Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم وفناوری ایسکانیوز، در ایران پس از تلاش‌های فراوان میزان اتلاف انرژی در سیستم انتقال و توزیع بیش از 11 درصد است.

براساس این گزارش استارت‌آپ‌های حوزه توزیع انرژی با چالش‌‎هایی دست و پنجه نرم می‌کنند که در این گزارش به اختصار به آن‌ها اشاره می‌شود.

افزایش مصرف با نوسانات شدید دما، نبود زیرساخت تبادل بی‌واسطه انرژی، نبود تولید پراکنده و ریز شبکه‌ها، هزینه‌های بالای ذخیره‌سازی انرژی، سختی انتقال انرژی به مناطق صعب‌العبور، راهبری متمرکز انرژی در شبکه توزیع، تلفات بالای شبکه انتقال و توزیع موجود، عدم دسترسی به‌هنگام به داده‌ها در بخش تقاضا و بکارگیری سیستم‌های قدیمی مدیریت اطلاعات از جمله این چالش‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان گفت برای عبور از این چالش‌ها راهکارهایی نیز ارائه شده است که از جمله آن، توسعه فناوری‌های ذخیره‌سازی و استفاده مجدد از انرژی مازاد، تولید وفروش بی‌واسطه انرژی، ایجاد شبکه تولید و ذخیره سازی در خانه‌های دارای موقعیت تولید انرژی پاک، نصب و نگهداری تکنولوژی‌های هوشمند برای ذخیره‌ محلی برق مازاد در زمان افت مصرف، نصب ونگهداری تکنولوژی‌های ریزشبکه‌های تولید خورشیدی و بادی محلی، استفاده از فناوری تحلیل کلان داده‌ها وهوش مصنوعی برای راهبری هوشمند شبکه، کاهش تلفات انرژی از طریق بررسی الگو ورودی و خروجی سیستم توزیع،استفاده از زیرساخت زنجیره بلوک برای تشخیص میزان مصرف و پرت انرژی و استفاده از سنسورهای هوشمند،اعلام به‌هنگام خرابی و وجود بحران در شبکه انتقال و توزیع است.

در این گزارش به چند شرکت استارت‌آپی خارجی که در این حوزه عملکرد موفقی داشته اند اشاره می‌شود.

شرکت تریلیانت یکی از پیشتازان توسعه شبکه هوشمند و اینترنت اشیاء صنعتی است. این شرکت ترکیبی از سخت‌افزار، نرم‌افزار و خدمات را به عنوان سیستم عصبی شبکه هوشمند ازائه می‌دهد.

از سال تاسیس این شرکت در 1985،این شرکت همواره یک پیشرو در توسعه زیرساخت‌های اندازه‌گیری پیشرفته(AMI)، راهکارهای پاسخ به تقاضا و مدیریت شبکه بوده است. حوزه‌های کلی فعالیت این شرکت شامل شهر هوشمند، شبکه هوشمند، کنتورهای هوشمند و روشنایی هوشمند است. این شرکت دارای بیش از 100 مشتری از شرکت‌های یوتیلیتی مطرح است.

گفتنی است شرکت تریلیانت در حوزه انتقال و توزیع با سرمایه گذاری 106 میلیون دلار در ایالات متحده راه‌اندازی شده است.

همچنین شرکت Gridco Systems به ارائه محصولاتی جهت کنترل و مدیریت انرژی خدمات برق می‌پردازد. محصولات آن عبارتند از: رگولاتور، کنترل کننده، سیستم‌های مدیریت و تجزیه و تحلیل شبکه، ترانسفورماتورهای تنظیم کننده قدرت که می‌تواند در کاهش و بهینه‌سازی ولتاژ، توزیع انرژی و کیفیت قدرت تاثیر گذار است.

این مدلسازی سیستم‌های قدرت، می‌تواند با ادغام سیستم، آموزش، نصب و پشتیبانی سبب اندازه‌گیری مصرف انرژی و پیش‌بینی هوشمند گشته و به مشتریان کمک می‌کند تا الگوی مصرف خود را تغییر داده به الگوهای پایدار مصرف سوق پیدا کند.

این شرکت با سرمایه‌گذاری بالغ بر 12 میلیون دلار در بخش توزیع و انتقال در ایالات متحده تاسیس شده است.

در کنار این موارد شرکت Moixa سیستم‌های پنل خورشیدی خانگی به همراه باتری‌های هوشمند را ارائه می‌کند. این دو سیستم به طور مکمل عمل کرده به صورتی که پنل‌ها در زمان‌های آفتابی برق تولید می‌کنند و انرژی مازاد تولید شده به صورت انرژی الکتریکی در باتری ذخیره می‌شود تا در زمان نیاز به شبکه وارد شود.

همچنین این شرکت‌ همراه با این سیستم، داشبورد هوشمند مدیریتی را نیز به مشتریان ارائه می‌دهد که از طریق آن مشتریان می‌توانند میزان مصرف خود، وضعیت باتری‌ها و وضعیت پنل‌های خورشیدی را تحت نظر داشته باشند.

همچنین شرکت Ice Energy به طراحی باتری حرارتی هوشمند پرداخته است که می‌تواند به صورت یکپارچه با سیستم خننک‌کننده ساختمان ادغام شده و انرژی را ذخیره کند.

باتری طراحی شده با ایجاد یخ در ساعات غیر اوج مصرف می‌تواند به خنک‌سازی ساختمان، در ساعات پیک مصرف بپردازد. باتری هوشمند از یخ ذخیره شده برای خنک‌سازی خانه تا 4 ساعت استفاده می‌کند. در سازه‌های اداری وصنعتی نیز دستگاه بر روی پشت بام‌ها و یا روی زمین نصب می‌شود.کنترل کننده شبکه هوشمند دشتگاه می‌تواند عملکرد را به طور همزمان برای مشتری ارسال کند.

انتهای پیام/

169 / 156 توزیع برق شرکت استارت آپ انتقال برق باتری حرارتی هوشمند ساختمان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: توزیع برق شرکت استارت آپ انتقال برق ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه