خصوص در محدوده شهری وجود دارد که این نقاط به خوبی احصاء و رفع شود، همچنین در منطقه دامشهر و قنوات نیز باید بررسی های لازم صورت پذیرد.

وی اظهار کرد: در قم شاهد گزارش های دقیقی از طریق هواشناسی بودیم که باید در استان های دیگر نیز مورد توجه باشد تا بتوان خسارات را کاهش داد.

لاریجانی توضیح داد: بی توجهی به لایروبی و وجود ساخت و سازهای بی ضابطه نیز از جمله عوامل مهم در افزایش خسارات در سیل گلستان بود که این امر نیز باید با نگاه کارشناسی در استان های دیگر مورد توجه باشد.

وی در بخش دیگری در خصوص شعار سال بیان کرد: رونق تولید نیاز به اهتمام و توجه ویژه دارد، هیچ توقفی نباید در حوزه تولید ایجاد شود چرا که دشمن،تولید را به عنوان یکی از بخش های مهم در رشد اقتصادی مورد هجوم قرار داده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رفع موانع در جذب سرمایه گذار و تسهیل سرمایه گذاری در روند تولید، بازنگری بر قوانین تولید و استفاده از ظرفیت های درونی می تواند در تحقق شعار سال موثر باشد.

وی عنوان کرد: همه ظرفیت ها به سمت و سوی رونق تولید هدایت شود و فضای کار و تلاش گسترش یابد تا سال پررونقی داشته باشیم و بتوانیم شرایط تحریم را پشت سر بگذاریم.

گفتنی است جلسه ستاد شورای هماهنگی مدیریت بحران با حضور دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و امیرآبادی عضو هیئت رئیسه مجلس، استاندار و شهردار ،مدیرکل صداوسیمای قم و جمعی از مسئولان در قم برگزار شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل علي لاريجاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سخنگوی آبفای استان تهران گفت: امسال با توجه به شرایط کم بارشی‌ها و کمبود منابع آب‌های سطحی، دستگاه‌های اجرایی، براساس قانون مصوب، باید ۲۵ درصد مصرف را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهش دهند.

آقای بخشی افزود: با اداره‌های دولتی توافق‌هایی شده و مدیران روابط عمومی موظف شدند ضمن انتقال این پیام به دستگاه‌های اجرایی، مصرف آب را در اداره‌ها مدیریت کنند.

سخنگوی آبفای استان تهران گفت:اداره‌ها برای کاهش ۲۵ درصدی مصرف آب در مقایسه با سال گذشته که در قبوض مشخص است، باید از هدر رفت و اتلاف آب در شبکه جلوگیری و مصرف آب در حوزه‌های خدماتی و نظارتی و آبدارخانه‌ها و رستوران‌ها را کنترل کنند

آقای بخشی افزود: همچنین باید سامانه‌های تاسیساتی و سرمایشی اداره‌ها بررسی و اگر ایرادی وجود دارد ایراد برطرف شود تا با مدیریت فنی از هدر رفت و نشت آب جلوگیری شود.

سخنگوی آبفای استان تهران گفت: اگر ۱۰ درصد در مصرف آب در تهران صرفه جویی شود، حدود ۱۲۰ میلیون متر مکعب می‌شود.

دیگر خبرها

  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهری را عملیاتی کند
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان