Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و عمران امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه سیل نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت به جامعه عشایری استان وارد کرد، گفت: ۲۱۳۰ کیلومتر راه عشایری تخریب و مسدود شد. ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

بهمن آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: باران‌های سیل آسای 5 و 6 فرودین ماه امسال در بخش‌های مختلف به جامعه مولد و کم توقع عشایری این استان خسارت وارد کرد به گونه‌ای که هم اکنون شرایط سختی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 2130 کیلومتر راه عشایری تخریب و مسدود شد، عنوان کرد: سیلاب 60 دهنه پل، 51 آبنما، 121 تخته چادر، 636 متر مربع سکونتگاه سنگ و سیمانت و کاه و گل، 9 ایستگاه پمپاژ کوچک، 61 منبع ذخیره آب، 53 آبشخور دامی، 30 هزار و 470 متر شبکه انتقال آب شرب، 14 هزار و 200 متر شبکه انتقال آب کشاورزی تخریب شد.

آمادگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد برای کمک به بحران‌هاسیل بیش از 3 هزار درخت بلوط را در کهگیلویه و بویراحمد نابود کرد+تصاویرسیل در کهگیلویه و بویراحمد 2 کشته و 1080 میلیارد تومان خسارت بر جای گذاشت

معاون توسعه و عمران امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود: باران‌های سیل آسا 586 راس دام سبک و 9 رای دام سنگین عشایر این استان را تلف کرد.

آزادی با تقدیر از کرمعلی قندالی رئیس سازمان امور عشایر ایران تاکید کرد: شک ندارم با پیگیری‌ها و دلسوزی رئیس سازمان در کمترین زمان ممکن خدمات لازم به جامعه عشایری استان ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در دوران مدیریت قندالی رئیس فعلی سازمان امور عشایر ایران شاهد توسعه خدمات عمرانی-رفاهی به جامعه عشایری هستیم که امیدوارم کم و کاستی‌های بوجود آمده به دلیل سیل نیز برطرف شود.

انتهای پیام/ن

R41452/P/S6,69/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۴۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • محور یزد - دربید همچنان مسدود است/تخریب ۳ کیلومتر در بارندگی ها
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • فیلم | جاده شهداد - نهبندان مسدود است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد