Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از پیشگیری بیش از سه هزار و ۹۰۰ هکتار از اراضی شهرستان های چابهار، کنارک، نیکشهر و قصرقند در مقابل هجوم ملخ های مهاجم خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامحسین تیموری در گفت و گو با عصرهامون،اظهار کرد: ورود این ملخ ها از مدت ها قبل با رصد کارشناسان جهاد کشاورزی استان تحت کنترل بود تا به محض ورود در اراضی چابهار و کنارک اقدام پیشگیرانه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به سم پاشی این آفت افزود: ملخ ها بعد از ورود به منطقه دمبدف چابهار اقدام به تخم گذاری کردند که بلافاصله سم پاشی و آفت زدایی توسط جهاد کشاورزی استان انجام و در نتیجه از ورود این ضرر به زمین های کشاورزی روستاییان جلوگیری شد.
 


مدیر حفظ نباتات استان ادامه داد: بیشترین سم پاشی انجام شده علیه ملخ صحرایی به میزان سه هزار هکتار در کنارک می باشد و بعد از آن ۶۰۰ هکتار چابهار، ۲۰۰ هکتار قصرقند و  ۱۰۰هکتار نیکشهر انجام شده است.
 
وی سم پاشی و آفت زدایی در کهیر کنارک را مهم دانست و تاکید کرد: کنارک به عنوان قطب تولیدات محصولات کشاورزی بسیار حائز اهمیت بوده و دسته‌های پر تراکم این ملخ ها هر نوع سرسبزی اعم از علوفه، غلات، صیفی جات و حتی علف‌های هرز را که در مسیر خود ببینند مورد هجوم قرار داده و از بین می‌برند.

 


 
تیموری در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون مبارزه با ملخ صحرایی در جنوب این استان در ایام تعطیلات نوروزی نیز با جدیت ادامه دارد و تا حل نشدن این بحران کارشناسان جهاد استان در منطقه حضور فعال خواهند داشت.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری

به گزارش خبرگزاری مهر، نصرت الله نیکو با بیان اینکه یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی کشاورزی این استان در سال گذشته به سامانه نوین آبیاری مجهز شده است، افزود: این میزان اراضی کشاورزی در قالب ۴۹ طرح در سطح استان انجام شده است.

وی بیان کرد: همچنین یک هزار و ۹۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در قالب ۱۳۰ طرح با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در دست اجرا برای سامانه‌های نوین آبیاری است.

به گفته وی استان قزوین رتبه ۱۰ در سطح کشور برای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری را به خود اختصاص داده است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای اجرای طرح سامانه‌های نوین ابیاری تا کنون بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی به سنانه نوین ابیاری تجهیز شده است.

نیکو اضافه کرد: تعهد اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در این استان ۳ هزار هکتار است که امیدواریم با تأمین بموقع اعتبار بتوان به این هدف دست یافت.

کد خبر 6087945

دیگر خبرها

  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت