Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان از مشاهده بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در یک واحد مرغداری در استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز به نقل از روابط عمومي سازمان جهادكشاورزي استان، «حبیب شریفیان» در گفتگو با خبرنگاران از تشدید اقدامات کنترلی و امنیت زیستی در واحدهای مرغداری استان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با توجه به مشاهده و گزارش یک کانون بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در یکی از مرغداریهای استان لازم است ترتیبی اتخاذ شود تا اطلاع رسانی و تاکیدات ضروری به واحدهای تولیدی صورت گیرد تا مدیران و کارگران واحدهای مرغداری ضمن رعایت دقیق موارد قرنطینه از هرگونه تردد غیر ضروری افراد و خودرو به واحدها جلوگیری نموده و ورود و خروج دان، تخم مرغ، کود و سایر محموله های ضروری به واحدهای مرغداری با ضدعفونی کامل و رعایت دقیق و موثر ضوابط بهداشتی دامپزشکی انجام پذیرد. 

وی ادامه داد: مرغداران استان در صورت مشاهده هرگونه تلفات مشکوک در واحدهای پرورش طیور صنعتی و یا در سطح روستاها در اسرع وقت به اداره دامپزشکی و یا جهادکشاورزی شهرستان گزارش دهند.

شریفیان افزود: در واحدهای پرورش طیور صنعتی باید هرگونه ورود و خروج به شدت کنترل شود تا از بروز و شیوع ویروس بیماری آنفلوآنزا جلوگیری صورت گیرد. همچنین هرگونه جابجایی پرنده باید با مجوز سازمان دامپزشکی باشد و در این راستا هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های نظامی و انتظامی برای جلوگیری از جابجایی‌های پرندگان و فرآورده‌های طیور بدون مجوز سازمان دامپزشکی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه رعایت قرنطینه و امنیت زیستی برای کلیه مرغداران در واحدهای صنعتی و روستایی برای پرورش دهندگان طیور و ماکیان الزامی است گفت: بهره برداران عزیز لازم است به هشدارهای سازمان جهادکشاورزی استان و اداره کل دامپزشکی درباره کنترل و مراقبت از گسترش و شیوع آنفلوآنزای مرغی به جد توجه کنند و از هرگونه خرید و فروش طیور و ماکیان از بازارهای محلی و هفتگی اجتناب کنند.

گفتنی است، آنفلوآنزای (آنفولانزا) فوق حاد از مهم‌ترین بیماری‌های طیور و یک بیماری تنفسی ویروسی مشترک انسان و پرندگان با علایم سیاه شدن و خونریزی تاج و ساق پا، علایم تنفسی حاد، بی حالی شدید، پژمردگی، دور هم جمع شدن گله، کاهش شدید مصرف دانه، افت ناگهانی تولید تخم مرغ روزانه و انتشار ناگهانی در گله می باشد.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل سیل لرستان خوزستان بارندگی و سیلاب لرستان سیل زدگان کمک به سیل زدگان اصفهان هلال احمر آنفولانزای فوق حاد پرندگان مرغداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۳۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود