Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس مشاهدات عینی روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا که به دلیل برش راهها خود را از خواجه نفس با قایق به گمیش تپه رساند و حدود 12 ساعت با قایق یا خودروهای سنگین در سطح شهر گشت داشت، اگر چه عده ای شهر را ترک کرده اند اما همچنان افراد زیادی در محل سکونت خود حضور دارند.
روحیه مردم همچنان خوب است اما نگرانی در برابر نفوذ آب به خانه ها و بخش های تجاری و امکان بروز مشکلات جدید به سبب بسته بودن راهها در چهره ها ملموس و مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ادارات و بانکهای گمیش تپه بجز برخی دستگاههای اجرایی همچون روز گذشته تعطیل است اما نیروهای آنها در سطح شهر به مردم خدمت رسانی می کنند به عبارت دیگر اغلب کارمندان ؛ امدادگر شده اند.
بیشتر واحدهای صنفی تعطیلند اما فروشگاه های بزرگ دایر بوده و کالاهای مورد نیاز مردم را عرضه می کنند و این عامل باعث کمبود برخی اقلام و گران تر شدن آن شده است.
برای عبور آب از قسمت شرقی به غرب جاده خواجه نفس - گمیشان؛ دستگاههای عملیاتی 23 نقطه جاده را شکافته اند که همین عامل موجب قطع دسترسی زمینی به گمیشان و ضرورت استفاده از قایق شده و البته سرعت عبور و تخلیه آب را بیشتر کرده است.
کمبود قایق و تقاضای زیاد برای جابجایی بعضا باعث ایجاد صف برای سوار شدن شده است و در برخی موارد گفت و گوی میان اهالی و قایقرانان به جدل کلامی ختم می شود.
نفوذ آب در منازل باعث پیوستن فاضلاب خانگی به سیلاب شده که در برخی نقاط انتشار بوی بد تعفن کمی آزاردهنده است و در عین حال بروز برخی بیماری ها محتمل.
محدودیت جابجایی بار و کالا توسط ماشین آلات ارتش موجب شده شهروندان به حمل کالاهای بزرگ و وسایل اصلی خانه هایشان که ارزش بیشتری دارد؛ بسنده کنند.
یکی از مشکلاتی که تعدادی از زنان گمیش تپه با خبرنگار ایرنا در میان گذاشتند، توزیع نامناسب اقلام خوراکی میان شهروندان است.
یک زن گمیش تپه ای که خانه اش در محاصره سیل قرار دارد به خبرنگار ایرنا گفت: شوهرم به یاری سایر بستگان و سیل زدگان شتافته و چون کارگر روزمزد است، در این مدت درآمدی نداریم.
او در حین گفتگو تلاش کرد از خودرو ارتش که در حال توزیع اقلام غذایی میان سیل زدگان بود آذوقه دریافت کند اما به سبب حرکت سریع خودرو و تعلل زن (ناشی از گفتگو با خبرنگار) موفق نشد.
مقابل فرمانداری گمیشان تعداد زیادی از شهروندان تقاضای دریافت انواع کمک ها شامل مواد غذایی، بیل، چکمه و کمک های امدادی دارند و عوامل اجرایی هم در تلاش برای رفع احتیاجات مردم هستند.
ارتفاع آب در شرق گمیش تپه بیشتر و در حد بالای 50 سانتی متر است و مطابق آمار هلال احمر تاکنون 23 هزار چکمه در سطح شهرستان توزیع شده است.
سپاه اعلام کرده با ایجاد کانال های انحرافی تلاش دارد از فردا ورود آب به گمیش تپه را کاهش دهد و در پی آن با مشارکت سایر دستگاههای اجرایی و امدادی راه ارتباطی مرکز شهرستان را در کوتاه ترین زمان ممکن بازگشایی کند.
خواربار و مایحتاج روزانه ، لباس و اقلام بهداشتی مورد تقاضای مردم بویژه زنان خانه داری است که برخی از آنها شوهرانشان را به دلایل مختلف مانند امدادرسانی در کنار خود ندارند.
شهرستان گمیشان با جمعیت تقریبی 80 هزار نفر که حدود 20 هزار نفر در گمیش تپه زندگی می کنند در کرانه شرقی دریای خزر و غرب استان گلستان قرار داشته و اقتصاد آن بر پایه کشاورزی و صیادی از دریاست.
تمام جمعیت گمیشان را قوم ترکمن تشکیل می دهند.
میثم محسنی کوتنایی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در گفتگو با مردم برای تهیه این گزارش؛ عکس هایی هم از سطح شهر گمیش تپه گرفته که در صفحه عکس ایرنا قابل دیدن است.
3091/2729
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 جمهوری اسلامی خدمت رسانی دریای خزر زنان سیل 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۶۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف است

 آیت‌الله مصطفی محامی در شورای اداری زاهدان ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای مدافع امنیت سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مردم این استان نجیب، صبور، با معرفت و شایسته هر گونه خدمت هستند، اما وقتی مشکلات استان و شهرستان‌ها را مشاهده می‌کنیم از مشکلات متاثر می‌شویم و زاهدان به عنوان مرکز استان نیازمند یک رسیدگی ویژه است.

وی با بیان اینکه برای خدمت به مردم با ظاهرسازی کار به جایی نخواهید برد تصریح کرد: اگر به دنبال رضایت الهی هستید باید به مردم خدمت کنید چرا که در روایات مختلف نیز به این امر تاکید شده است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان به نامگذاری شعار سال تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند این نامگذاری‌ها در طی یک سال به اتمام نمی‌رسد بلکه باید در طول سال‌ها استمرار پیدا کند و در طول سال‌های اخیر همواره به محورها و زوایای مختلف اقتصادی پرداخته شده است چرا که رهبر معظم انقلاب از جایگاه رهبری جامعه اسلامی و با دید جامعی که نسبت به اوضاع کشور و وضعیت خارج از کشور دارند اولویت را اقتصاد و معیشت مردم می‌دانند چرا که دشمن سعی دارد از این طریق بین مردم و جامعه اسلامی فاصله ایجاد کند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: در حال حاضر با جنگ ترکیبی دشمن در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مواجه هستیم و باید ما هم در این جنگ ترکیبی یک جبهه متحد تشکیل دهیم و در برابر هجوم دشمن دفاع داشته باشیم و مهمتر اینکه نقطه ضعف دشمن را ببینیم و ما هم به سوی او حالت هجومی داشته باشیم.

وی گفت: اگر می‌خواهیم کاری برای خداوند متعال انجام دهیم باید به خلق خدا خدمت کنیم و از نگاه دینی خدمت به خلق بهتر از اعمال مستحبی است چرا که ثواب شاد کردن دل مؤمن به مراتب بیشتر از اعمال مستحب دیگر است و از نگاه عقلانی باید گفت منشا پیروزی انقلاب حضور مردم بود و هنر امام خمینی(ره) پای کار آوردن مردم بود و اگر مردم پای کار نبودند از فتنه‌های اول انقلاب به سلامت عبور نمی‌کردیم و بعد در دوران دفاع مقدس باز مردم پای کار آمدند و برگ برنده ما انسان‌های مؤمن و متعهد بودند.

آیت الله محامی خاطرنشان کرد: یکی از آسیب‌ها این است که با وجود ارائه خدمات در نقاط مختلف استان اما باز هم افراد ناراضی هستند برای مثال اجرای پروژه پتروشیمی در چابهار با هزینه‌ای میلیاردی در حال انجام است اما برخی متهم می‌کنند که اجرای این پروژه همراه با آسیب‌های زیست محیطی است و به همین دلیل در این منطقه اجرا شده و یا هدف از فعالیت‌های صورت گرفته جهت توسعه سواحل مکران را بر هم زدن ترکیب جمعیتی مطرح می‌کنند و همواره دنبال سوژه هستند و مسئولان در چنین شرایطی باید کار اقناعی انجام و در پروژه‌های مختلف خود پیوست فرهنگی داشته باشند.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اگر به دنبال امنیت پایدار هستید باید به حوزه فرهنگ و اقتصاد توجه ویژه داشته باشید و اگر بخشی از بودجه‌های نظامی صرف رشد علمی، فرهنگی و اقتصادی شود بازدهی مطلوب‌تری خواهد داشت.

وی اضافه کرد: منطق و استدلال خود را بدون توهین بیان می‌کنیم و معتقدیم در چنین حالتی وحدت جامعه هم حفظ می‌شود چرا که شیعه و سنی نسبت به اعتقادات یکدیگر شناخت بیشتری پیدا می‌کنند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: البته دشمن چنین چیزی را نمی‌پسندد و در تلاش است تا با واسطه یا بی واسطه شرایطی را فراهم آورد تا افراد تندی از سوی شیعه یا اهل سنت به یکدیگر توهین کنند.

وی ادامه داد: در یکی از این موارد فردی بیان می‌کرد که وقتی برخی از شیعیان به صورت تند و افراطی عمل می‌کنند آن را به حساب شخص شما می‌گذارند و در پاسخ مطرح کردم که مبانی بنده از نکات مطرح شده در خطبه‌های نمازجمعه و سایر سخنرانی‌ها مشخص است و همواره نکات خود را تبیین و با استدلال مطرح می‌کنم که تندروی و نگاه افراطی صحیح نیست و بنده هیچ سخنگویی ندارم تا با نگاه تند و افراطی به سخنرانی بپردازد.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: عملکرد مسئولان باید به گونه‌ای باشد که مردم نسبت به آن‌ها حسن ظن داشته باشند و گام مهم در این جهت این است که کار با مشارکت خود مردم صورت می گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • دشمن با نشانه رفتن حجاب قصد ضربه به روح و روان جامعه را دارد
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف است
  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • اکران فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو
  • فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو اکران شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم